Forum olarak zirve !

• Kullanıcı quiT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

quiT

Kayıtlı Üye
arkadaşlar düşünüyorumda şöyle ayda bir zirve toplantısı yapsak bi yerden toplansak pc'lerin olduğu kapalı bi ortamda, yada uygun olan bir ortamda vs.

her telden sohbet ve strateji paylaşımları, düşünce, fikirleri alışverişi yapsak, ciddi anlamda birbirimizi tanıyacağımız için hesaplarımıza girip birbirmize göstermek yani hangimizin kanalında eksik var veya hangimiz şöyle vs. yapsa iyi olur yeni başlayan başlamayan herkes hem bilgi sahibi olur hemde eğlenceli abili kardeşli güzel bi ortam olur. öğrenmenin yaşı yoktur..

zirvede olduğumuz güne ait kısa videolar çekmek ve forumda paylaşsak bunları hertürlü kendimiz içinde forumun büyümesi içinde iyi olur ne kadar tutuculuk o kadar büyümek..

videolar buluşmalar forum için iyi bir referansta olur...

tek sıkıntı il'ler diye düşünüyorum her il'in ayrı bi zirvesi olur tabi kişi sayısına fazlalığına göre..? maksat web dünyasında yoğun bilgiyle stratejiyle hızla büyüyen bi çatı olmak ? gerçekten bir çatı altında güç olup bu işlerde zehir gibi para kazananlar var sadece youtube değil..

konuyu açmamdaki maksat, ciddiyetimle söylüyorum güzel ortamın oluşması.. ( büyük çoğunluğumuz aynı il'lerde nefes alıyordur inş. :D )

bana uyar şimdiden söyleyim :)

nasıl mümkün olsun ki kimileri avrupada yaşıyor
kimileri kanadada
nasıl mümkün olabilir ki
ama şöyle yapabiliriz
Türkiyede yaşayanlar bi yer ayarlayıp buluşabiliriz

bu arada ben ist avcılarda oturuyorum :D

arkadaşlar düşünüyorumda şöyle ayda bir zirve toplantısı yapsak bi yerden toplansak pc'lerin olduğu kapalı bi ortamda, yada uygun olan bir ortamda vs.

her telden sohbet ve strateji paylaşımları, düşünce, fikirleri alışverişi yapsak, ciddi anlamda birbirimizi tanıyacağımız için hesaplarımıza girip birbirmize göstermek yani hangimizin kanalında eksik var veya hangimiz şöyle vs. yapsa iyi olur yeni başlayan başlamayan herkes hem bilgi sahibi olur hemde eğlenceli abili kardeşli güzel bi ortam olur. öğrenmenin yaşı yoktur..

zirvede olduğumuz güne ait kısa videolar çekmek ve forumda paylaşsak bunları hertürlü kendimiz içinde forumun büyümesi içinde iyi olur ne kadar tutuculuk o kadar büyümek..

videolar buluşmalar forum için iyi bir referansta olur...

tek sıkıntı il'ler diye düşünüyorum her il'in ayrı bi zirvesi olur tabi kişi sayısına fazlalığına göre..? maksat web dünyasında yoğun bilgiyle stratejiyle hızla büyüyen bi çatı olmak ? gerçekten bir çatı altında güç olup bu işlerde zehir gibi para kazananlar var sadece youtube değil..

konuyu açmamdaki maksat, ciddiyetimle söylüyorum güzel ortamın oluşması.. ( büyük çoğunluğumuz aynı il'lerde nefes alıyordur inş. :D )

Güzel olabilir ancak forumdaki üyelerin hepsi bir şehirde değilki. Bence Skype Konferans ile bu açıklığı kapatılmaya çalışılıyor. Yararlıda oluyor

böyle birşey çok zor gibi :) forumda nerdeyse herkes birbiriyle alakasız yerlerde yaşıyor

Güzel olabilir ancak forumdaki üyelerin hepsi bir şehirde değilki. Bence Skype Konferans ile bu açıklığı kapatılmaya çalışılıyor. Yararlıda oluyor

bununla skypede buluşmak hiç bir olur mu
bi yer ayarlarsın buluşursun kanallarını adsense panelini gösterirsin herkes gösterir
nasıl bir yol izlediğini anlatırsın herkes anlatır
yani bununla skype arasında dağlar kadar fark var

arkadaşlar hepsini biliyorum ama önemli olan azınlık kısmımızı yani en çok hangi il'de olduğumuzu öğrenmek ona görede başkent seçeriz :)) skype'le hertürlü olur ama maksadımız gerçek tatlı bi sohbet içerisinde gerçekleşen real bir ortam.. web cam'la mikrofonla olcak işler basit kaçar forumumuza.. daha ciddi ve arkadaşlıklar kurmayı sağlayacak.. kera bende k.çekmece'deyim :)

bi yer ayarlarsın buluşursun kanallarını adsense panelini gösterirsin herkes gösterir

Katılıyorum bende bunu diyorum !

bu bulşmayı kim nasıl organize edicek mesala ist dakiler biryerde toplanabilir

Hocam bende bir demedimki o açığı katmaya çalışılıyor sanırım dedim

Bahçelievler istanbuldayım zaten sanırım kimsede bana yakın değil :D

Herkes ankara'ya gelsin başkente sorun çözülsün ,:)

nasıl mümkün olsun ki kimileri avrupada yaşıyor
kimileri kanadada
nasıl mümkün olabilir ki
ama şöyle yapabiliriz
Türkiyede yaşayanlar bi yer ayarlayıp buluşabiliriz

bu arada ben ist avcılarda oturuyorum :D

neresinde avcıların :)

adanaya gelin hepinize benden kebab + şalgam+ bicibici+ ... :D

Angaranın bağlarıda büklüm büklüm yollarııı :)
Ankara'da oldu da biz mi gelmedik? :) Bizim büyük zirve Serkan abi yazın Ankara'ya gelince olacak. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri