Forum Bu Şekilde Kullanılmaz...Herkez Okusun..BEYTO33

beyto33

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar :

Bu konuyu herşeyi hazır bulmak isteyen,hiç uğraşmayım [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] bana para kazandırsın,emek vermeyim hooop herşey olu versin,aman hiç kafam ağrımasın beleşe konayım,1 gün uğraşıp para kazanamadım yardım edin gibi niyetli olan arkadaşlar sebebiyle açtım......

Beyler Allar rızası için şu beleşciliği bırakın YT de para kazanmak istiyorsanız Forumu araştırın.Forum sitesi demek aklına bişi gelince hemen soracağın tak diye cvb alacağın bis sitedir mantığını silin...FORUM SİTELERİ BİR ÇOK BİLGİNİN HAZIR OLDUĞU SADECE KATEGORİLERE GÖZ ATIP GEREKLİ KONUYU VEYA YAKIN KONULARı BULUP ARKADAŞLARIN TECRÜBELERİNDEN FAYDALANMADIR AMACI

Ama bizim arkadaşlar halen youtubeyi adsenseye nasıl bağlıcam diye konular açıyor...ya bu forumda insanı milyarder edecek kadar bilgi var lütfen önce araştırın.....

ŞİMDİ SİZLERE FORUMDA NE ZAMAN VE NASIL KONU AÇAÇAĞINIZI ANLATMAK İSTİYORUM :

1-Lazım olan biligiyi önce GOOGLE amcaya sor.ama sorma şeklini öğrenmelsin.(örnek : youtube kanal adsense bağlama şekilnde değilde youtube adsense ilişkilendirmesi nasıl yapılır diye aramalısınız)
2-Googlede bulamadıysanız YTPARA gibi forum sitelrinde ilgili kategoriye gelin orada bu konuya benzer konuları arayın,inceleyin,o kategorideki tüm sayfaları didik didik inceleyin.
3-Dahada aradığınız bilgiyi bulamadıysanız forumda ilgili kategoriye düzgün bir başlıkla derdinizi anlatıcı,ve çözümünü nasıl yapacağınız şekilde soru sorarak bilgileri alınız.

EN CAN ALICI BİLGİYİ BURAYA YAZIYORUM : EĞER PARA KAZANMAK İSTİYORSANIZ TECRÜBE SAHİBİ OLUN ARAŞTIRIN,DENEYİN,OLMASSA BAŞTAN DENEYİN AMA KİMSEYE GEBE KALMAYIN HER ŞEYİ SİZ ÖĞRENİN TECRÜBE EDİNİN VE TECRÜBENİZLE MUTLAKA PARA KAZANIRSINIZ....

Abi en önemli olay ve arama taktiğidir.

Google amcaya " Site:ytpara.com youtube adsense başvurusu " bu cümleyi veya aradığım soruları yazdığım zaman çok rahat bir şekilde bulabiliyorum. Bunu da ekleyebilirsin.

Aynen öyle herşeyi araştıracaksın araştırmadan başkalarının yardımları ile hiç bir yol katedilmiyor. Arayan herşeyi bulur....

Uyarılar için teşekkürler ama emin olun bu yazıdan sonra bile dediklerinizi görmeyen yada okuduğu halde aynı şekilde devam eden arkadaşlar olacaktır..

Uyarılar için teşekkürler ama emin olun bu yazıdan sonra bile dediklerinizi görmeyen yada okuduğu halde aynı şekilde devam eden arkadaşlar olacaktır..

Biz elimizden geleni yapmalıyız ki forumumuzun çöp site olmasını engelliyelim...

Hocam elinize sağlık inşallah işe yarar ama .Pek sanmıyorum yine açarlar maalesef o tarz konuları.

O zaman böyle konu açan arkadaşlara 1 gün mesaj yazamama cezası verelim. Forumda dolaşmaları da serbest olsun )
Çunku yine aynı şeyler devam edecek gibi

Beyto yu duydunuz..şimdi dağılınnn :D:D:D

Kardşeim Zaten bu konuya girenlerin hepsini mimliyoruz okuuypta saçma sapan konu açanlara gerekli cezalar veirelcek tarafımdan :D

Bu konuyu duyanlar duymayanlara duyursun ....

Kardşeim Zaten bu konuya girenlerin hepsini mimliyoruz okuuypta saçma sapan konu açanlara gerekli cezalar veirelcek tarafımdan :D

Bu konuyu duyanlar duymayanlara duyursun ....

Cezalar caydırıcı olabilir belkide. 1 hafta gibi bir ceza uygulansa daha sağlam olur sanırım :)

İşin içine para girince, açgözlülük artıyor..

Bir de yaşı ufak olan kardeşlerimiz paraya biraz fazla kıymet verdikleri için hemen para kazanmalıyımın derdinden olsa gerek, chat ortamı gibi cevap bekliyorlar. Başka bir durumu kendilerine uydurmak yerine - benzer olsa bile - hemen kendi durumlarını yazıyorlar ve ona yorum bekliyorlar.

Zamanla oturacaktır o arkadaşlarda bu sistem. Veya forumun kalitesiyle o kişiler de öyle konu açmamayı öğrenecektir.

Ayrıca yaptırım da şart..

Ben bu başlık altından bile soru gelebileceğini düşünüyorum :D
Şaka bir yana, güzel yazmışsınız

Bu konularda benim kararim acik ve net...

Ilk ihlalde 1 hafta ban, ikinci ihlalde suresiz ban...

Bizim milletimiz tatli dil, guzel sozden cogu zaman anlamiyor.

İnsan oğlu çiğ süt emmiş derler ya işte size bir örnek : video aklıma gelmiyor ne yükelyim diye sorgmuşl benım veridğim cvb :

ya kardşeim Allah aşkına böle sorumu olur yaa.....video türü deyince ne geliyor aklına ? hiç bişi gelmiyorsa yt yapma zaten kardşeim....video olarak ne izlersin sen ? Allah rızası için bırakın şu beleşçiliği kardeşim ...benım veridğim video ile 1 gün kaznaırsın sen öğrnirsen ömür boyu kaznaırısn

PEKİİİ ALDIĞIM CVB NE ?

Öncelikle kardeşin felan değilim karşındaki insanla nasıl hitap ediceğini öğren ondan sonra artislik yap
Beleşçilik değil benim aklıma kategori geliyor gelmiyor değil ama çok basit kaçıyorlar. Mesela dövüş, araba yarışı, hayvanlar,kazalar vs. tarzında forumda yardımsever biri gibi konu açtığın için bir sormak istemiştim sorduğuma sorucağıma pişman oldum.
Benim yorumlamam bu kadar hadi Eyvallah !

işte bu insanlara sadece yazık diyorum....emeğe saygızlızlığa bak....şunu yükle desem eywallah sağol abi dicekti ama balık vermeyi değil tutmasını öğrenmesi için başka cvb yazdım bu cvbı aldık....

Daha once yuksek uyeli 2 forumum oldu ve bunlari bizde cigirdik ancak forumlar oldukca buda olucak yoneticiler temizledikce sorun cikmayacak :-) amma acakli konustum umarim yazdiklarinizin bir faydasi olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri