Flash video indirmek

• Kullanıcı esendemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Yararli Programlar

esendemir

Kayıtlı Üye
Merhabalar

Haber siteleri vb yerlerde gôrdûgûmûz Flash videolari nasil indirebiliriz ??

Merhabalar

Haber siteleri vb yerlerde gôrdûgûmûz Flash videolari nasil indirebiliriz ??

Merhabalar,

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Videoları indirebilmeniz için internette İnternet Download Manager Full sürüm indirirseniz, bunu bilgisayarınınza yükledikten sonra izlediğiniz her videoyu indirebilirsiniz.

Ek olarak sizlerden ricam, forum arama butonunu kullanarak forumda konu açmadan önce araştırma yapmanızdır. Herhangi bir şekilde konu bulamazsanız, yeni konu açar bilgi alır, bilgi verirsiniz.

Saygılarımla

idm çok güzel ama heryerden indirmiyor.ben hem idm hem jdownloader kullanıyorum indirme işlemleri için fakat örnegin turkweb.tvden ne yaptıysam indiremedim dizileri.çok güzel,sevdigim diziler var orada mesela indirip arşive atayım diyorum ama indiremiyorum.onunda yolu varmı? :)

Merhabalar,

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Videoları indirebilmeniz için internette İnternet Download Manager Full sürüm indirirseniz, bunu bilgisayarınınza yükledikten sonra izlediğiniz her videoyu indirebilirsiniz.

Ek olarak sizlerden ricam, forum arama butonunu kullanarak forumda konu açmadan önce araştırma yapmanızdır. Herhangi bir şekilde konu bulamazsanız, yeni konu açar bilgi alır, bilgi verirsiniz.

Saygılarımla

kesinlikle haklisiniz; ama dogrudan flash videolarla ilgili bir sey dikkatimi cekmemisti; ki bu olmadigi anl***** da gelmiyor tabiki :) biraz daha arastirici olabilsek, herseyleri halledebilecegiz de ; iste :)

IDM full ; onu da indirecek saglam bir yer bulamadigimdan, sitesinden indirip kurdum 30 gunluk deneme sureli; Belkide henuz tam kullanamiyorumdur ama ; beceremedim yani sonucta :(

İDM crackleri var efendim bir sürü google'a ahmet turan idm crack yazın 1 sene hemen hemen olacak benim full sürüm kullanıyorum idm yi.

Birde bazı sitelerde eğer videoları indiremiyorsanız turkweb.tv gibi sitelerde bunlar yanlış hatırlamıyorsam steam mı ne o tarz bir flash video kullanıyorlardı herneyse nasıl yaptıkları hakkında bilgim yok ama nasıl indireceğinizi biliyorum ; StreamTransport bu program ile indiremeyeceğiniz video yok.. saygılarımla

Çalıştırmaya çalış çok iyidir mesela teknofem videoları vardır kimse indiremez onuda ordan indirebilirsiniz alternatif çok yani program süper..

program aciliyor, sitenin linkini yapistiriyorum, ust kisimda siteyide aciyor hatta videolarida oynatiyor :D

ama ondan sonra aktif olan bir yer yok :(

ne yazık ki indiremedim.sürekli hata veriyor turkweb.tv de.videoyu oynatmaya tıklıyorum,o arada hata veriyor ve haliylede indiremiyor.benmi hata yapıyorum diye yardım konusuna baktım,dogru yapıyorum ama download linkini alamıyor.

---------- Mesaj saat 20:22:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:21:58 civarında gönderildi. ----------

program aciliyor, sitenin linkini yapistiriyorum, ust kisimda siteyide aciyor hatta videolarida oynatiyor :D

ama ondan sonra aktif olan bir yer yok :(

video oynadıgında alttaki bölümde bi link çıkıcak hocam,oradan linki seçip soldan download diyince indiriyor anladıgım kadarıyla.

evet alltaki bolumde cikmasi lazim linklerin, ama cikmiyor ?

ya da biz yine beceremedik :)

---------- Mesaj saat 21:51:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:43:59 civarında gönderildi. ----------

haydaaa

bendeki IDM her videoyu indirmeye basladi :D (kiskandimi ne ?? )

hayir o degil de, tarayicida IDM nin indir butonunun cikmadigi bir sayfa bulamamaya basladim. Belkide birsuru sey yuklendik onlarin codekleriyle filan ilgilidir.

E bu IDM is gorucek gibi. suresi dolunca lisansi satin alinicak gibi duruyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri