Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Telifin size ait olmadigini dusundugu videolari yukler iseniz sizi partnerlikten atacak bir network.![]()
İnternetten araştırdınız mı?Bende merak ettim hocam![]()
hocam atsin nerede keske atsa 250.000 izlenime 43$ verdi sonra 36$ düştü tek sıkıntım parayi ödüyormu yada çikabiliyormuyuz bu partnerlikten
---------- Mesaj saat 23:19:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:18:55 civarında gönderildi. ----------
dostum arastirdimda bilgi yok.
1 aydır Foreladayım 4k izlenmeye 3.40$ verdi yani düşün kazançları.
Kazançları gorememe sorunum vardı yetkiliye mal attım 1 ay once halen cevap gelmedi sonra bir yolunu buldum duzelttim.
Destek yonunden zayıf ancak birçok kanalı kabul ediyor.
bende yeni geçtim buna paralara nereden bakıyoruz falan hiç bir bilgim yok![]()
bende daha bişe yok yeni diyelim hadide peki para nere yatacak falan nereden ayarlicaz
Era Network, Forela Network`ü ile anlaşmalı olup, kanalınız kabul edildiğinde Forela Digital yazacaktır.
Arkadaslar ForelaDigital Network ile ilgili bilgisi olan arkadaslar vardi dizi kanalimi geçirmiştim mecburiyetten nasil bir network bilgim yok bilen varsa açiklarsa sevinirim..
bende daha bişe yok yeni diyelim hadide peki para nere yatacak falan nereden ayarlicaz
ERA NETWORK bunun bayiisi sanirim.
Benim zoominTV ile acilan butun konulara hemen bakiyorum
Konuyu gormediyse kendisine yazin bilgiyi en iyi o verir size.
---------- Mesaj saat 02:19:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:17:44 civarında gönderildi. ----------
Zoomin.TV ile ayni oldugu soyleniyor yani oyleyse panel olmali.
Odeme ayarlarinizi panelden gireceksiniz
Panel daveti kabule ttikten bir kac gun sonra gelir.
Mail olarak
ödeme ayarları girilen bi panel yok hocam.ödeme limitini aştıgınızda form gönderip,paranızı istiyorsunuz.
pardon hocam,bi karışıklık oldu.awesomeness konusu açıktı yan sekmede,o konuya yazdım sandım yani küçük bi karışıklık olmuş.forela degil benim bahsettigim awesomeness...Bildigim icim soylemedim mesajimda belirttigim gibi.
Zoomin.TV ile ayni denilmisti kimden duydugumu hatirlamiyorum ama yada ben zoomini anlatirken forelle ile ayniymis gibi soylendi konuyu tam hatirlamiyorum ama ikisini benzetmislerdi.
Burdan yola cikarsak boyle olmali dedim.
pardon hocam,bi karışıklık oldu.awesomeness konusu açıktı yan sekmede,o konuya yazdım sandım yani küçük bi karışıklık olmuş.forela degil benim bahsettigim awesomeness...
valla dostum dizi kanalina 250.000 izlenime 36 dolar verdi işte hiç ödeme aldınmı ödeme yapıyorlarmi yada partnerlikden cıkmayı biliyormsn
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.