Formattan anlayanlar bi bakabilirmi ?

• Kullanıcı Dante
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Sanirim suan kullandigin sistem win7 ve xp yuklemeye calisiyosun ama kullandigin isletim sisteminin altinda bir isletim sistemi yukluyemezsin yani win7 ve uzerinde bir sistm yuklemen gerek

Hocam ilk defa böyle bişe duyuyorum.Eminmisiniz ? 2-3 arkadaşım xp'ye döndü.Onlarda win7'ydi.

kendi bilgisayarlarimda boyle olmustu arkadaslarimin bilgisayarlarindada zaten internettede bu bilgi mevcut.Tek caresi o hard diski bicimlendirip sonra cd ile xp yuklemek .

kendi bilgisayarlarimda boyle olmustu arkadaslarimin bilgisayarlarindada zaten internettede bu bilgi mevcut.Tek caresi o hard diski bicimlendirip sonra cd ile xp yuklemek .

O zaman yapıcak bişey yok win7 CD'si bulup format atıcaz.Yorumunuz için teşekkürler hocam.

Konu kilitlenebilir...

[MENTION=2744]Dante[/MENTION] kardeşim bilmiyorsun bari ehline bırakşu işi ; [MENTION=2784]KAI3US[/MENTION] dogru söylüyor geçemezsiniz;

pmle link gönderecem indir 610mb iso kalıp halinde nerode ıso kalıp halinde yazdırman yeterlidir.

[MENTION=2744]Dante[/MENTION] kardeşim bilmiyorsun bari ehline bırakşu işi ; [MENTION=2784]KAI3US[/MENTION] dogru söylüyor geçemezsiniz;

pmle link gönderecem indir 610mb iso kalıp halinde nerode ıso kalıp halinde yazdırman yeterlidir.

Kardeşim ben yaşadığım şeyi söylüyorum.Arkadaşlar arasında muhabbet ederken geçtik falan diyolardı.Yalan söyleyecek halim yok.Link içinde teşekkürler ederim ama yarın cd ile atıcam.

Hayırlı geceler.

muhabbet arasında seni yanıtmışlar öyle bisey yok 10 yıldır format atarım ilk defa duydum

muhabbet arasında seni yanıtmışlar öyle bisey yok 10 yıldır format atarım ilk defa duydum

Doğrudur hocam belki de ben yanlış anlamışımdır.Aslında pc'yi değiştiricemde parayı bi türlü tamamlayamıyorum.Hayırlısı olsun.

[MENTION=2744]Dante[/MENTION] kardeşim, diğer arkadaşların dediği gibi üst sürümden alt sürüme masaüstü olarak geçemezsin. Cd,Usb,Usb Hdd işini görür. Ancak dikkat et. Xp'de format atarken, eski dosyaları sil. XP sistemi, 7-8 gibi değil. Eski dosyalarını silmeyi unutma. Biliyorsundur belki ama, bilmiyorsan da faydalı olur umarım

[MENTION=2744]Dante[/MENTION] kardeşim, diğer arkadaşların dediği gibi alt sürümden üst sürüme masaüstü olarak geçemezsin. Cd,Usb,Usb Hdd işini görür. Ancak dikkat et. Xp'de format atarken, eski dosyaları sil. XP sistemi, 7-8 gibi değil. Eski dosyalarını silmeyi unutma. Biliyorsundur belki ama, bilmiyorsan da faydalı olur umarım

Hocam onlar üst sürümden alt sürüme geçemezsin diyo ama :) Galiba senin anlatmak istediğin zlt sürümden üst sürüme masaüstünden geçilmiyo.Hocam eski dosyaları silmeyi biliyorum hatırlattıgınız için tekrar teşekkür ederim :)

Hocam onlar üst sürümden alt sürüme geçemezsin diyo ama :) Galiba senin anlatmak istediğin zlt sürümden üst sürüme masaüstünden geçilmiyo.Hocam eski dosyaları silmeyi biliyorum hatırlattıgınız için tekrar teşekkür ederim :)

aynen ya. editledim :) oluyor bazen böle şeyler :)

Üst sürümden alt sürüme elbette geçersin hocam ama bunu yapmak için PC'yi CD ile başlatman lazım Deamon tools ile iso kalıbı oluşturabilirsin ama format atarken Deamon Toolsun verileride silineceği için format yarıda kalır CD bulana kadar PC'yi kullanamazsınız

SelamınAleyküm arkadaşlar.
Bilgisayara format atıcam ama cd yok.Bende zamunda'dan xp indirdim.Ama setupa tıkladıgımda en üstteki seçenek aktif olmuyo.Anlayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Bu arada pardon hocam siz cdsiz format sormuşsunuz ben balıklama hemen cdli formatı anlatmışım kusura bakmayın neyse kalsın belki başkasının işine yarar :)

1)Windows Xp Professional Sp3 Türkçe İso indirin BURDAN İNDİREBİLİRSİN.

2)PowerIso programını indirin ve kur BURDAN İNDİREBİLİRSİN.

3)Boş bir CD gerekli

''Windows Xp Professional Sp3 Türkçe iso'' kalıbını PowerIso yardımıyla boş bi cdye ıso olarak yaz.Bunu nasıl yapacaksın.Programda yukarda file tıklayıp ''Windows Xp Professional Sp3 Türkçe iso'' kalıbını bulup aç diyeceksin.Sonra Burn'a tıklayacaksın yazma işlemi başlayacak.Cd yazma işlemi bittikten sonra Cd'yi tak reset at delete bas acılırken mavi bi menü gelcek ordan bootla ilgili bişey var gir ona sonra boot menü cıkacak karşına, CD-rom 1. sıraya al böylece Pc'nin format cdsini görmesini sağlıcaksın sonra kaydet çık sonrada siyah ekranda Bir tuşa basın diye bi yazı cıkacak sende basıp format işlemine başlıcaksın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri