Foruma Özel İlk 100 Kişiye Ayakkabılar 49.90₺

Satış güncel de 46 neden yok mesela :D Tamam pek satışı olmayabilir ama olsun 46 giyen bir sürü kişi var ben gibi üzüyorsunuz yapmayın :D

[MENTION=55045]arkurytv[/MENTION] bayramdan önce cumartesi günü 2 ürün siparişi verdim ürünler hala elime gelmedi.MNG kargoyu arıyorum adınıza herhangi bir kargo yoktur diyo kesinlikle ürünü satın aldıktan sonra ilgilenme 0 ürünler elime gelmezse gerekli işlemleri başlatıcam.İnstagramda @cimriayakkabi aldı altında hesaptan işlemleri yaptım.0531 931 33 81 adlı verdikleri telefon numarasına ulaşım sağlıyamıyorum.Bugün içerisinde cevap gelmezse savcılığa başvurucam.

4. fotoğraf en sağdaki kırmızı beyaz ayakkabı çok güzelmiş..Biraz genç olsam alırdım :D

keşke ayagım 44 numara olsada su halı sahalardan bende alsam ama malesef ayak palet gibi 46 numara

Arkadaşlar ne oldu bu konu.. Bir dolandırıcılık durumumu var [MENTION=30956]Lydios[/MENTION]

Yok hocam da 15 gün beklettiler bayram felan girdi araya ürün güzel yani belli tabiki öyle kaliteli olmadığı ayak sağlığınızı düşünüyorsanız bence almayın gidip kinetix giyin ama cakma almayın ayakkabıları 2 hafta kullandım yani

Yok hocam da 15 gün beklettiler bayram felan girdi araya ürün güzel yani belli tabiki öyle kaliteli olmadığı ayak sağlığınızı düşünüyorsanız bence almayın gidip kinetix giyin ama cakma almayın ayakkabıları 2 hafta kullandım yani

yorumun için teşekkürler hocam alacaktım iyiki yorumunuzu okudum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri