Forum Kuralları Hakkında

Forum Kuralları Güncellensin Mi?

• Kullanılan toplam oy
    79
  • Anket kapatılmış .

furkanture20

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar ve Çok Sevgili Yönetici Abilerim,

Forum Kuralları Bütün Hepsi Tek Tek Yeni Şekilde Düzenlenirse Çok Faydalı Olacağını Düşünüyorum.En Son 2013 Güncelleme olmuş oda belki ilk açıldığı zamandır.
Örn:Web Site Sipariş Konumda 2-3 Günde 1 Kez Güncellediğim İçin Ceza Almıştım.Sonuçta bir ticaret yapıyoruz güncelleme konusunda kurallarda birşey göremedim.
Yada Türkçe Kuralları Gerekçesiyle Ban Yemiştim 1 ay.
Sadece benim sorunlarım değil belki bu tarz arkadaşlar olmuştur.Forum Kuralları Ele Alınsa güzelce tekrardan yeni kurallarla birlikte toplu eklense çok güzel olur.

İşinize Karıştıysam Özür Dilerim.Forum Daha Düzenli Bir Hal Alır Diye Düşünüyorum.İyi Forumlar
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9544]KaYZeRSoZe[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] [MENTION=12623]zack[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] aklıma gelen yönetici abilerimi etiketledin :)

Son düzenleme:
Bence haklısınız :) [MENTION=9224]mNote[/MENTION] yönetimi iş başına çağırsın hemen :)

Birde her gün konular açılıp siyaset nedeni ile kapatılmasından bıktık.

Ya ayrı bir siyaset bölümü olsun yada tek bir konu bile açmak yasak olsun bu konuda.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] bir ara oturup yazmaya başlamıştı ama öylece kaldı herhalde.adam da haklı.youtube geliştikçe forumda kural çıkarmak zorunda kalınıyor.diğer siteler gibi 10 maddeyle kapatılacak bir iş değil.

ayrıca [MENTION=24200]furkanture20[/MENTION] satış konusunu güncellemede mnote nin bir yere günde bir defa güncellenebilir yazdığını çok iyi hatırlıyorum ama yazılı kural olmayınca banlayan kişiye kalıyor olay.burda yapılması gereken yönetimin birbirine danışarak iş yapması gerek diye düşünüyorum.böylece birinin attığı banı,cezayı diğeri kaldırmamış;tek bir ağızdan hareket edilmiş olur.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] bir ara oturup yazmaya başlamıştı ama öylece kaldı herhalde.adam da haklı.youtube geliştikçe forumda kural çıkarmak zorunda kalınıyor.diğer siteler gibi 10 maddeyle kapatılacak bir iş değil.

ayrıca [MENTION=24200]furkanture20[/MENTION] satış konusunu güncellemede mnote nin bir yere günde bir defa güncellenebilir yazdığını çok iyi hatırlıyorum ama yazılı kural olmayınca banlayan kişiye kalıyor olay.burda yapılması gereken yönetimin birbirine danışarak iş yapması gerek diye düşünüyorum.böylece birinin attığı banı,cezayı diğeri kaldırmamış;tek bir ağızdan hareket edilmiş olur.

hemde hocam bunu yazmamın sebebi çünkü bakıyosun forum kurallarına böyle birşey yazmıyo ama ban yemişsin bi konuda orda sonra ortalık karışabiliyo youtube güncellemesi dediğin olay doğru hocam hangisine yetişecek ama karalaştırıp kurallar güncellenmeli bence

hemde hocam bunu yazmamın sebebi çünkü bakıyosun forum kurallarına böyle birşey yazmıyo ama ban yemişsin bi konuda orda sonra ortalık karışabiliyo youtube güncellemesi dediğin olay doğru hocam hangisine yetişecek ama karalaştırıp kurallar güncellenmeli bence

Güncellenmesin. diye oy vermişsin :D sen hayırdır :D

neden hayır denir ki anket saçma olmuş biraz :) belki [MENTION=9224]mNote[/MENTION] hayır der uğraşmamak için :D

Anlaşılır şekilde, akılda şüphe uyandırmayacak, tek tek ve sade şekilde sıfırdan yazılması lazım.
Birçok üye Smod'ların kendi kurallarına göre banlanıyor.
Yazılı kurallar çok çok yetersiz.
Yazılı kuralların baştan ve sadece açıklayıcı ve herkesin anlayacağı şekilde revize edilmesi lazım.

Multi Hesaplarla Ekip kurduk 1 Kişi 1 mesajla Mail satışına başlama olayının yasaklanmasını istiyorum
Sınırsız Banlanan Kişilerin Dönüp dolaşıp banı açılmasını şahsen istemiyorum
Birde Kupon satışıdır Her türlü sahte kredi kartı ile satış yapılacak r10 benzeri satışların yapılmasını istemiyorum ben yazımı yazayımda kim ne tepki verirse verebilir bunu defalarca söyledim

Adminlerimiz ne dicek acaba :D 17-3 yeniyoruz mnote olmaz demiş ama oy birliği sağlarız inşallah

Arkadaşlar böyle bir ankete hiç gerek yoktu zaten , Tabikide kuralları değişen atmosfer ve ortamla birlikte güncellenmesi lazım . Arkadaşlarla yeniden , yeni kurallar üretip , mevcut olanları güncelleyeceğiz hiç endişeniz olmasın . Yeniden hatırlatıp ikaz ettiğiniz için teşekkürler :)

arkadaşlar güncellesekte aynı olacak güncellemeksekte. herkes kuralları biliyor zaten kuralları bilmiyenleri sınırı aşanları adminler moderatorler gerekeni yapıyor. bu tür şeylerle uğraşmayın spam yapın :D

Her şeyinde açık açık yazılması gerekmiyor ki yazılamaz zaten Forum kuralları genel kurallar özel bölümler için uygulanan kurallarda bölüm içinde sabit başlık olarak belirtiliyor zaten.

Edit: Neyse boş insanlar için sinirlenmicem yine..

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri