Football League tarafından Eşleşen geldi

• Kullanıcı sysroot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

sysroot

Kayıtlı Üye
Premier Ligde bir maçın özet görüntülerini daha maçın 86. dakikasında maç bitmeden yayınladım zaten goller bitti.
10k izlenme aldı dün, eşleşen 3. taraf içeriği geldi
Nasıl eşleşen içeriği gelebiliyor, ilk ben yükledim bu videoyu ?

Görsel içerik yöneten:
Football League

Yabancı maçlarıdamı kendimiz yayınlayamıyacağız, videolarımda ne logo gözüküyor ne yayıncı kuruluşa ait birşey.Futbol işini yapamayacaksak başlamadan bırakalım, hadi türkiye'de lig tv dedikde, yabancı hiçbir maçı yayınlayamıyacğaımmı youtubeda ben ?

Ayrıca nolucak şimdi, itirazmı etmeliyim, kanal kapanırmı nasıl olcak
Hevesim kaçtı.

Hangi ligler lisanslı, gidip bizim mahallenin maçınımı yayınlıcam ben ?

Videoyu kendim camtasia ile hazırladım, bir yerden bir video indirmedim yani.

hah koskoca premier lig lisanssızmı yani bunumu demek istiyorsun :D bizim boktan ligtv bile buna engel oluyor.bırakta ingilizlerde olsun adamların yayın hakkı var

hah koskoca premier lig lisanssızmı yani bunumu demek istiyorsun :D bizim boktan ligtv bile buna engel oluyor.bırakta ingilizlerde olsun adamların yayın hakkı var
Abi hangi ligleri yayınlayabilirim peki ? Bir sürü kişi yayınlıyor onlar nasıl yapıyor anlamıyorum.

Spor kanallarını Dizi kanallarına benzetiyorum.

Atacaksın özeti, golleri max.24 saat içersinde sileceksin.

Tabi tam çözüm olamaz ama %70 oranında telife, eşleşene, dünya geneline takılmadan gidebilirsin.

Hocam gösterim odaklı çalışmak istiyorum.Partnerliğe geçicem zaten başvuru sonucu bekliyorum.
Yeni bir kanal açıcam sadece futbol çalışıcam.
Eşleşen geldiğinde o videoyu silsem, bu durum sicilime işlenirmi, yoksa problem değil eşleşen geldiği anda silerim o videoyu.Kazandığım cebime kalır doğrumu?
Yada eşleşen gelmeden mi silmek gerekiyor sizin dediğiniz gibi ? Her videom 10 k olur olmaz silerim kazandığım cebime kalırmı ? İstatistikler tutulurmu ?

Nasıl çalışmalıyım önerin lütfen.

Özet atacaksan yukarıda yazdığım gibi çalışırsan senin faydana olur.
Eşleşenler, dünya engelli vs. mutlaka Youtube bu konuda bir istatistiği vardır, yani sana katılıyorum sicile işliyordur.

Videoyu silersen o videodan kazandığın parayı alırsın. Sen yine eşleşen gelmeden sil. Ama şunu söyleyeyim, özet atıpta özellikle Tr-İngiltere vs 2-3 aydır kanalı aktif olan görmedim. Takip etmek için 20-30 arası kanala abonem var hepsi kapalı, zamanını farklı kategoriler için ayırırsan daha fazla ve sürekli para kazanabilirsin :)

Abi hangi ligleri yayınlayabilirim peki ? Bir sürü kişi yayınlıyor onlar nasıl yapıyor anlamıyorum.

Bu algı çok yanlış.

Senin Yüklediğin videoda Eşleşen varda, Onların Yüklediklerinde yok mu? neden böyle bir algıdasınız?

Özet atacaksan yukarıda yazdığım gibi çalışırsan senin faydana olur.
Eşleşenler, dünya engelli vs. mutlaka Youtube bu konuda bir istatistiği vardır, yani sana katılıyorum sicile işliyordur.

Videoyu silersen o videodan kazandığın parayı alırsın. Sen yine eşleşen gelmeden sil. Ama şunu söyleyeyim, özet atıpta özellikle Tr-İngiltere vs 2-3 aydır kanalı aktif olan görmedim. Takip etmek için 20-30 arası kanala abonem var hepsi kapalı, zamanını farklı kategoriler için ayırırsan daha fazla ve sürekli para kazanabilirsin :)

Hocam sadece futbolla ilgileniyorum o yüzden.
Şimdi, eşleşen gelince silsem de gelmeden öncede silsemde bir fark varmı? Her halukarda para cebime kalıyormu?

Ayrıca diyelim böyle çalışıyorum bir kanalda, 3 ay sonra bu kanalım kapatıldı.Ben zaten önceki ayların parasını almış oluyorum değilmi.Yani 1. ve 2. ay param yatmış oluyor, fakat 3. ay yani son ayda diyelim kanalım kapatıldı,bu 3. ayın parasını alamazmıyız ?

Bence fark olur.
Kanalın teliften kapanırsa paranı alırsın.
Çok riskli kategori deneme yanılma yoluyla tecrübe kazanırsın başarılar.

Teşekkürler cevaplar için, şimdi ikisinide sildim eşleşen içerik olan videonun hiç sıkıntılı video yok şuan kanalımda.
Kaç hakkım daha var eşleşen için, belirli bir sınır varmı belli olmuyormu Youtube'un keyfine göremi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri