Forum Bu Şekilde Kullanılmaz...Herkez Okusun..BEYTO33

Bi konu ilk cümleden son cümleye kadar bu kadar mı doğru ve haklı olur.Çok teşekkürler aylardır böyle bi uyarının yapılmasını istiyodum

konu açılırken benzer başlıklı konular çıkmasa neyse diyeceğim de o uygulamanın mantığını anlayana tabii....

Genelde böyle konulara denk gelip "Lütfen araştırma yapınız forumda" veya "şurdaki" - "Burdaki" link'teki konuda bu anlatılmıştı diye uyarınca genelde işe yarıyor.

Sonuçta bu tarz konuları açmış kişiler bir yerden 2-3 satır okumuş sonra YT kanalını açmış ve yaşadığı ilk sorunu en büyük sorunu zannedip gelip konu açanlar. Onlarada hak vermek lazım ama aynı konuda 88 tane olmasıda cidden sıkıcı birşey.

Birde sürekli aynı sorulara cevap vermek çok sıkıcı oluyor.

Forumda 20-30-50 Mesaj altında olan kişiler konu açmadan önce
"Forumda Arama Yapmadan Lüften Konu Açmayın - Muhtemelen Açmak İstediğiniz Konu Forumda Evvelden Sorulmuş ve Cevaplanmıştır"

gibi veya benzeri bir ibare bu konudaki sıkıntıların önüne geçebilir bir nebze.

alınabilecek önlemler:
1: her konu herkese açık sunulmadan incelenecek (çok zor)
2: her konu için tel onayı isteyecek (atlatması basit)
3: sitenin üstündeki arama çubuğu göz alıcı bi neon renge boyanıp 100/500 büyütülecek (kimse takmaz)

alınabilecek önlemler:
1: her konu herkese açık sunulmadan incelenecek (çok zor)
2: her konu için tel onayı isteyecek (atlatması basit)
3: sitenin üstündeki arama çubuğu göz alıcı bi neon renge boyanıp 100/500 büyütülecek (kimse takmaz)

Yada yeni üyelere hoşgeldiniz mesajı içeriği içinde kuralları gönderme ihtimali olabilir yeni %80'i kuralları okumadan konu açıyo

Yada yeni üyelere hoşgeldiniz mesajı içeriği içinde kuralları gönderme ihtimali olabilir yeni %80'i kuralları okumadan konu açıyo

Genelde banlandıkdan sonra okunan bir yer kurallar, ayrıca up uzun kurallar silsilesi içinde kimse okumaz :)

Adam yana yana yeni gelmiş foruma yeni üye olmuş, ilk işi derdine derman aramak olucak.

kardeş konuyu iyi bir şekilde izah etmişsin. son zamanlarda forumun suyu çıkdı zaten gereksiz konulardan fakat bu sorunun bu şekilde halledileceğini sanmıyorum. şuan bu konu açıldıkdan sonra bile bakıyorum hala boş boş konu açanlar ve araştırmadan konu açanlar dolu. üşengeç insanlar bu işe atlıyor üşendikleri için gmail açmayı bile konu açarak soruyor. bunun çare olacağını sanmıyorum malesef.

kardeş konuyu iyi bir şekilde izah etmişsin. son zamanlarda forumun suyu çıkdı zaten gereksiz konulardan fakat bu sorunun bu şekilde halledileceğini sanmıyorum. şuan bu konu açıldıkdan sonra bile bakıyorum hala boş boş konu açanlar ve araştırmadan konu açanlar dolu. üşengeç insanlar bu işe atlıyor üşendikleri için gmail açmayı bile konu açarak soruyor. bunun çare olacağını sanmıyorum malesef.

sen merak etme şöle bu konuyu bi herkez okusunda ondan sonra bakacaz...ama hiç yoktan sa bu bile iyidir kardşeim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri