Fon kursam katılan olur mu?

Yatırım grubu kuracaksın herhalde, Allah yüzünü yere eğdirmesin.
İnşallah iyi kazanırsınız.

ALLAH razı olsun hocam hep birlikte inşaAllah

bende katılmak isterim tabi işin ayrıntılarını da öğrenmek lazım skyp gurubu yada ayrıntılı bi konu açarsanız herkes için daha kolay olur. BTC işine kesinlikle girmek istiyorum

Hocam al sat yapacağım altcoinler de zarar etsem dahi herkesin yatırdığı meblağ garantide, hangi coinlere oynadığımı ne kadar kar yaptığımızı haftalık yada aylık olarak paylaşacağım Borsaya kitlendiğim zaman 18 20 saat gözümü bilgisayardan ayırmıyorum saniyenin dahi önemi oluyor.

Hocam nasipse ben katılmak ısterım ancak hıcbır bılgım yok mınımum tutar tl olarak ne kadar oluyor bana soylermısınız ona gore net katılım tutarım olur

Hocam 3 gün önce 0.1 Bitcoin 700 TL idi dün 850 tl idi şimdi 1000 tl misal kur değişiyor anlık olarak.

Hocam bir btc yatırım ortaklığı sitesi kursanız. Minimum katılım payı 100 tl olsa. Buna göre kar/zarar oranlasanız. Şeffaf bir şekilde de alım satım işlerinizi paylaşsanız. İşlemler üzerinden de komisyon alarak sizde ekstra kazanç edinseniz. Borsa aracı kurumu gibi isteyen 100 tl isteyen 10k tl yatırsa... daha geniş çaplı katılım olur...

Hocam bir btc yatırım ortaklığı sitesi kursanız. Minimum katılım payı 100 tl olsa. Buna göre kar/zarar oranlasanız. Şeffaf bir şekilde de alım satım işlerinizi paylaşsanız. İşlemler üzerinden de komisyon alarak sizde ekstra kazanç edinseniz. Borsa aracı kurumu gibi isteyen 100 tl isteyen 10k tl yatırsa... daha geniş çaplı katılım olur...

Güzel öneriler, fakat benim o kadar büyük çaplı iş yapacak zamanım yok, zaten al sat yapıyorum bana ekstra bir yük getirmeyecek, Fonu oluşturma amacım çok kazanç sağlamak değil, bir nevi hobi gibi görün siz, 3 yıldır forum'dayım, beni tanıyan güvenen arkadaşlar için; kenarda durup ne uzayıp ne kısalacak bir deneyelim diyen arkadaşlar için böyle bir şey düşündüm. Başlıkta belirttiğim gibi 90 günlük ve az kişi ile oluşturmayı düşünüyorum. Geniş çaplı katılım istemiyorum.
günlük kar, günlük rapor değil de, haftalık veya aylık olacak.

Hocam al sat yapacağım altcoinler de zarar etsem dahi herkesin yatırdığı meblağ garantide, hangi coinlere oynadığımı ne kadar kar yaptığımızı haftalık yada aylık olarak paylaşacağım Borsaya kitlendiğim zaman 18 20 saat gözümü bilgisayardan ayırmıyorum saniyenin dahi önemi oluyor.

Yatırım miktarımız garanti ise ben yüzde 100 katılmak isterim hocam ekleyin benide

Güzel öneriler, fakat benim o kadar büyük çaplı iş yapacak zamanım yok, zaten al sat yapıyorum bana ekstra bir yük getirmeyecek, Fonu oluşturma amacım çok kazanç sağlamak değil, bir nevi hobi gibi görün siz, 3 yıldır forum'dayım, beni tanıyan güvenen arkadaşlar için; kenarda durup ne uzayıp ne kısalacak bir deneyelim diyen arkadaşlar için böyle bir şey düşündüm. Başlıkta belirttiğim gibi 90 günlük ve az kişi ile oluşturmayı düşünüyorum. Geniş çaplı katılım istemiyorum.
günlük kar, günlük rapor değil de, haftalık veya aylık olacak.

Kyabedileni nasıl garanti edebiliyorsunuz ki?
Diyelim 10 kişi toplam 1000 tl verdi. 10k yı karşılayabilecek misiniz?

beni de yaz abi sana bu işte çok güveniyorum, borsayı nasıl dikkatli takip ettiğine ben şahidim :D

arkadaş altcoin çalışılacağı için anapara tehlikede olmayacak hocam

borsada al sat yapmayacak mı? Nasıl atlcoin ile işlem yapınca ana para nasıl tehlikede olmaz. O zaman herkes girer bu işe nasıl olsa ana para gitmeyecek kar gelirse gelir gelmezse bir şey yok. Böyle bir dünya nerdee.

Kyabedileni nasıl garanti edebiliyorsunuz ki?
Diyelim 10 kişi toplam 1000 tl verdi. 10k yı karşılayabilecek misiniz?

evet

bu devirde güvenmek zor.

https://www.youtube.com/watch?v=flH4s-RqYJQ

beni de yaz abi sana bu işte çok güveniyorum, borsayı nasıl dikkatli takip ettiğine ben şahidim :D

burayıda kurutmayalım :confused::rolleyes:

arkadaş altcoin çalışılacağı için anapara tehlikede olmayacak hocam

borsadan kaldırılacak, silinecek dandik coinlere yatırım yapmayacağım, yine de zarar etme riski var bu riski ben kendim alıyorum, fona toplanan bitcoin kadar bir köşede ayrı bitcoin tutacağım her ihtimale karşın, komple borsa kapansa site çökse hackleseler dahi herkesin yatırdığı meblağı karşılayacağım.

yaz benide ama vereceğimiz rakamları bilmem lazım
bu ara büyük bir yatırım projesi üzerine çalışıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri