Flag yedim, itiraz ettim direk açtılar :D

• Kullanıcı maestaso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maestaso

Kayıtlı Üye
Sabah yatmadan yeni izlenmeye başlayan kanalım flag yemiş. İtiraz ettim 4 saat sonra açtılar. bence bundan sonra flagcılara geçit yok. Peki nasıl mesaj attım

Bunu yapanlar flag bot kullanıyor yada başka birşey, Bu kişiler gerçek kişiler değildir. Bu kanalda benim videoların aynıları var, Neden benim kanalım kapanıyorda bu kanal kapanmıyor xxx aynı kategorideki popüler bir kanal linki xxxx

İngilizce

They are using flag bots or something,This flaggers not real
audience. i have same video this channel, Why my channel but not this channel?
https://www.youtube.com/user/xxxx

Not: İçerik ağır cinsel içerik içeriyordu küçük resimlerde açık seçik ilk başladığımda deneme olsun diye yapmıştım, kısaca spam kanaldı.

6 mart güncelleme: Kanal tekrar flag yedi yine kapandı busefer aynı teknik başlarda işe yaramadı 5,6 gün yaptığım itirazlar sonuç vermedi dün gece son bi şans deniyim dedim bugün açılmış topluluk kurallar strike 1 olmuş

Son düzenleme:
Önce kanala girmek gerekiyor telefon onayı yaptım girdim hesabınız kapandı felan altta eğer bi itirazınız varsa iletişim kurun denilen linke tıkladım oraya yazdım.

aynı şekilde itiraz etmiştim dün. sahte flag attılar yazım açılmadı. ama spamdan gitti yazıyor, flag yedikten sonra kapandı hemen.

tumblr_n8y14njYik1rtmb0zo4_400.gif

biz itiraz etsek açılmaz ya

Biz itiraz edince hep kapalı kalmasına karar veriyorlar.Bikez daha deneyelim :)

ben itiraz etsem diğer kanallarımı araştırıp kapatırlar,adsensemi banlarlar sonrada mahkemeye verirler :D

bende 4 5 kez itiraz ettim hiç açmadılar ya ama ben türkçe yazıyorum hep

bende Türkçe yazıyodum hep ya ulan hiçde aklıma gelmedi ingilizce saçma flaglardan kapandıydı kanallar.

yok yok ben bi ingg deneyim ne kanallar gitti ne kanallar akıllara zarar :D

Aynı kategoride sağlam kanallar varsa onlarla mukayese edin, ben birtane karşılaştırdım siz 3,4 tane link atın, Türkçe itiraz zaten baştan yanlış olmuş dünyada bizi kim seviyorki dilimizi sevsin

Aynı kategoride sağlam kanallar varsa onlarla mukayese edin, ben birtane karşılaştırdım siz 3,4 tane link atın, Türkçe itiraz zaten baştan yanlış olmuş dünyada bizi kim seviyorki dilimizi sevsin

yazdıklarını ingilizce yazar mısın bizim için ? benimde bir videoma topluluk gelmiş bu nasıl iştir anlamadım ki... fakat kanal kısmında itiraz etme olayı yok...

şans işi 1000 kerede bir kere olur gözden kaçar,istediğin kanalla karşılaştır seninkini açmazlar diğer kanalı da kapatırlar

yazdıklarını ingilizce yazar mısın bizim için ? benimde bir videoma topluluk gelmiş bu nasıl iştir anlamadım ki... fakat kanal kısmında itiraz etme olayı yok...

They are using flag bots or something,This flaggers not real
audience. i have same video this channel, Why my channel but not this channel?
https://www.youtube.com/user/xxxx

Bunu yazdım hocam, serzenişte bulundum sadece.

Son düzenleme:
şans işi 1000 kerede bir kere olur gözden kaçar,istediğin kanalla karşılaştır seninkini açmazlar diğer kanalı da kapatırlar

Bu öyle bir olay değil hocam çok çabuk yanıt verildi şikayetim flag bot ve gerçek dıı flaglamalar bence yeni olarak kanala yapılan şikayetlerin anormal olup olmadığına baktılar bot benzeri flag aynı kişi flaglar görününcede açıldı, içerik spam +18 normalde ben olsam gördüğüm gibi banlarım kendi kanalımı :D

---------- Spam Engelliyici 18:04 ---------- Önceki Mesaj 18:04 ----------

o linke kendi kanalımızı mı yazıyoz

Hayır rakip kanal linki o

Bu öyle bir olay değil hocam çok çabuk yanıt verildi şikayetim flag bot ve gerçek dıı flaglamalar bence yeni olarak kanala yapılan şikayetlerin anormal olup olmadığına baktılar bot benzeri flag aynı kişi flaglar görününcede açıldı, içerik spam +18 normalde ben olsam gördüğüm gibi banlarım kendi kanalımı :D

---------- Spam Engelliyici 18:04 ---------- Önceki Mesaj 18:04 ----------

Hayır rakip kanal linki o

https://support.google.com/accounts/contact/suspended?p=youtube&rd=1

Buradan mı yolladınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri