Forum Yöneticilerinden Bir AÇIKLAMA Geldimi ?

• Kullanıcı Muro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Denemeleri başlıkları sayı yada anlamsız şekilde girip açıklama etiketi boş bırakıp kategoriyi eğitim falan yaparak deneyebilir misiniz? Ben bazı videoları bu şekilde geçiriyorum ancak bir araştırma yapılırken farklı veriler daha doğru bir sonuç verecektir.

Ayrıca bu forumda tabi ki yöneticiler birçok üyeden daha donanımlı ve bilgililer ancak bir forumda sadece yöneticiler cevaplasın diye de konu açılmaz.

Ayrıca olumsuz yorumları da anlamıyorum, bir insan konu hakkında bilgisi var ise yazar yok ise yazmaz. Olayın mantığı budur yani

İşinize karışmak gibi olmasın ama konuyu açan arkadaş art niyetli yazmamış sanki o sözleri. Hani malumunuz bende mesela bugün bu kadar sıkıntının içinde başınızdan geçen komik youtube çalışmaları diye cidden boş bir konu açmıştım :P

Fazla önyargılı olmamalı bence. Hatalıysam affola emmioğlulları. Burası candır...

[MENTION=3664]Muro[/MENTION] Boş boş konuşuyoruz derken, yani bir sonuca varamadık kaç gündür her kafadan bir ses çıkıyor ama net bir çözüm bulamadık belki tecrübeli yönteciler bizi doğru yönlendirir demek istemiş hemen senaryo yazıp adama çöküyor herkes :) Relax.

Şimdi diyeceğim bir şey, insanlar kanıt isteyecek, aksini iddia edecek büyük ihtimalle. Ama size şunu söyleyebilirim eski gmail hesapları, youtube hesapları çok çok değerlenecek. 3-4 aydan daha eski youtube hesapları çok değerlenecek. Yazın bir kenarıya...

Şimdi diyeceğim bir şey, insanlar kanıt isteyecek, aksini iddia edecek büyük ihtimalle. Ama size şunu söyleyebilirim eski gmail hesapları, youtube hesapları çok çok değerlenecek. 3-4 aydan daha eski youtube hesapları çok değerlenecek. Yazın bir kenarıya...

kesinlikle katılıyorum

benim bu ünlem sorunun da gördüğüm şu. bazı kategoriler de direk ünlem verio affetmio bazılarında ise ünlem vermio şundan emin oldumki kategori en büyük etken bence... ... birde kanalın eski olması önemli olabilir ama benim 3 yıllık bi kanal var orda attıgım videolardan ünleme düşmeler oldu oyun kanalı idi...ve cok telif almayan bi kanaldı

neyseki Haziran ayından kalan 20 kanalım var kenarda duruyor :P :cool: :D

Ünlem olayı hakkında benim görüşüm , bir sorun olduğu ve kısa sürede düzeleceğidir. sebebi aynı video aynı anda açılmış 2 kanala aynı şekil yükleniyor biri Dolar oluyor diğeri ünlem oluyorsa bu işte işlem bozukluğu vardır.

demek istediğim bence bir çalışma yapılıyor sistem kökten kapatılmadıgı için bazı hatalar bizlere yansıyor , düzelir umuduyla bekliyorum .

degerlenecek mi 5 senelik yt kanallari 50 centten satilmiyo o_O
toptanci dun ustuste 20 centten teklif etti :D

Hocam size muhalefet olmak için yazmıyorum.Umarı dediğiniz gibi olur.Benim 2013 yılına ait şu an 60-70 kanal var.Dediğiniz gibi olursa en çok bana yarar.Ama şöyle bişey var.Bir kanalı partnere bağlamıştım.Bağlantıyı kesince para kazanmaları açınca 733 videonun tamamı ünleme düştü.Bugün denemeler yaptım.Eski kanallardada ünlem sorunu var.Tüm kanalları partnere geçirmeyi dahi düşünür oldum.
Selam ve dua ile

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri