Konuyu cevap vermem için açtığını için [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION]'e özel olarak teşekkür ederim. [MENTION=27745]Dizzy[/MENTION] Öncelikle tehdit nedir, ne gibi yaptırımlar tehdit olarak algılanır bunu güzelce bir araştırmanı tavsiye ederim.

Report etmek her üyenin gibi benim de en doğan hakkım ve bunu dile getirmem tehdit değil keza uyarıdır. Sen bilgi paylaşımında bulunmuyor açık açık bir çalışma biçimini ifşa ediyorsun. Zaten forumda araştırıldığı üzere bulunacak bir konu. Fakat sen bunu gözler önüne çıkartarak iyice index almasını ve kısa bir zamanda taktiğin fixlenmesini sağlıyorsun. Herkes gibi bende isterim bu forumdaki her arkadaşın kazanmasını ama bu forum buradaki üyelerden ibaret değil. Binlerce onaysız kullanıcı bir çok programcı ve google çalışanının bile takibinde. Sen o arkadaşa özel mesaj atarak bu yardımı yapabilirdin keza yapmadın. Bu kadar iyimser bir arkadaş nasıl olur da küçücük ayrıntıyı atlar? Bir çok insana özel mesaj yoluyla yardım ettim halen de ederim ama gözler önüne sermedim. Bu forum her şeyden önce bu tür işleri yapan insanların bir arada olması, fikir alışverişinde bulunması için var. Taktiklerin çöp olması, çalışma şekillerinin ifşa olması için değil. 1 yıldan beridir bu forumdayım daha kimsenin tabağına ekmek banmadım. Önümden yedim tabiri caizse.

Sıkıntısı olan arkadaşlara pek tabi yardım etmeliyiz, yol göstermeliyiz. Ama bunu yaparken de diğer arkadaşlara saygısızlık yapmamamız gerek bunu unutmayalım. Ayrıca sana yazdığım özel mesajı bu şekilde günyüzüne çıkartman hiç şık olmamış. Yardımlaşmak iyidir ama lütfen arkanızdaki insanları da düşünerek yapın bunları. Saygılar..
---------- Spam Engelliyici 19:22 ---------- Önceki Mesaj 18:40 ----------
Son olarak [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] hocamızın da iznini alarak konu hakkındaki görüşlerini paylaşıyorum burada ve bazı şikayetçi arkadaşlar bu durumdan feyz alabilir;
Serk@nYT Nickli Üyeden Alıntı
Herseyi acikca paylasmak dogru dgeil tabi su zamanlar icin degil biliyorsun her paylasilan acik kapatiliyor 2 gun icinde.Onceden oyle degildi tabiki herseyi paylasiyorduk ama bu forumdaki insanlar sayesinde aciklarini eksiklerini goren youtube var tepemizde bunuda goz onune alarak yazmak lazim artik herseyi.
Ayrica sunuda ekle :
Bu bir sikayet konusu degildir,tartisma konusudur. Bu konuda yazilan yada konusulan seyler genel forumu ilgilendirmekdedir.Neden buraya kaydirilmis ve baskalarina yazi izni verilmiyor onuda anlamiyorum. [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION]
Yukardaki konuşma Serkan Hocamızın görüşleridir. Saygılar..