Forex Bankası

kurmuş olduğunuz sitenin yada sizin ayırmış olduğunuz bütçe nedir? bir domain ve bir sanal oyundan mı ibaret? inandığın sistem ve siteye ciddi yatırım yapmış olmalısınız

Site'yi kurarken 4 ay üzerinde çalıştık, herşeyi planladık. Olabilecek yatırımları hesaplıyoruz. Geri dönüşleri her şeyi hesaplanıyor. Cebimizde büyük bir bütçe bulunmakta , çünkü kimseyi mağdur etmek istemiyorum.
Domain ve Hosting'e zaten yüksek bir yatırım yaptık ve sertifakalar falan alındı.
Ödemelerimiz netleştikten sonra Vergilendirmelerde yapılacaktır.

Daral geldi artık bu sitelerden...yumurta,tavuk,değirmen,forex bakalım sırada ne var,siteniz inşallah uzun ömürlü olur ama hiç sanmıyorum.

Biraz bakınacağım buna diğerleri fiyaskoydu hep

Daral geldi artık bu sitelerden...yumurta,tavuk,değirmen,forex bakalım sırada ne var,siteniz inşallah uzun ömürlü olur ama hiç sanmıyorum.

Sizin tercihiniz efendim.

Hocam üye sayısı az gibime geldi sorun var demektir
İyi günler öncelikle sitemiz 03.03.2017 tarihinde açıldı. 06.03.2017'de kullanıcıya yayıldı. Şuanda 1675 TL'de yatırımda bulunuldu sitemize.

Biraz bakınacağım buna diğerleri fiyaskoydu hep

Tabi ki istediğiniz zaman chat kısmından bize ulaşabilirsiniz.

siteye üye oldum şuan 100 altın verildi açılan ekranda her 10 d bir toplanabilecke ürünler var altın yani. peki ben uanda ne yapıpta para büyüteceğim ? nasıl kazanacağım ?

siteye üye oldum şuan 100 altın verildi açılan ekranda her 10 d bir toplanabilecke ürünler var altın yani. peki ben uanda ne yapıpta para büyüteceğim ? nasıl kazanacağım ?

Merhabalar Fatih bey, 100 Altın ile Market'ten 2 Adet Altın Dolar alabilirsiniz.
Bunlar otomatik üretim yapıcaklar.
Burada ki video'yu izleyerek daha detaylı anlayabilirsiniz : https://youtu.be/N5PgNc0VIO8

sistem karlarını gelen üyelerden mi yapıyor hocam ? Son kontrollerinizi yaptınız mı? sistem nasıl kurtarıyor kendisiniz. yatırılan reel paralar nerelerde değerlendiriliyor ?
isterseniz cevap vermeye bilirsiniz.Merakımdan sordum

sistem karlarını gelen üyelerden mi yapıyor hocam ? Son kontrollerinizi yaptınız mı? sistem nasıl kurtarıyor kendisiniz. yatırılan reel paralar nerelerde değerlendiriliyor ?
isterseniz cevap vermeye bilirsiniz.Merakımdan sordum

Bunu herkes merak ediyor zaten sorduğunuz için Teşekkürler öncelikle , herkes bilgilenmiş olur.

Biz sitemizi kurmadan önce zaten, belirli bir miktarda cebimizde para ile başladık. Bunun gelirleri vb. şeyleri ne yapabiliriz diye 4 aydır üzerinde çaliştik ve kullanıcıya sunduk.

Yatırımlar ile iş yerleri açmayı planlıyoruz. İşletme yerleri güzel her gün dolu olucak mekanlar araştırılıyor. Zaten 2 Hafta içerisinde Ofis'imiz kurulucaktır. Mekanlar araştırılıyor. Uygun yerleri buluyoruz. Senet ile yerler kiralamaya başladık bile , Facebook Sayfamızda Yatırımlar nereye harcandığı gözükmektedir.

https://www.facebook.com/forexbankasi.net/

Şirket haline getiricez , inşallah , Benim güzel bir arsam var satılık, Orayı sattıktan sonra vergilendirmelerde başlıcaktır.

350 TL'lik ödeme talebi alındı ve hemen gününde ödedik.
Sizde hemen yerinizi alın. Kazanmaya başlayın.
%C3%B6deme3.png

350 tl lik ödeme yapan kişi öncesinde kaç tl yatırdı acaba sisteme

İlk açıldığımızda 450 TL yatırdı direk sonra 900 Yatırdı. 10 günü geçtikten sonra bu kazancı elde etti altına çektiği üyelerde baya yatırımda bulunda referanslar ile kazanç sağladı ve %10 Bonuslardan faydalanarak fazlasıyla kazandı.

Sitemiz uzun süredir, aktif değildi yoğun şikayetler alsakta biz yatırım planlamamızı değiştirerek daha güzel bir yol kat etmeyi tercih ettik, yep yeni bir arayüz'e geçiş sağladık ve güzel bir gelecek vaat etmeye başladık.
Herkesi tekrardan bekliyoruz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri