forum sitesi kaç liraya açılir

ankarali-87

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.anadoluvizyon.net
Arkadaslar web sitesi acmak istiyorum bu işle ilgilenen iş arkadaşım lisansslı forum sitesi yazilimim var yardimci olabilirim dedi. Domain ve serwer ihtiyaci dışında bu tür yazılımlar kaç liradir? Ayrıca ne tür forum açsam tutar yorumlarsaniz sevinirim...

Bir çoğu ücretsiz, ücretli olan bu sitenin de kullandığı vBulletin var, bir kaç örneği daha var. Ayrıca kendisi de forum yazılımı oluşturmuş olabilir. Bence ücretsizler oldukça iyi, yeterli.

Hocam vbulletin board lisanslı bir sistemdir ama bazı kişiler yada yeni site sahipleri lisansız kullanmaktadırlar sonuçta ilk defa başlıyacagınız bü işte vbulletin board a o kadar para harcamayın derim zaten mybboard mybb forum scriptinin görünümünü vbulletin e çevirebiliyorsun ileride siten iyi yerlere geldiği zamanda mybb den vbulletin board a geçiş yapabilirsin

su saatden sonra forum sıtesı acıp tutturmak cok ama cok zor

wrz kullan gitsin hocam :D ben 2 sene büyük bir forum idare ettim wrz ile tabi öğrencide para ne arasın mecburen açtık yoksa ben wrz e karşıyım şuan youtube saolsun. Fiyatlar ne kadar değişti bilmiyorum ancak host domain derken 300-350 gibi bir rakama halledebilirsin. Ömür boyu cartı curtu birşeyler var vbulletinde.

Bu devirde sağlam bir projen yoksa dedigim paraları verip sakın lisans alma orası ayrı bitti forum işleri sağlam kategori olmadıkça mybb kullan veya smf max 50 tlye gelir host domain

---------- Mesaj saat 23:46:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:44:14 civarında gönderildi. ----------

Tamami İle organiktir Hocam Hepsi Kendisi üye oldu kendileri geldi

Nası organik ? 70 bin kullanıcı var hocam online rekoru 233 konu 627 çok orantısız istatistikler :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri