Flappy Bird'ü Anlatırken Sinir Krizi Geçiren Adam

• Kullanıcı Mtkn58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Geyik Resimler Videolar
şansla alakası yok
oyun basit ve kolay gözukuyor ama konsantrasyon gerektiriyor.
oyunu kaybettiğinde hep bir dahaki denemende daha iyisini başarabileceğini düşünüyorsun
bir nevi bağımlılığı buradan geliyor, elinin altındaki bir cihazda oyun oynuyorsan görsellik v.s. palavra önemli olan insanı oyuna sürüklemek..
hep daha iyisini başarabileceğine inandırmak
bunun ana maddelerinden biride şüphesiz konsantrasyona bağlı oyunlar..

- bir oyuncunun günlüğünden. :D
oyunu indirirken sakın indirmeyin diye biri kocaman yazmış, güldüydüm ama hakketen indirmeyin. :D

---------- Mesaj saat 02:20:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:17:07 civarında gönderildi. ----------

Birkaç saat oynadım bugün 103 yaptım, birkaç güne yemeden içmeden kesilip 250 yapmayı hedefliyorum.

oha 103 ne. :D
22 yaptım seviniyorum bende.

beyler belki adam 3 senedir yazıyor sadece bu oyun tuttu birde böyle düşünün

Adam hak etmiş kazanıyor bence burda adamın kazancını konuşmak yerine flappy bird oynarken kendinizi çekin yabancı dil videolar yükleyin :)

Şimdi indirip oynadımda küfür ettirecek kadar var 5dk dır ilk engeli geçemedim :)

Şu marionun yapımcısı kimdi onu bulunda borular benim fikrimdi deyip telif atsın,3 telifle kapatırız oyunu.

Bunu'da az önce kız arkadaşım paylaşmış youtuberlere duyrulur serin sesler zaten bilen biliyor bu hem size fikir verir vem .d https://www.youtube.com/watch?v=SXlK45hqii0

Şu an baktım nette çevremdeki herkez bu oyun ile ilgili paylaşıma geçmiş bugün yoğunlukta yani buna özel değişik fikirler videolar türetin atın youtubeye patlasın gitsin kafayı kullanmak lazım ; )

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri