flash oyun sitesi yaptırmak istiyorum,piyasadaki klasik scriptlerden olmayacak ama,ilgili arkadaşlar-konuya bilgi ve fiyat geçerse sevinirim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben 2006 kayıtlı oyun domainiyle birlikte komple siteyi verebilirim, hangi kelimeye kasarsanız ilk sayfaya çıkarsınız çok rahat.
Oyun, oyun oyna, oyunlar kelimelerinde ilk sayfada çok takılmıştır, ilgilenemediğim için kaldı.
Domain yaşı yeter zaten.
Güzel birsey isterseniz 250 liraya hallederiz
Nokia 3310 ile gönderildi.
500 tl ye verebilirim pm attım site adresini herşey kurulu
Ben 2006 kayıtlı oyun domainiyle birlikte komple siteyi verebilirim, hangi kelimeye kasarsanız ilk sayfaya çıkarsınız çok rahat.
Oyun, oyun oyna, oyunlar kelimelerinde ilk sayfada çok takılmıştır, ilgilenemediğim için kaldı.
Domain yaşı yeter zaten.
Mesajı direk bana yazmışsınız tarzınız hiç hoş değil beni tanimiyorsunuz. Gecmisimi bilmiyorsunuz.su an yaptığım işten haberiniz yok. Afaki cümleler...herkes bildiğini konussun..<konu.dışı>
Hocam böyle "İlgilenemiyorum çok kral site, hangi kelimede çalışsan kafaya oynar, paranın dibine dibine vurursun..." vb. tabirlere aldırış etme dikkatli ol. Şuan oyun oyna kelimesinde kafaya oynayabilecek bir siteyi kimse satmak istemez kanımca. Benden okuyan ve web işine site almakla falan başlamak isteyen arkadaşlarıma naçizane bir öneri.
</konu.dışı>
Ohoo bu tür muhabbetlere gireceksek işimiz iş. Mesajımın sonunda benden bu işlere yeni başlayan arkadaşlara naçizane bir öneri diye boşuna belirtmedim. Bak ben senin mesajını alıntılamış mıyım? Hayır. Bu demek oluyor ki sizi muhatap alarak bir mesaj yazmamışım. Bir önceki mesajımda bahsettiğim tarzda vaatlerde bulunup satış yapmaya kalkan onlarca belki de yüzlerce insan var piyasada. Sizin kim olduğunuzu bilmiyorum, ne iş yaptığınızı bilmiyorum, geçmişte neler yapmışsınız onu da bilmiyorum. Dolayısıyla bahsettiğim tarzda birimisiniz onu da bilmiyorum. Bir gün fırsat olursa bi çay içer tanışırık.Mesajı direk bana yazmışsınız tarzınız hiç hoş değil beni tanimiyorsunuz. Gecmisimi bilmiyorsunuz.su an yaptığım işten haberiniz yok. Afaki cümleler...herkes bildiğini konussun..
mobil mesaj
Yaz abicim yaz. Herkes webmaster herkes seocu kime carpsam black hat.biz r10 dan kaçtık o bizi bırakmıyor. Anlat öğrensin bilmeyenler. İyi niyetle devam et sen.Ohoo bu tür muhabbetlere gireceksek işimiz iş. Mesajımın sonunda benden bu işlere yeni başlayan arkadaşlara naçizane bir öneri diye boşuna belirtmedim. Bak ben senin mesajını alıntılamış mıyım? Hayır. Bu demek oluyor ki sizi muhatap alarak bir mesaj yazmamışım. Bir önceki mesajımda bahsettiğim tarzda vaatlerde bulunup satış yapmaya kalkan onlarca belki de yüzlerce insan var piyasada. Sizin kim olduğunuzu bilmiyorum, ne iş yaptığınızı bilmiyorum, geçmişte neler yapmışsınız onu da bilmiyorum. Dolayısıyla bahsettiğim tarzda birimisiniz onu da bilmiyorum. Bir gün fırsat olursa bi çay içer tanışırık.Haa ama ben kendimi biliyorum. Bildiğimi de konuşuyorum. Domain isterse "oyunoyna.com" gibi bir şey olsun ama çok büyük emekler ve maddiyat gözden çıkarılmadan o kelimede kafalara oynayamazsınız. Bunu zor kelimelerde çalışma yapmış her webmaster bilir.
----
Ek olarak böyle 100-200 liraya sıfırdan script satışı yapan yazılımcı arkadaşlara dikkat edilmesi gerektiği yönündeyim. Bu tür arkadaşlar ya işin üç kağıdına kaçan elemanlardır. Piyasa da bu tür elemanlar çok fazlaca. Ya da piyasaya yeni başlamış junior elemanlardır. Referans önemli abi. Bu tür işlerde kanıtlı referans isteyeceksin ve işini resmiyete dökeceksin. Sonradan proje sarpa sarar seni uğraştırır falan gerek yok bu tür atraksiyonlara.
----
@jakabvo aman ha yanlış anlamayasın. Direkt sana hiçbir şey bilmiyorsun edasıyla yaptığım öneriler değildir bunlar.@exceLLency sana karşı da bir garezim yoktur abicim. Burada adsense işine falan YouTube ile tanışmış ve web aleminden haberi olmayan arkadaşların çoğunluklu olmasından dolayı yeri gelmişken üzerime vazifeymiş gibi birkaç öneri de bulunmak istedim. Konu baltalamak veya polemik yaratmak gibi bir amacım kesinlikle yoktur. Yanlışım olduysa affola. Kolay gele.![]()
Bende diyorum nerden tanıdık geliyor bu nick.Yaz abicim yaz. Herkes webmaster herkes seocu kime carpsam black hat.biz r10 dan kaçtık o bizi bırakmıyor. Anlat öğrensin bilmeyenler. İyi niyetle devam et sen.
mobil mesaj
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.