Foruma yas siniri :)

basbaba

Yasaklanmış
Foruma yas siniri gelse hic fena olmayacak veya belli bir statuye sahip olmayan konu acmasin bence :)

Sadece bir fikir ....

Olsun olsun 25 , Bu işe 25 yaşında başlamış varsayalım . Ki siz yeni yeni ögreniyorsunuz diyelim bu yaşta ama 16 yaşında olan bir çocuk her ne kadar ergende olsa oraya buraya sataşa sataşa 25 yaşına geldiginde bu işten kazandıgı parayla o yaşa kadar evinide alır arabasınıda .

Böyle birşey mümkün degil

вαттυѕαу;32266' Alıntı:
Olsun olsun 25 , Bu işe 25 yaşında başlamış varsayalım . Ki siz yeni yeni ögreniyorsunuz diyelim bu yaşta ama 16 yaşında olan bir çocuk her ne kadar ergende olsa oraya buraya sataşa sataşa 25 yaşına geldiginde bu işten kazandıgı parayla o yaşa kadar evinide alır arabasınıda .

Böyle birşey mümkün degil

bu iş 1 senede kurur :D bence

Arkadaşlar ben 17 yaşındayımda bi çok abim bana yardımlaşmak için pm atıp soru soruyor, bu küçümse genel anlamda yapmadığınızı biliyorumda evet dediğiniz gibi belli statüde olmayan arkadaşların konu açmaması uygun bi düşünce bencede öyle olmalı ama Kimseyide küçümsemeyin yarın nolacağı belli olmaz.

yaş sınırı degilde bazı kategorilere konu acmak için mesaj kısıtlaması düşünülebilir

He işte bize böyle adamlar lazım :)
yaş sınırlaması olmaz.Adam 15 yaşında başlayıp 17 yaşında kurt olur.Bizim gibi teknolojiyle sonradan tanışmayın arkadaşlar ;)
Arkadaşlar ben 17 yaşındayımda bi çok abim bana yardımlaşmak için pm atıp soru soruyor, bu küçümse genel anlamda yapmadığınızı biliyorumda evet dediğiniz gibi belli statüde olmayan arkadaşların konu açmaması uygun bi düşünce bencede öyle olmalı ama Kimseyide küçümsemeyin yarın nolacağı belli olmaz.

Kimseyi rencide etmek istemedim , zaten internet ortaminda kimse kimsenin gercek yasini bilemez , ama bi tur kisitlama getirilmesi bence sart , forumu okumadan , arastirmadan konu acan o kadar cok kisi varki , bu da bilgi kirliliginden baska bi ise yaramiyor.

Kimseyi rencide etmek istemedim , zaten internet ortaminda kimse kimsenin gercek yasini bilemez , ama bi tur kisitlama getirilmesi bence sart , forumu okumadan , arastirmadan konu acan o kadar cok kisi varki , bu da bilgi kirliliginden baska bi ise yaramiyor.

peki dostum o konu açan arkadaşlara sorarmısın kaç yaşındasın diye...?

öğrenmenin yaşı yoktur zamanında bu forum ilk açıldıgında bende çok soru sorardım çünkü bişey bilmezdim fazla konuda yoktu ilk açıldıgında ama şimdi tüm konular olsada insanlar elbet bir yerde takılacak ve onu soracak ben sakınca görmüyorum...

diyorum her zaman öğrenmenin yaşı yoktur... belki araştırsan biraz o konu açanların yaş ortalması 18'in üstündedir...
bende 17 yaşındayım

ama yaş kısıtlamasını desteklemiyorum....

HERKESİN KENDİ GÖRÜŞÜ

Zaten yas kisitlamasi yapamazsinki internet ortaminda , dikkat edersen , basligin sonuna gulucuk isareti koydum , esprili bir sekilde gonderme yaptim , yazinin devaminda da sadece belli statuye sahip olan kisilerin konu acmasini onerdim , bu gonderilen mesaj sayisi olabilir , veya baska bir sey , gerisini adminler karar verir.

peki dostum o konu açan arkadaşlara sorarmısın kaç yaşındasın diye...?

öğrenmenin yaşı yoktur zamanında bu forum ilk açıldıgında bende çok soru sorardım çünkü bişey bilmezdim fazla konuda yoktu ilk açıldıgında ama şimdi tüm konular olsada insanlar elbet bir yerde takılacak ve onu soracak ben sakınca görmüyorum...

diyorum her zaman öğrenmenin yaşı yoktur... belki araştırsan biraz o konu açanların yaş ortalması 18'in üstündedir...
bende 17 yaşındayım

ama yaş kısıtlamasını desteklemiyorum....

HERKESİN KENDİ GÖRÜŞÜ

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri