Flash oyun üzerine sitemi açtım arkadaşlar düşüncelerinizi almak istiyorum

• Kullanıcı zetsurin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Soru ve Sorunlar
site türkçe içerik ingilizce içerik büyük ihtimal botla girilmiş site youtube a benzemez arama motorları affetmez özellikle google sen bence youtube dan şaşma

iyice inceledim içerik botla çekilmiş yada kopyala yapıştır yapılmış hertürlü spam yani yeni bir site için hem içerik sayısı fazla hemde kopya içerik yakın zamanda sandboxa düşersin adsense eklersen hesabın bile banlanabilir

Son düzenleme:
her şey harika ancak türkçe oyun göremedim
daha tam olarak açmadım hocam şimdilik eksiklikleri giderip o şekilde özgün giriceğiz oyunları. Dil seçeneği ekleyebilirsem ingilizce ve türkçe olucak inş.

---------- Spam Engelliyici 18:07 ---------- Önceki Mesaj 18:06 ----------

site türkçe içerik ingilizce içerik büyük ihtimal botla girilmiş site youtube a benzemez arama motorları affetmez özellikle google sen bence youtube dan şaşma
myarcade pro ile girildi hocam. İçeriği eksiklikleri giderince sıfırlayıp tekrardan atıcam türkçe olarak.

myarcade pro ile girildi hocam. İçeriği eksiklikleri giderince sıfırlayıp tekrardan atıcam türkçe olarak.

dediğim gibi içerik kopya sıfırlasanda pek faydası olmaz birkere spam gözüyle baktımı google tamamdır mimlendin yeni domain almak bile bazen çözüm olmuyor whois bilgilerine göre davranabiliyor botlar

tema değiş dostum adsense uyumlu temalar kullan

Tema, özellikle de renk kötü hocam. Değişmeye bak bunları.

seodan zerre anlamadığın belli hocam o başlık ne öyle :)

sitede seo denen bişey yok. açıklama yok keyword yok.

Temayı değiştirmende fayda var birde senin yerinde olsam Türkçe flash oyun çalışmam yabancı çalış Türkçede ben bi ara denemiştim seo felan tam yapılı site faydasını göremedim kapattım

Temayı beğendim ben fakat renklere bir şey diyemem. Oyunları bot ile çekebilirsiniz ancak oyun tanıtımını, etiketleri vs kendiniz düzenleyin yazın derim katkısı olacaktır. Çocukların beğendiği facebook sayfalarından 1-2 tane alıp siteyi öyle desteklemek lazım. Yoksa işiniz gerçekten çok zor. Tonla flash oyun sitesi var, bence sosyal ağ ile desteklenmeli. Arada adwords reklamda çıkılabilir.

seodan zerre anlamadığın belli hocam o başlık ne öyle :)
hocam seodan anlamadığım gibi bi durum yok şu an zaten site deneme durumunda. Ayrıca temayı bazı arkadaşlar beğenmemiş. Bence tema güzel adsense uyumlu. Reklam kısımlarını gizledim. Ayrıca oyun çeşitinide arttırıcam. Birde google mimledimi banlanırsın fln diyen olmuş. Bizde site işlerinde varız az çok durumu biliyoruz öyle hemen ban diye birşey yok. Birde çin malı friv diyen olmuş frivle bizim temanın alakası yokken böyle bir yorumu pek doğru bulmadım. Ama herkese yorumları için teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri