Forumda bilgi paylaşmak yasak tehdit aldık :)

Dizzy

Yasaklanmış
[MENTION=14964]kubarbaz[/MENTION]

Kardeş bir daha yok filtre geçir al bu filtre vs gibi şeyler yazarsan her mesajını report edicem. Bu filtreleri aylar sonucu buluyoruz sen her önüne gelene yok engel gecemiyom yok engel yiyiyorum diyene bunları söyleme hakkına sahip değilsin. Bırak kendi ögrensin bulsun bu işi 10 kişi yapmıyoruz burda binlerce insan bu konuları okuyor taktikleri çöp ettirmeyin

Arkadaş beni tehdit etti report edicekmiş ne yapayım korkayımmı :)
Bu forumun amacı ne bildiğimizi başkalarına anlatmayacaksak kapatalım forumu :)

Cevap yazabilmesi için etiketliyorum: [MENTION=27745]Dizzy[/MENTION];

Moderatör tarafında düzenlendi:
zamanında ünlem geçmek için bir taktik paylaşıldı ve 1 hafta içinde youtube fixledi.Bazı yöntemlerin paylaşılmasına bende karşıyım

@Serk@nYT abimiz paylaşım içinde olmasaydı acaba şuan kaç kişi kazanıyordu.
paylaşın , paylaşmayın , isteyin demiyorum da paylaşana neden karışıyorsunuz.

zamanında ünlem geçmek için bir taktik paylaşıldı ve 1 hafta içinde youtube fixledi.Bazı yöntemlerin paylaşılmasına bende karşıyım

Bende karşıyımda forumda olan bir bilgi zaten filtre, konusunu yolladım bu arkadaşta şikayetçi olmuş :)

Kendince herkes haklıdır aslında. Ama bu şekilde de giderse forumda "bilgi" hariç ödeme konuları ve farklı konular güncel oluyor sadece orası da var. Ne olacak bilinmez sessiz olup işinize bakın :)

eskiden yararlı konular açıyorduk bilgi paylaşımı yapıyordum ama artık gerek yok bence.

anlayan anlıyor zaten forumun uzaktan takip edildiğini bilmeyen yoktur sanırım.

çok önemli şeyleri paylaşmayın bencede.

arkadaşlar şu serkanyt bunları paylaşmasaydı kazanamıyorudk diyenlere ayar oluyorum.Serkan yt böyle bir denizin olduğunu gösterdi ve herkes kendi taktiklerini geliştirdi.Yani millete balık vermedi balık tutmayı öğretti.Konuyu açan arkadaş herkesin yalvarmasından ve önemli bilgilerin millete sunulmasından yakınıyor.Kaldıki bu arkadaşa katılıyorum.!

arkadaşlar şu serkanyt bunları paylaşmasaydı kazanamıyorudk diyenlere ayar oluyorum.Serkan yt böyle bir denizin olduğunu gösterdi ve herkes kendi taktiklerini geliştirdi.Yani millete balık vermedi balık tutmayı öğretti.Konuyu açan arkadaş herkesin yalvarmasından ve önemli bilgilerin millete sunulmasından yakınıyor.Kaldıki bu arkadaşa katılıyorum.!

ben paylaşın demiyorum hocam
paylaşana neden kızıyorsunuz onu dıyorum.
ayrıca;
ben paylaşmam haftalardır nasıl render almayı stabil hale sokmaya çalışıyorsam milletde uğrassın.

çöp olmayacağının garantisi olsa millet ne taktikler paylaşır. ama maalesef maili bile zor bela açar hale geldik. :D

Bir üyeden şikayetçiyseniz şikayetim var kategorisine konu açın bu konunun youtub e sorunlarıyla ne alakası var ?

---------- Spam Engelliyici 18:32 ---------- Önceki Mesaj 18:03 ----------

@kubarbaz; nickli arkadaşa cevap hakkı doğduğu için konuyu şikayet kategorisine taşınıp kilit açılmıştır..

Konuyu cevap vermem için açtığını için [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION]'e özel olarak teşekkür ederim. [MENTION=27745]Dizzy[/MENTION] Öncelikle tehdit nedir, ne gibi yaptırımlar tehdit olarak algılanır bunu güzelce bir araştırmanı tavsiye ederim. :) Report etmek her üyenin gibi benim de en doğan hakkım ve bunu dile getirmem tehdit değil keza uyarıdır. Sen bilgi paylaşımında bulunmuyor açık açık bir çalışma biçimini ifşa ediyorsun. Zaten forumda araştırıldığı üzere bulunacak bir konu. Fakat sen bunu gözler önüne çıkartarak iyice index almasını ve kısa bir zamanda taktiğin fixlenmesini sağlıyorsun. Herkes gibi bende isterim bu forumdaki her arkadaşın kazanmasını ama bu forum buradaki üyelerden ibaret değil. Binlerce onaysız kullanıcı bir çok programcı ve google çalışanının bile takibinde. Sen o arkadaşa özel mesaj atarak bu yardımı yapabilirdin keza yapmadın. Bu kadar iyimser bir arkadaş nasıl olur da küçücük ayrıntıyı atlar? Bir çok insana özel mesaj yoluyla yardım ettim halen de ederim ama gözler önüne sermedim. Bu forum her şeyden önce bu tür işleri yapan insanların bir arada olması, fikir alışverişinde bulunması için var. Taktiklerin çöp olması, çalışma şekillerinin ifşa olması için değil. 1 yıldan beridir bu forumdayım daha kimsenin tabağına ekmek banmadım. Önümden yedim tabiri caizse. :) Sıkıntısı olan arkadaşlara pek tabi yardım etmeliyiz, yol göstermeliyiz. Ama bunu yaparken de diğer arkadaşlara saygısızlık yapmamamız gerek bunu unutmayalım. Ayrıca sana yazdığım özel mesajı bu şekilde günyüzüne çıkartman hiç şık olmamış. Yardımlaşmak iyidir ama lütfen arkanızdaki insanları da düşünerek yapın bunları. Saygılar..

---------- Spam Engelliyici 19:22 ---------- Önceki Mesaj 18:40 ----------

Son olarak [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] hocamızın da iznini alarak konu hakkındaki görüşlerini paylaşıyorum burada ve bazı şikayetçi arkadaşlar bu durumdan feyz alabilir;

Serk@nYT Nickli Üyeden Alıntı
Herseyi acikca paylasmak dogru dgeil tabi su zamanlar icin degil biliyorsun her paylasilan acik kapatiliyor 2 gun icinde.Onceden oyle degildi tabiki herseyi paylasiyorduk ama bu forumdaki insanlar sayesinde aciklarini eksiklerini goren youtube var tepemizde bunuda goz onune alarak yazmak lazim artik herseyi.

Ayrica sunuda ekle :

Bu bir sikayet konusu degildir,tartisma konusudur. Bu konuda yazilan yada konusulan seyler genel forumu ilgilendirmekdedir.Neden buraya kaydirilmis ve baskalarina yazi izni verilmiyor onuda anlamiyorum. [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION]

Yukardaki konuşma Serkan Hocamızın görüşleridir. Saygılar..

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri