forumda cem uzanmı var

nothing

Kayıtlı Üye
şimdi dikkatimi çekti online üyeler kısmında cem uzan, profiline baktım doğum tarihine hatta yaşadığı yere kadar herbişey tutuyo acaba gerçekmidir :D ama koskoca cem uzan halen onaysız bi kullanıcı..

aynen spam çalışıyormuş birde

ayıptır sölemesi [MENTION=9020]Alex[/MENTION]`imiz bile var :) :)

Son düzenleme:
Adam batınca, YT sektörüne girdi galiba :D

Genç Spamcılar Partisi !

adam st tropezde after party yapıyor ne işi var forumla :D

beyler dikkat edin dolandırılırsınız falan :D
sakın ticaret yapmayın bu adamla :D

ohaaa: )

Nereden
Fransa
Meslek
İş adamı

December 26, 1960 (54)

Bence gerçek durduk yere kim neden taklit etsin ki adamı

millet coştu cem uzanı görünce sakin olmak kolaymı öyle :D valla bu adam heryerden çıkabilir derim ben çünkü sermaye nerde varsa çeker

Yahu şaka mı yapıyorsunuz siz? Koskoca CEM UZAN gelecek forumda takılacak. Şaşıran arkadaşlara yuh diyorum. Cem uzan şu an parasıyla bu sitede takılan herkesin tüm varlığını alır. Adam Cem uzan var diyo ya

Yahu şaka mı yapıyorsunuz siz? Koskoca CEM UZAN gelecek forumda takılacak. Şaşıran arkadaşlara yuh diyorum. Cem uzan şu an parasıyla bu sitede takılan herkesin tüm varlığını alır. Adam Cem uzan var diyo ya

ironi yapıyoruz farkındaysan, umarım..

Evet itiraf ediyorum, Cem Uzan'ı kaçak yollardan bu foruma ben soktum. Amacımız paralel yt para hükümeti kurup spamı ele geçirmekti..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri