Forumda hangi ünlüler var

Onurcan burda değil onun o vidoya çok gulmustum

---------- Spam Engelliyici 02:06 ---------- Önceki Mesaj 02:06 ----------

Ünlü olmayan avuntusu :)

bu sözler tabi ki ünlü olmayan avuntusu olabilir ama 9 seneyi aşkın süredir websitesi işi yapıyorsanız illaki az çok kendi çapınızda ünlüsünüzdür ;)

Abdullah Çelik

supplement paramı burdan çıkardım çıkaracam ne kadar youtube sektöründe olmasak ta ünlü olursam el sallarım :D

Sporcu besinleri hap toz vs vs :)

Vodafone yuksel besiktas reklaminda oynamistim vücut var diye reklamin ilk 10snsi sirtimda formam diyen eleman benim :D

Ali Baba ve fıkraları var daha ünlü olmadı ama :)

100k+ abonesi olan pratik bilgiler kanalı buradan biriydi.

Sporcu besinleri hap toz vs vs :)

Vodafone yuksel besiktas reklaminda oynamistim vücut var diye reklamin ilk 10snsi sirtimda formam diyen eleman benim :D

bastın proteini demi :) 3 aydır spor yapmaya başladım [ düzensiz olarak imkanlar sebebiyle] mecbur bu saatten sonra dayıcam karbonhidradı dipnot: kilo almam lazım.

1k aboneli 1,5 yıla yakın açık spam kanal var.
:D

Fena tanınıyorum.

öhööm öhöööm ses kontrol 1-2-3 :)

gizli ünlüyüm ben, hep videolarımı kopyalıyorlar hep takip ediyorlar beni, hep sık kullanılanlara ekliyorlar hep abone oluyorlar :D
sonra nazara gelioz :P

2006'da atılmış videolarım var tabi o sıralar para kazanma falan nedir bilmiyoz keyfine atmıştık ama herbiri çok iyi izlenmiş fifa2007 videolarım var. yani abonem çok ama ünlü sayılmayız heralde 7-8 yıldır video atmadım uygun bir zamanı bekliyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri