Flagdan Kurtulma Yolları Var mıdır?

dkkobalt

Kayıtlı Üye
İspanyol bir çocukla başım belada. Kanalına flag atarak kapattırıyor hep. Dün de tüm kanallarım flag yüzünden kapandı.

Yeni açacağım kanallarımın flagdan kapanmaması için yapmam gereken bir çözüm var mıdır? Nasıl baş edebilirim bu belayla?

Edit: İtiraz ettim. İtirazdan sonra hemen gelen mail:

Karşılaşmış olabileceğiniz sorunlardan dolayı özür dileriz. Açıkladığınız sorunun şu anda giderilmiş olması gerekiyor. Hesabınıza erişmede sorun yaşamaya devam ediyorsanız ve hesabı oluşturmak için kullandığınız e-posta adresine hâlâ erişebiliyorsanız, lütfen şifrenizi sıfırlamak üzere https://www.google.com/accounts/ForgotPasswd adresine gidin. Şifre yardımı e-postasını almadıysanız lütfen gelen kutunuzu kontrol ederek [email protected] adresinden bir e-posta gelip gelmediğine bakın. Hesabınızdaki birincil e-posta adresine erişiminiz yoksa veya güvenlik sorunuzun cevabını unuttuysanız lütfen https://www.google.com/accounts/recovery sayfasındaki formu doldurun.

Bunun anlamı nedir? Kanalım hala askıda.

Son düzenleme:
bir çözümü olduğunu sanmıyorum, tek çözüm başka kategorilere içeriklere yönelmek, buda olmuyosa dil değiştirmek gerek

Partnerse ispanyaya kapatmak olabilir videolarını.Başka alternatif yok malesef.Anca video özgünse yani sizinse geri bildirim yapabilirsiniz.

İspanyol bir çocukla başım belada. Kanalına flag atarak kapattırıyor hep. Dün de tüm kanallarım flag yüzünden kapandı.

Yeni açacağım kanallarımın flagdan kapanmaması için yapmam gereken bir çözüm var mıdır? Nasıl baş edebilirim bu belayla?

kategori değiştirecen başka yolu yok. çalıştığın kategoriyi sahiplenmiş demek ki ispanyol :D

İspanyol degil o karaktersizler.Kuzu postuna bürünmüş kurtlar (ispanyol postuna bürünmüş haysiyetsiz türkler).Yani bizimkiler.Bi içeriğime yine flag atmışlar.Kaç saat uğraş dur sonra gelip flaglasınlar.Ne diyimki bunlara.En çok bu önlemler falan gelince bunlar kazanamayacak diye seviniyorum Allah şahit.

Youtube politikasını değiştirmediği sürece çözümü yok

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamlar o kadar önemli işlerle meşguller ki hocam bunla ilgilenirlerse ayıp olur (Para kazanma sekmesinin logosunun değişmesi gibi )
Youtube politikasını değiştirmediği sürece çözümü yok

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İspanyol degil o karaktersizler.Kuzu postuna bürünmüş kurtlar (ispanyol postuna bürünmüş haysiyetsiz türkler).Yani bizimkiler.Bi içeriğime yine flag atmışlar.Kaç saat uğraş dur sonra gelip flaglasınlar.Ne diyimki bunlara.En çok bu önlemler falan gelince bunlar kazanamayacak diye seviniyorum Allah şahit.
Haklısın kardesim deneme amaclı partnere baglı kanalımda boyna flag yediğim bir içeriği sadece türkiyeye engelledim hala flag yemedi örneğin.İçerik tr değildi dar bir cografyaya ait bir içerikti ona ragmen anlamak için bu durumun sebebini böyle bişey denedim ve haklı çıktım.

Haklısın kardesim deneme amaclı partnere baglı kanalımda boyna flag yediğim bir içeriği sadece türkiyeye engelledim hala flag yemedi örneğin.İçerik tr değildi dar bir cografyaya ait bir içerikti ona ragmen anlamak için bu durumun sebebini böyle bişey denedim ve haklı çıktım.

İçeriğimi belli ülkelere engelletmek için sadece partnere mi bağlı olmam gerekiyor? Adsense ile kısıtlama yapamaz mıyım?

İçeriğimi belli ülkelere engelletmek için sadece partnere mi bağlı olmam gerekiyor? Adsense ile kısıtlama yapamaz mıyım?
aylardır bunun adsensede bir yöntemi olup olmadıgını araştırıyorum ben de yabancı kaynaklar dahil bayagıdır bakıyorum ama yabancılarda bu konuda paylaşıma sıcak bakmamaktalar.Yani her fırsatta bu forumdakilere kızmanın bi anlamı yok can alıcı bilgilerde adamlarda aynı tavırda.

Kanal dili ingilizce ip türkçe. İtirazımı ingilizce mi yapmalıyım?

Beddua et 2 güne kalmaz boyu posu devrilir zaten Eğer nefesin kuvvetli değilse annene teyzene söyle kadınlar böyle mevlüt dua okuma günü vs. bir şey yapıyorsa toplaşsınlar hep birlikte flag atanın boyu posu devrilsin inşallah desinler geçen gün baktım kolu bacağı kırık biri kaykayın üzerinde kendisini kafasıyla ittirerek gidiyor dedim hayırdır sen? Abi dedi flag attım böyle oldu. Dedim beter ol bi tekme bastım öldü.

bu konuya verilebilecek en güzel cevabı verdim kınamayın.

Link at hocam adamın kanallarını bende onu flaglayım kim önce pes ederse böylece flagtan kurtulmuş olursun :D

Kanal dili ingilizce ip türkçe. İtirazımı ingilizce mi yapmalıyım?

Hangi dilde itiraz edersen o birime yönleniyor.Bizzat denedim.YT dilini ingilizceye çevir itiraz et.Bu şekilde türk ekibine gitmeyecek ve ilgilenecekler.Türk ekibi ilgilenmiyor malesef.

Yanlız senden içeriğin senin olduğuna dair %90 belge isteyeceklerdir.

kategori mafyası bunlar,yaşatmazlar başkalarını,farklı kategoriler denemek faydalı olabilir..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri