Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beyler 3. pin talebinden sonra form sayfası ne zaman açılıyor yakın zamanda yapan oldu mu?
4 pini istedim 5 inci pin yeri açıldı ama forum yeri açılmadı 30 gün diyplar beklicez bakalım4. pini istedikten sonra açılıyor diyen arkadaşlar vardı sanırsam 3 pini istedikten sonra 21 gün beklemek gerekiyor heralde
Edit. Patlıyo sonra![]()
4 pini istedim 5 inci pin yeri açıldı ama forum yeri açılmadı 30 gün diyplar beklicez bakalım
Beyler 3. pin talebinden sonra form sayfası ne zaman açılıyor yakın zamanda yapan oldu mu?
hocam sağolasın açıldı gönderdim msj onaylandıHocam belki bi işe yarar adsense de yönetici mailini degiştirin.Fakat bu işlemi yaparken kesinilke aynı vds de yapmayın bide kullanmıs oldugunuz tarayıcıyı degiştirin mozilla yada opera kullanın gizli sekmede .Büyük ihtimal form yeri çıkar.
hocam sağolasın açıldı gönderdim msj onaylandı
[MENTION=12040]bilenyok[/MENTION] arkadaşımıza çok teşekkürler
hocam sağolasın açıldı gönderdim msj onaylandı
@bilenyok arkadaşımıza çok teşekkürler
hocam aralık 22 de istemiştim 4 pini pin isteme yeri açıktı bir kaç gündürhocam sizin kaçıncı pin istemeden sonra ve en son pin istemeden kaç gün sonra bu işlemi yaptın açıldı?
2 gündür yönetici değiştirilmiyo, nasıl değiştiridiniz yöneticiyi?hocam sağolasın açıldı gönderdim msj onaylandı
@bilenyok arkadaşımıza çok teşekkürler
hocam bişe değiştirmeden onayladım 5 pin yeri açıktı istemedim2 gündür yönetici değiştirilmiyo, nasıl değiştiridiniz yöneticiyi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.