ForelaDigital başvurusu onaylandı.

• Kullanıcı CNZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
Forela Digital network'e bağlı olan kanalımızın içeriği dizi ve müzik ağırlıklı bir kanal olup bugüne kadar ödemelerimizi sorunsuz aldık hep.

Teşekkürler hocam. Kabul ettim ve böyle bir mail geldi. Ama son kısmı tam anlayamadım.

Hi Hüseyin Küçüksolak,

Thank you for applying for a partnership with FORELA!

You did this with the channel: ***

Your channel is generating on average of 23846 views per day, which means that we would love to have you on board!

But before we can invite or add you we will perform a final check to see if you are not using copyrighted materials and whether your channel fits within the network of FORELA.

We will get back to you shortly so please bear with us!

Best,

FORELA Team

Hocam aşağıdaki konuma bakarsanız kimsenin cevap vermediğini görürsünüz. :) Ayrıca başvurum kabul edildi ancak henüz onaylamadım. Sizce ne yapayım onaylayayım mı? [MENTION=1089]KingTube[/MENTION] hocam parasını almış ama onun içeriği hakkında bilgim yok.

hmm,anladım hocam.ne yazıkki ben kullanmadım daha önce forela.geçenlerde 2 kanalım kabul edildi,birisini sattım digeri duruyor ama yeni işte...

Teşekkürler hocam. Kabul ettim ve böyle bir mail geldi. Ama son kısmı tam anlayamadım.

Hi Hüseyin Küçüksolak,

Thank you for applying for a partnership with FORELA!

You did this with the channel: ***

Your channel is generating on average of 23846 views per day, which means that we would love to have you on board!

But before we can invite or add you we will perform a final check to see if you are not using copyrighted materials and whether your channel fits within the network of FORELA.

We will get back to you shortly so please bear with us!

Best,

FORELA Team

Önemli bir uyarı yok, kanalınızın içeriğini kontrol ettikten sonra size döneceğiz demişler. Onlardan davet bağlantısı gelmesini bekleyin.

Forela kullanan arkadaslar odemeleriniz kesinlestiginde bu yaziyi alinti yapip paylasabilir misiniz size zahmet bu ayi cok merak ediyorum ne yapacaklar benim odemeyi

Onu bilmiyorum ama benim kanalım 3k aboneli aylık 500k gösterimli bir kanal. İçerik tv programı statüsünde ama kabul etmişler. Ünlem yüzünden başvurmuştum. Onlara kabul ettirdik, şimdi ben kabul etsem mi diye düşünüyorum. :)

[MENTION=716]etc_computer[/MENTION] hocam dönüş yapmadınız, sanırım bakımdasınız bu aralar.

Kendi forum sitemiz üzerinden size 20-03-2014 perşembe günü mesaj gönderdim. Geri dönüşü siz yapmadınız :)

Kusura bakmayın, ytpara.com sitesine ben çok fazla girmiyorum, malasef hoşlanmadığım şeyler oluyor ve dayanamayıp uyarma gereyi duyuyorum. Özel mesajlarda aynı şekilde çok alakasız sorular geliyor hatta bazıları dalga geçme derecesinde. Yani kısacası ytpara.com da sadece ETC Network ile ilgili konuya bakıyorum yeni birşey yazılmış ise giriyorum yazılmamış ise üye girişi yapmadan çıkıyorum. Bazen mail geliyor alıntı ve eklentilerle ilgili, duruma göre girme imkanım varsa girebiliyorum.

Bana ulaşmak zor değil sadece doğru yolu bulmalısınız.

Konu Network ise önceliğiniz:

Mail: [email protected]
Destek ekibi: Ferdi bey: "ferdidbg"
WEB SITEMIZ
DESTEK FORUMU
FACEBOOK
TWİTTER
LINKEDIN
GOOGLE+

Bana Ulaşmak için...

FACEBOOK

24 Saat açıktır. Ama 24 saat cevap veremeyebilirim, telefondan bağlı olduğu için. Özel yada önemli konularınız için kullanabilirsiniz.

Saygılar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri