Forexten para kazanmak !

• Kullanıcı Turkuaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
ee şimdi bu parayı nerde değerlendirelim. 50.000 tl lik vadeli hesap açayım dedim adam 32 günde 250 tl üstüne gelior dior :D

İşi bilirseniz %100 kazanırsınız. Ki ben bunu başarmıştım :)

Arkadaşlar ben GCM forexle çok uğraştım. Kısa ve öz sölüyorum. Bu konuda inanın bana eğer kazanmak istiyorsanız, kendinizi tutmalısınız. Şunu söliyeyim kendini tutamayan kesinlikle girmesin ama 100 dolar yatırıp azar azar 0.1 lotlarla 20 dolar kazanırsınız günde. Pariteler inişli çıkışlı ekonomik takvimi çok dikkatli kullanmak gerek. Geceleriniz uykusuz geçer. Dediğim gibi kendini kaptıracaklar kesinlikle girmesin yazık olur.

oo dolar yükseliyor parayı dolara basarım tarzı basit düşüncelerin kesinlikle hüsranla bitecegi bir yatırım dalıdır forex.

borsanın B sini bilmeden forex'e dalmak intihardır.

birsürü türk firması var sağlam destek veren deneme hesabıyla deneme imkanınız vs oluyor ben geçen sene arkadaşın tavsiyesiyle denemiştim 100 dolar vardı program falan indirip kurları takip ediyorduk. Dolar alım satımı yapıyordum ben kaldırıç sistemi sayesinde 100 dolarla yaptıgım işlem 1000 dolar gibi oluyodu ama para giderkende aynı şekilde gidiyor. hala daha telefonla arayıp yatırım yapmayı düşünüyormusunuz diye sorarlar. Muhabbeti kurdum oradan biriyle :D Işık FX ti benim firma heralde üye olun hocam zaten öğretiyorlar destekte veriyorlar isterseniz şahsi fikrimse bulaşmamak adına. Dini yönden de döviz alım satım yaptıgın için sıkntı yok diyanete sormuştum alo fetva hattına. Karar sizin :)

Videolara fazla inanmamak lazım, herkes bir Serkan abi gibi değil. :) Böyle kazanç videoları çekenlerin falan genel amacı kendine daha fazla müşteri çekmek falan oluyor. Birisi bir şeyin reklamını yapıp gel sen de diyorsa, o işte ben bir cinlik ararım. Mega Holdings gibi. Gel kendi işinin patronu ol kardeşim kendim için demiyorum ama seni alt kolum yapacağım...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri