Flag saldırısına karşı ne yapabilirim?

• Kullanıcı matheas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

matheas

Kayıtlı Üye
Kendi çapında özgün bir kanalım var arkadaşlar. ve bugün iki videoma çok alakasız bir şekilde yaş kısıtlaması geldi. Ama yaş kısıtlaması gelmesini gerektirecek herhangi bir durum kesinlikle söz konusu değil. itiraz edicem ama hata verdiği için itirazda bulunamadım.

Ve şu sahte flaglarla haksız yere kanal kapatmaya çalışan arkadaşlar, bazı insanların hayatlarıyla oynadığınızın farkında değilsiniz. sizden çıkmasa çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıkar. yapmayın. Durduk yere "Ah" almayın.

Kendi çapında özgün bir kanalım var arkadaşlar. ve bugün iki videoma çok alakasız bir şekilde yaş kısıtlaması geldi. Ama yaş kısıtlaması gelmesini gerektirecek herhangi bir durum kesinlikle söz konusu değil. itiraz edicem ama hata verdiği için itirazda bulunamadım.

Ve şu sahte flaglarla haksız yere kanal kapatmaya çalışan arkadaşlar, bazı insanların hayatlarıyla oynadığınızın farkında değilsiniz. sizden çıkmasa çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıkar. yapmayın. Durduk yere "Ah" almayın.

İçki,sigara vs. videoda bulunuyor mu? Videolarını arat youtubede atan var mı

İçki,sigara vs. videoda bulunuyor mu? Videolarını arat youtubede atan var mı

içki, sigara veya herhangi olumsuz bir görsel söz konusu değil. Videolarımı atan çok var. Ama Kanalın introsu logosu var nasıl olsa deyip üstüne gitmiyorum.

içki, sigara veya herhangi olumsuz bir görsel söz konusu değil. Videolarımı atan çok var. Ama Kanalın introsu logosu var nasıl olsa deyip üstüne gitmiyorum.

Git hocam üstüne eğer sana aitse ve zarar veriyorlarsa at telifi bu "sahte telif" değil hakkın olanı yapıyosun.

Git hocam üstüne eğer sana aitse ve zarar veriyorlarsa at telifi bu "sahte telif" değil hakkın olanı yapıyosun.

Ya hocam biliyorum ki tek geçimi youtube olan insanlar da var. Belki benim atacağım telifle kanalı kapanacak, hayatı değişeck belki de. Ben sadece mesaj atıp kaldırmalarını istiyorum, genelde de kaldırmıyorlar öyle kalıyor sonra. Ama hem videoyu çalıp hem de kanalı kapatmaya çalışmak, bu nasıl bir vicdandır onu da anlamıyorum.

Benim de iki gunde en guzel kanallarımı flaglayarak kapattılar.
Bunlarımı komalık edeceksin az ama ney diim sahte telif ve sahte flag atan şeref yoksunları iflah olmazsınız inşallah.O paralar bir yerinizden çıkar inşallah.
Bu yazıyı okuyunca bile gülüyorlardır.Şeref yoksunları.

Ya hocam biliyorum ki tek geçimi youtube olan insanlar da var. Belki benim atacağım telifle kanalı kapanacak, hayatı değişeck belki de. Ben sadece mesaj atıp kaldırmalarını istiyorum, genelde de kaldırmıyorlar öyle kalıyor sonra. Ama hem videoyu çalıp hem de kanalı kapatmaya çalışmak, bu nasıl bir vicdandır onu da anlamıyorum.

Tek geçimi youtube olması onu bu tarz şeyler yapmaya itmez hocam bu karaktersizliktir.
Sen uyarmakla zaten doğru olanı yaptın ama onlar seni önemsemiyolarsa telifi atıcaksın bu da 2. doğrun olur :)

Benim de iki gunde en guzel kanallarımı flaglayarak kapattılar.
Bunlarımı komalık edeceksin az ama ney diim sahte telif ve sahte flag atan şeref yoksunları iflah olmazsınız inşallah.O paralar bir yerinizden çıkar inşallah.
Bu yazıyı okuyunca bile gülüyorlardır.Şeref yoksunları.

Yani anlamak mümkün değil, ben yapamıyorum o da yapamasın, ben daha çok kazanayım o hiç kazanamasın mantığıyla zaten iflah olamayacaklar. Söylediklerinin hepsine AMİN diyorum hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri