Flash Game Sektörüne Adım Attım

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Soru ve Sorunlar
domain oldukça başarılı.. bol kazançlar dilerim..

Wp sitelere bir türlü ısınamadım:( Siteniz gayet başarılı olmuş. Umarım istediğiniz hedefe en kısa sürede ulaşırsınız.

valla işi bilmeyince mecbur wp oluyor hocam :D
hayırlı olsun abi
işi bilende wp kullanmalı sürekli güncelleme alan bir sistem varken neden her hafta her ay sistemle boğuşalım :D bu arada daralll abi umudunu kırmak gibi olmasında fazla zaman ayırma derim youtube dan fazla olmasın yani bırakma kategorileri acemilere :D

topcu kafalar premier lig oyunun varsa alırım bi dal hocam :)

7. sınıfta başladım o oyunu oynamaya yaşım 21 oldu hala oynuyorum ara sıra :)

bu arada topcu kafalar mousebreaker firmasının oyunu olsun :D

Güzel görünüyor hayırlı olsun. :)

Abi umudunu kırmak gibi olmasın ama, piyasa flash oyun kaynıyor + adsense çok az para veriyor. Bu devirde flash oyun siteni üst sıralara çıkartabilmen hayal gibi ( emeğinle ) sana tavsiyem 6 ay günde 5 içerik gir. Botla çekerken yazıları orjinalleştir. Daha sonrasında ise 6. ayından sonrası yani 10k para dök seo çalışması yaptırt. Sonra 1-2 ay daha içerik girdikten sonra editörler al, editörler içeriği girsin ayda rahat 250 tl bırakır.

Abi sen ağırlığını bu siteye ver.
youtube ile uğraşamazsın şimdi kanallarini bana verebilirsin :D :D

Hayırlı olsun hocam

Wp sitelere bir türlü ısınamadım:( Siteniz gayet başarılı olmuş. Umarım istediğiniz hedefe en kısa sürede ulaşırsınız.

ısınamama durumunuza katılmakla beraber kodla sıfırdan yazılan sitelerde belli bir emekle yazılıyor ya da parayla yazıdırılıyor bu yüzden bu emeğin ya da paranın karşılığını vermek için site içerik bölümleri daha kaliteli oluyor benim şahsi görüşüme göre benimde wp'ye ısınamama sebeplerimin başında bu geliyor :D kod yazmayı bilmeyenede niye wp kullandın demem ama :D

---------- Spam Engelliyici 14:14 ---------- Önceki Mesaj 14:14 ----------

hayırlı olsun başarılar :D

bende tam 1 senedir açacam açacam üşengeçlikten bi giremedim şu işe hayırlı olsun :D

bende tam 1 senedir açacam açacam üşengeçlikten bi giremedim şu işe hayırlı olsun :D
Kazanç sağlıyorken bir yerden başlamak gerkeir diye düşündüm.zaten bugün açsan bir yıl sonra ancak ekmek yemeye başlarsın...bir yıl sonra 2-3 siteden aylık 200 kazansak kardır.

Kazanç sağlıyorken bir yerden başlamak gerkeir diye düşündüm.zaten bugün açsan bir yıl sonra ancak ekmek yemeye başlarsın...bir yıl sonra 2-3 siteden aylık 200 kazansak kardır.

boşver sen iddaaya devam et abi napacan oyun moyunu:)

incelediğim kadarıyla new(latest) games kategorisi yok.
en önemli kategorilerden biri budur, son çıkan oyunları takip edenlere hitap etmesi lazım sitenin.başarılar.

daral dostum flash oyun sektörü oldukça çekişmeli bir sektördür hatta ingilizce versiyonu çekişmede tavan yapabilir sitenize girdiğim biraz inceledim niche kelimelerin oyunlarını yüklemenizi ilk başta tafsiye ederim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri