Forumda Aktif patlaması yaşanıyor :)

evimi, arabamı sattım bu işe yatırdım herşeyimi kaybettim :(
şuan komşudan yazıyorum

beni tanıyanlar ve tanımayanlara ;
youtubede para kazanılmıyor,şimdiye kadar yazdıklarımı unutun-hepsi fantaziydi,hayal dünyasında yaşayan bir klavye canavarıyım sadece ...

bence siteye saldırı felan vardı.. bir anda 300 e tekrar düşmüş.. bu kadar ciddi artış olupda bu kadar hızlı bir şekilde azalması hiç normal değil hem de sabah vaktinde..

İşte bunlar hep konu dışı.
İnci tayfası forumu bu hale getirdi.
Konu dışı ne güzel ana sayfaya düşmüyordu, tekrar aktif ettiler, Çoluk Cocuk WC'ye gittim geleceğim diye konu açmaya başladı.
Olur böyle şeyler.

Birde 3 senedir bu işteyim 5 ayda 55tl anca kazandım Gençler YT'de para yok, boşuna misafir olarak konu okumaya çalışmayın yol yakından bırakın bunları, gidip SSK'lı bir işte çalışın.

:cool:

yalanı bırakalım artık foruma baya kişi çekmeyi başardık. 2 ayda sadece 4 tl kazandım :(

para mı ne parası, youtube'dan paramı kazanılıyor ? aylık 300tl yı gorunce sevınıyoruz.

kım saldı bunları basımıza :p

Merakli insan çok herkes ugrasiyor ama basina oturup öğretmeye calistiğim kişiler bile yapamadi istikrar lazım :)

Yıllardır youtube ile uğraşıyorum.Hiçbir şey kazanamadım.Yardım alabileceğim birilerini arıyordum.4 yıl önce bu forumla tanıştım.Yardım eder, yardım alırım diye buraya geldiğimde şunu farkettim ki herkes zarar etmiş, batmış durumda.Kendi halime mi acıyayım forumun haline mi bilemedim.Üstüne bot parası verdim.-100 tl zarardayım.Yardım edin aç kaldım :D:D

aylardır ugrasıyoyorum yaptıgım strese degse içim yanmicak gunler saatler harcadım ama bır adım oteye gidemedim kazanmak okadar kolay degil onu anladım

Son düzenleme:
Sunucuda tarayıcıda yt yazdım forumun adresi çıktı bir kere bile giriş yapmamıştım foruma.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri