Forum için etiketler Önemlidir! Teşekkürler Ytpara.com

saltjdk

Kayıtlı Üye
Herkese selam,
bir çok arkadaşım java dersi, verdğimi biliyor. Bu java derslerini en büyük destekliyicisi olan YTpara.com teşekkürlerimi tekrardan sunmak istedim ve Forum için etiketler neden önemlidir? bundan biraz bahsetmek istedim, Arkadaşlar forumda birçok arakdaşım foruma katkı olması için gerek özel üyelik gerek baska forumalrdan backlink atarak, bilinçli yada biliçsiz şekilde destek veriyor. Peki bu nasıl oluyor ? Bu yazımdan örnek olarak göstereceğim;

1af979.png

344be7.png

2d7185.jpg

eline sağlık ama millet daha doğru düzgün başlık girmeye üşeniyor.

Ben de konu açarken etiket girmeyi severim normalde. Güzel oluyor.

forumu bu kadar yaymasak iyi olur bence, etiket girinde fazlada girmeyin hani heryerde indexlenmesin forum :D:D

forumu dünyaya duyurun güzel bi şekilde yakında biter yt işi.

Eminim ki bir çok arkadaşın işine yarıyacak bir konu teşekkür ederim paylaşımınız için :)

Arkadaşlar forum duyulacakta yt işi bitecek diye endişe duyan kişiler lütfen buna kapılmayın zaten ülkemizdeki tüm bakkal işçi dişçi tesbihçi ne ararsan youtube işine girdi o yüzden bu hallerdeyiz. Hatta ilerde şu konuşmalar geçecek
+hey gidi ne günlerdi youtubeda spam yapardık
-ne spamı hilmi abi
+Ne demek ne spamı sen yapmadın mı ya hani youtube'da yapıyoduk ya
-yok abi valla simdi senden duyuyom
+hatice duydun mu gız bu spam yapmamış eskiden hehe

şahsen forumun index alması kötü bişey ne kadar kişi öğrenirse gerek yt olsun gerek adsensede olsun o kadar spama karsı yenilikler güçlükler artıyor.
o yüzden atraksiyona gerek yok etiketler madem işe yarıyo etiket girmeyin :D

şahsen forumun index alması kötü bişey ne kadar kişi öğrenirse gerek yt olsun gerek adsensede olsun o kadar spama karsı yenilikler güçlükler artıyor.
o yüzden atraksiyona gerek yok etiketler madem işe yarıyo etiket girmeyin :D
Yt işi zaten özgüne dönüyor , 1sene önce her ay herkes kazançlarını paylaşırdı forumda, son aylardır kazananların fotografları görmedim ben şahsen, kısacası madem güzel genç dinamik bir topluluk var burada bunu farklı yönlerdede kullanmamız :)

Yt işi zaten özgüne dönüyor , 1sene önce her ay herkes kazançlarını paylaşırdı forumda, son aylardır kazananların fotografları görmedim ben şahsen, kısacası madem güzel genç dinamik bir topluluk var burada bunu farklı yönlerdede kullanmamız :)

Kazananların fotoğraflarını göremiyorsun çünkü paylaşım yasak .. halen kazanan var binlerce kisi de kazaniyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri