Forum neden bu kadar durgun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben 3 yıldan beri bu işin içindeyim şimdiye kadar hiç mola yada ara vermedim her zaman çalıştım bazen yüksek tempo bazen düşük tempo. Şuan ise ara verdim biraz. Kapananı ödemesin sıkıntı değil, hadi kanallarda arada bir kapanır onuda geçtim ama reklam çıkmaması çok can sıkıcı bir durum . Adsenseye bağladığımda normalde kanalın 70-80 tl kazandırması gerek kanalı bağlıyoruz kazancı 5 tl yi geçmiyor. Reklamlar düzelsin yeter yine tempolu şekilde çalışırız 10 yerine 3 kazanırız ama kazanırız şuan istesekte zor yani kazanmak :) Bakalım bekleyip görecez şu reklamlar düzelsin yeter başkada bir şeye gerek yok :)

gelir olmayınca havamızı bulamıyoruz. gelir olmayınca masrafda yapamıyoruz

Bence bu reklam çıkma olayında birşeyler dönüyor..spam kanalın birinde full eksiksiz reklam varken diğerinde tektük bir diğerinde hiç yok..hepsi aynı kategori..

alınmayın bana ama şu anda kazandığımız para normal hakkımız olan para belki daha fazlası.

youtube'den abartı para kazanmaya alıştığınız için zor geliyor kazanıyorkende burdan youtube sövüyordunuz. youtube olmasa bu paraları rüyamızda göremezdik. yok aynı rahatlıkta ben bunun yarısı kadar kaznaırım diyen varsa buyursun kazansın. yatıp kalkıp youtubeye dua edin. söylediklerim antipatik gelmiş olablir ama ama biraz düşünürseniz haklı olduğumu anlarsınız.

Bence bu reklam çıkma olayında birşeyler dönüyor..spam kanalın birinde full eksiksiz reklam varken diğerinde tektük bir diğerinde hiç yok..hepsi aynı kategori..

öyle bende kaç tane kanal var hocam.bizzat bana ait aynı içerikde aynı veya farklı adsenselere baglı kanallarım var.bi kanal günde 15-20tl veriyor,digerinde yaprak kımaldamıyor yani direkt 0 çekiyor hergün.dedim acaba kanal kazanıyorda adsense e mi yansımıyor,yt panelinden baktım oradada komple 0 çekiyor kazanç.

öyle bende kaç tane kanal var hocam.bizzat bana ait aynı içerikde aynı veya farklı adsenselere baglı kanallarım var.bi kanal günde 15-20tl veriyor,digerinde yaprak kımaldamıyor yani direkt 0 çekiyor hergün.dedim acaba kanal kazanıyorda adsense e mi yansımıyor,yt panelinden baktım oradada komple 0 çekiyor kazanç.

2 seçenek var,ya hepsi tesadüf ve geçici sorun..yada bunlar bazı bilmediğimiz kriterler getirdi kanallara,reklamlarla alakalı....

Eskiden sermayesiz giriliyordu artık spama bütçesi olan girecek.Bu bir bakıma iyi gibi.Kanal kazancı yükseldimi kapanma bitmedigi sürece yatırımda yapılmaz.2 haftadır 2 video atmışımdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri