Format ve sanallaştırma çözümleri

HostingAdresi

ServersCity
Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.vdscity.net
sanallastirma-3.png

Sunucu sanallaştıramıyorum ?

Sanallaştırıyorum fakat kurulum bilmiyorum ?

diyen kullanıcılarımız için yeni bir sistem kurduk.

Sunucularınız ile bize geliyorsunuz biz istediğiniz sunucuları istediğiniz özelliklere sanallaştırıyoruz.

Tabiki sadece sanallaştırmıyoruz Esx ise Windows olarak formatlıyor centos ise windows a çevirebiliyoruz. Bunun için sadece KVM olması yeterlidir.

Sunucularınız HP(ilo) veya DELL(idrac) ise kvm bulunmaktadır.

Sanallaştırma yazılımlarımız;
Esx
Proxmox

Diğer kurulumlarımız

Windows 2003
Windows 2008
Windows 2012
Windows 7
Windows 8
Windows 10
Centos 5
Centos 6
Centos 7
Ubuntu 14
FREEBSD 10
KaLi Linux

---------

Kontrol Panel kurulumlarınız yapılır.

---------

Fiyatlarımız;

Format İşlemi: 25 TL
Her bi sanal sunucu kurulumu 15 TL
Kontrol Panel kurulumları 10 TL'dir.

Not: Herzner sunucularına destek sağlanmamaktadır.

Detaylı bilgi için

Son düzenleme:
Arkadaşa Hetzner kurulum işlemi ve sanallaştırma işi verildi.
İlgisi ve alakası için teşekkür ettim.

arkadaş bu nedir 5 tl e makınamı kurulur . bedavaya kurulum açtırtcaksınız adama
birde hosting firması olacaksın.

Son düzenleme:
Bir sizin gibi tek tek kurmuyoruz ki. Clonlama işlemi yapıyor daha hızlı oluyor ;)

Ölü fiyatına iş yaparsan her zaman daha fazla kaybedersin hocam, klonlamak sağlıklı değil bence ama hadi öyle bile yapsan 5 TL'ye müşteriyle mi uğraşacaksın yapacağın işle mi ?

Daha düzgün fiyatlar koyman gerek benim görüşüm.

Piyasa ölmüş artık kimse dedicatedcilerden almaz sayenizde.

Ölü fiyatına iş yaparsan her zaman daha fazla kaybedersin hocam, klonlamak sağlıklı değil bence ama hadi öyle bile yapsan 5 TL'ye müşteriyle mi uğraşacaksın yapacağın işle mi ?

Daha düzgün fiyatlar koyman gerek benim görüşüm.

fiyatları güncelledim amacım kötü değildi.

Vcenter lisanslımı kullanıyorsunuz. Fiyatları iyice dibe çektiniz. Millet para kazanıp vergisini ödeyip ev gecindirmeye çalışıyor. Yaptığınız ayıp.

Hocam hosting firmasısınız ama clonlama işlemi sadece vcenter'dan olmadığını bilmeniz gerek. esx'dende clanlama oluyor.

sunucu kurulumu yaptırıldı ama soyoustart hata verdi sunuculara giremiyorum tiket atım cevap bekliyorum 2 gündür.
arkadaş gayet ilgili..

Vcenter lisanslımı kullanıyorsunuz. Fiyatları iyice dibe çektiniz. Millet para kazanıp vergisini ödeyip ev gecindirmeye çalışıyor. Yaptığınız ayıp.

Kimsenin konusuna girip yorum yazmam fakat gördüğüm gibi profilbilisiminde ssöylediği gibi biz buradan kazandığımız parayla ev geçindirip vergi ödüyoruz, böyle bir lüksünüz yok ise, insanların para kazanmasına engel olmanız doğru değil.

Sizin bu yaptığınız işlem ile müşteri 1 defa para ödüyor ve başkada para ödemek zorunda kalmıyor.Fakat bizden firmalardan aldığı makinelerde her ay ufak tefek ücret ödeyerek insanlara para kazandırmış oluyor.

Herkesin rızkı farklı farklıdır fakat ortada eğer bir kişi kazandıktan sonra tekrar kazanç olmuyorsa döngü yoksa firmaları zor duruma düşürdüğünüzü söylemek isterim.

Yinede iyi günler.

Kimsenin konusuna girip yorum yazmam fakat gördüğüm gibi profilbilisiminde ssöylediği gibi biz buradan kazandığımız parayla ev geçindirip vergi ödüyoruz, böyle bir lüksünüz yok ise, insanların para kazanmasına engel olmanız doğru değil.

Sizin bu yaptığınız işlem ile müşteri 1 defa para ödüyor ve başkada para ödemek zorunda kalmıyor.Fakat bizden firmalardan aldığı makinelerde her ay ufak tefek ücret ödeyerek insanlara para kazandırmış oluyor.

Herkesin rızkı farklı farklıdır fakat ortada eğer bir kişi kazandıktan sonra tekrar kazanç olmuyorsa döngü yoksa firmaları zor duruma düşürdüğünüzü söylemek isterim.

Yinede iyi günler.

Fiyatlar ucuz dediniz fiyatları çıkarttım. Daha ne istiyorsunuz anlamadım ? Bu konudan yararlananların %90 ı ürünün benden tedarik ediyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri