Flag yedim, itiraz ettim direk açtılar :D

• Kullanıcı maestaso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
They are using flag bots or something,This flaggers not real
audience. i have same video this channel, Why my channel but not this channel?
https://www.youtube.com/user/xxxx

tr karsılıgı ne bunun dostum

Onlar flag botu yada başkabirşey kullanıyor, Bu flagçılar gerçek kişi değiller. Bu kanalda benim videolardan bazıları var, Neden bu kanal değilde benim kanal?

Bu sanırım

Gunluk 100 tl veren kanalima 14 gundur hergun uzun mesajlarla itiraz ediuom gene fayda etmiyor bu kez adsense hesabiniz kapatildi diyor kanalm partner olmasina ragmen bndn snra iyi kanallariniza kendi cektiginiz bir video yukleyin hatta 2 3 4 tane yukleyin kapandigi zaman o videolar uzeriden itirazinizi yapin belki olumlu sonuclar alabilirsiniz zorda olsa.

Dün aynı içerikde 4 kanalımın flag yedigini düşünüp saglam olan 1tanesine itiraz ettim ingilizce olarak aşagıdaki yanıtı vermişler videolarıda vdsden yüklemiştim aylar olmuştu ama anlam veremedim :(

"Hi there,
This account was found in Violation of TOU #4 Section H:
http://www.youtube.com/t/terms

"You agree not to use or launch any automated system, including without limitation, "robots," "spiders," or "offline readers," that accesses the Service in a manner that sends more request messages to the YouTube servers in a given period of time than a human can reasonably produce in the same period by using a conventional on-line web browser. Notwithstanding the foregoing, YouTube grants the operators of public search engines permission to use spiders to copy materials from the site for the sole purpose of and solely to the extent necessary for creating publicly available searchable indices of the materials, but not caches or archives of such materials. YouTube reserves the right to revoke these exceptions either generally or in specific cases. You agree not to collect or harvest any personally identifiable information, including account names, from the Service, nor to use the communication systems provided by the Service (e.g., comments, email) for any commercial solicitation purposes. You agree not to solicit, for commercial purposes, any users of the Service with respect to their Content."

Sincerely,
The YouTube Team"

itiraz ederken seviyeli bir şekilde itiraz edin. Olayı kesinlikle anlatın inanmadığınızı söyleyin.

Kendinizi acındırmayın paraya çok ihtiyacım var, çok çalışıyorum gibi saçma cümleler kurmayın.

Dün aynı içerikde 4 kanalımın flag yedigini düşünüp saglam olan 1tanesine itiraz ettim ingilizce olarak aşagıdaki yanıtı vermişler videolarıda vdsden yüklemiştim aylar olmuştu ama anlam veremedim :(

"Hi there,
This account was found in Violation of TOU #4 Section H:
http://www.youtube.com/t/terms

"You agree not to use or launch any automated system, including without limitation, "robots," "spiders," or "offline readers," that accesses the Service in a manner that sends more request messages to the YouTube servers in a given period of time than a human can reasonably produce in the same period by using a conventional on-line web browser. Notwithstanding the foregoing, YouTube grants the operators of public search engines permission to use spiders to copy materials from the site for the sole purpose of and solely to the extent necessary for creating publicly available searchable indices of the materials, but not caches or archives of such materials. YouTube reserves the right to revoke these exceptions either generally or in specific cases. You agree not to collect or harvest any personally identifiable information, including account names, from the Service, nor to use the communication systems provided by the Service (e.g., comments, email) for any commercial solicitation purposes. You agree not to solicit, for commercial purposes, any users of the Service with respect to their Content."

Sincerely,
The YouTube Team"

Otomatik mesaj hocam. Bende itiraz etmiştim banada aynısı geldi...

benımde aynı ıcerık 10 yakın kanal paso flag yiyip sonra kapanıyor bu işte var bir iş ama ne cozemedım :S

Bende bir deneyeyim 3k aboneli 2 m izlenmli kanal dün gece flagdan uçmuştu..

Kanal takipten flag olduğunu görüyorum.. Video siliniyor yani.. Mailde geliyor..

Ama kanala girince Strike gözükmüyor.. Sebebi ne olabilir arkadaşlar?

3 gün önce 200 lira gelirli kanalımı flagladılar. 3 günde 4 kere itiraz ettim hep olumsuz sonuç aldım bide bu metinle itiraz edeyim bakalım işe yarayacak mı.

3 gün önce 200 lira gelirli kanalımı flagladılar. 3 günde 4 kere itiraz ettim hep olumsuz sonuç aldım bide bu metinle itiraz edeyim bakalım işe yarayacak mı.

Artık pek işe yaramıyor hocam :D Birde sürekli itiraz etmeyin 1 gün 2 gün aralıklarla edin 1 günde 3 itiraz alınca cevap vermemeye başlıyorlar.

boşuna uğraşmayın kanalımı açtırdım 1 hafta sonra tekrar kapattılar. çok saçma bir sistem

Günlük 10K izlenim alan kanallarım tek tek kapatılıyo kimseden şüphelenmiyorum direk Youtube kapatıyo kanalları

Günlük 10K izlenim alan kanallarım tek tek kapatılıyo kimseden şüphelenmiyorum direk Youtube kapatıyo kanalları

Sanmıyorum hocam çok alt kanallı bir kategoride brezilya ayağında flag yedim tüm alt kanallar uçtu. Flag yiyen videoya 3,4 saat öncesinde bir yorum gelmişti youtube telif haklarını ihlal ediyor filan portekizce fazla bişe anlamadım. Adamın avatarı minecraf ile ilgili idi yine, ben bu minecraf avatarı kanalı olanlardan nefret etmeye başladım. Flagçısı telifçisi hepsi kendini küçük çocuk minecraftcı olarak kamufle ediyor kendini ama yemezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri