Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bende özgüne başladım ama attığım 3 video toplam 3-4 izlenim alınca hayal kırıklığı oldu inşallah bi yol bulabiliriz
özgün kanalım dediğin bi ara paylaşmıştın çocuk şeyleri fln o mu ?
sosyal ağ büyük bir dünya dimi emirhan kardeşim![]()
Benim videomu kim, neden izlemeli? Sorulacak ilk soru bu.
Ya da ben olsam bu videoyu izler miydim? de olabilir....![]()
Geçen Onedio da geziniyorum yine senin video denk geldi. Abi ne videoydu o ya![]()
Gece gece güldürdün beni...Heyyyy gidi günler heyyyyy...
![]()
Üstad paylaşsana linkini,
Aramıza yeni katılan gençlerde görsünler.![]()
Küfür edenler oldu bu yaştan sonra kaldıramadımbu videoya yorumlar kapatılmasaydı 500 bin olurdu.![]()
süper olmuş video acaba bunu hangi programla yaptınız ?Para kazanması kapanan bir kanalımda hala yayın hayatına devam ediyor
https://www.youtube.com/watch?v=RVbKdOTEgEk&list=PLoR3qh2DbgEvJF7owtN4GlNeRoCm3HkKX&index=2
süper olmuş video acaba bunu hangi programla yaptınız ?
Sony Vegas programını kullanmıştım, Green Screen (Yeşil Ekran) ile de ortama yaratığı eklemiştim...
Ya da ben olsam bu videoyu izler miydim? de olabilir....![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.