Forumda Herkes Eşit Haklara Sahip değil mi ?

paracanavari

Yasaklanmış
Saatlerir yazmiyim yazmiyim diyorum ama dayanamadım ..

http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/37644-satilik-adsense.html

Konu linki bir üstte yer almaktadır.Konu açıldığından bu yana takip ettim baalım durum ne olacak diye ? Hani üst üste 2 msj yazınca uyarı alıyoruz msj siliniyor yada konu kilitleniyo yada ban yiyoruz ! ya ..

Şimdi yukarıda bahsi gecen konunun yeri doğru mu ?

Kimse yanlış anlamasın beni yani 10-20 dakika olurda gözden kaçar 2 saattir mi görünmedi üstelik yönetim kadrosu tam kadro burda iken ??

Tartışma ortamı yaratmak istemiyorum fakat görünen köyde kılavuz istemiyor :)

hayırlı olsun bu arada :) satış işlemi gerçekleşmiş.

Son düzenleme:
Keşke 2 saat önce report etseydiniz de buraya konu açmasaydınız:( Bazen çok yoğun oluyoruz gözden kaçabiliyor.

Keşke 2 saat önce report etseydiniz de buraya konu açmasaydınız:( Bazen çok yoğun oluyoruz gözden kaçabiliyor.

şunu anlayabiliyorum hepimizin bazen çok çok acil ihtiyacları oluyor bu işlerle ugraşanlar için burası gerçekten hizlı ticarein döndüğü bir yer..

Gecen gün adsense pazarina adsense hesabımı satılığa cıkardım 30 dakika da satıldı :)

Ben bu konuda 1-2 kere uyarı aldım ..Kimseyi suçlamıyorum heimiz bu saatlerde ne ile uğraştığımız belli kaçabilir o konuda haklısınız ama bu ve buna benzer durumlar mevcut forumda ..

İster istemez insanların en azından benim kafamda soru işaretleri oluşuyor ?

hocam bende satış konum hakkında reportta bulundum dün ama hiç ilgilenen olmadı :cool:

şunu anlayabiliyorum hepimizin bazen çok çok acil ihtiyacları oluyor bu işlerle ugraşanlar için burası gerçekten hizlı ticarein döndüğü bir yer..

Gecen gün adsense pazarina adsense hesabımı satılığa cıkardım 30 dakika da satıldı :)

Ben bu konuda 1-2 kere uyarı aldım ..Kimseyi suçlamıyorum heimiz bu saatlerde ne ile uğraştığımız belli kaçabilir o konuda haklısınız ama bu ve buna benzer durumlar mevcut forumda ..

1 Saat içinde ilgilenen olmazsa 2. 3. reportu yapabilirsiniz hocam. Bu konunun açılması içinde sizin o konuyu report etmeniz ve ilgilenilmezse böyle bir konu açmanız gerekirdi !

Saatlerir yazmiyim yazmiyim diyorum ama dayanamadım ..

http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/37644-satilik-adsense.html

Konu linki bir üstte yer almaktadır.Konu açıldığından bu yana takip ettim baalım durum ne olacak diye ? Hani üst üste 2 msj yazınca uyarı alıyoruz msj siliniyor yada konu kilitleniyo yada ban yiyoruz ! ya ..

Şimdi yukarıda bahsi gecen konunun yeri doğru mu ?

Kimse yanlış anlamasın beni yani 10-20 dakika olurda gözden kaçar 2 saattir mi görünmedi üstelik yönetim kadrosu tam kadro burda iken ??

Tartışma ortamı yaratmak istemiyorum fakat görünen köyde kılavuz istemiyor :)

hayırlı olsun bu arada :) satış işlemi gerçekleşmiş.
piyon etmenin anlamını anlamadım adam acilim var para lazm demiş. yanlış yere konu açmış olabilir yada bilerek ama burdan konu açarak rencide edercesine şikayetini kınıyorum kardeşim , burda yeni üye olupta sevgilisinin hikayayesini anlatana bunu yapılmadı .maksatın ne olursa olsun bence bu söliceklerin admin nin pm bölümüdür. bugün bukadar etkili ve yersiz konu açılarak şikayet ileride arkadaşlığımızı ve yardım severliğimizi zedeler forum ailesi olarak.

Report sistemide bunun için var hocam. Moderatör arkadaşların gözünden kaçan konuları report edin ilgilenelim. Eğer ilgilenen olmazsa mNote'nin dediği gibi 2. 3. kez report edin baktınız yine kimse ilgilenmedi ozaman adminlerden birine pm atın.

bu şekilde, olur olmaz şeylere konu açıldığı için gözden kaçıyor. Ortalama 2 dakika ile 5 dakika arasında konu açılıyor. Bizlere youtube işi ile uğraşıyoruz. Bizler de sizin gibi para kazanma mücadelesi içerisindeyiz. Aynı zamanda bütün konuları tek tek okuyoruz. Raporları elimizden geldiğince inceliyor, ince eleyip sık dokuyarak gerekli atraksiyonlar yapılıyor. Bu kadar konunun içerisinde gözden kaçması gayet normal bir durum. Mnote'nin belirttiği gibi, 1 defa görülmez ise birden fazla "rapor et" butonunu kullanın çözüme ulaştırırız zaten.

piyon etmenin anlamını anlamadım adam acilim var para lazm demiş. yanlış yere konu açmış olabilir yada bilerek ama burdan konu açarak rencide edercesine şikayetini kınıyorum kardeşim , burda yeni üye olupta sevgilisinin hikayayesini anlatana bunu yapılmadı .maksatın ne olursa olsun bence bu söliceklerin admin nin pm bölümüdür. bugün bukadar etkili ve yersiz konu açılarak şikayet ileride arkadaşlığımızı ve yardım severliğimizi zedeler forum ailesi olarak.

Olayı saptırmayalım ama 1-2 bişey yazmak istiyorum .Düşünsene yarın bu ve buna benzer birsürü konu açılmaya başlandığını acil başlığı altında ( ki yasak konu başlığına acil yazmak).Burayı iyi niyetiyle kullanan kadar kötü niyeti ile kullananda var.Amacım rencide etmek değil.Foruma 3-5 günlük üyeler böyle bişeyi yapsa anlarım belli bir hacme ulaşmış hatta ticaret yapar seviyde bir insanin yanlış yere konu açması kabul edilemez bu konuda bu forumda SERT MUDAHALE ler var. Bu işleyişte bana kalırsa en azından forumculuk bu yapıda bir olaydır.Kendi fikirlerimdir.5.Numaralı mesajı bir daha okumanı tavsiye ediyorum. ( amacım kimseye bişey öğretmek değil )

Zedelenecek bir olay yok ortada.Burası her ne kadar sanal bir platform olsada bilgisayarın arkasındaki kişilerin gerçek olduğunu öğreneli yıllar ve yıllar oldu.Kişisel görüş ve fikrlerimdir.

Olayı saptırmayalım ama 1-2 bişey yazmak istiyorum .Düşünsene yarın bu ve buna benzer birsürü konu açılmaya başlandığını acil başlığı altında ( ki yasak konu başlığına acil yazmak).Burayı iyi niyetiyle kullanan kadar kötü niyeti ile kullananda var.Amacım rencide etmek değil.Foruma 3-5 günlük üyeler böyle bişeyi yapsa anlarım belli bir hacme ulaşmış hatta ticaret yapar seviyde bir insanin yanlış yere konu açması kabul edilemez bu konuda bu forumda SERT MUDAHALE ler var. Bu işleyişte bana kalırsa en azından forumculuk bu yapıda bir olaydır.Kendi fikirlerimdir.5.Numaralı mesajı bir daha okumanı tavsiye ediyorum. ( amacım kimseye bişey öğretmek değil )

Zedelenecek bir olay yok ortada.Burası her ne kadar sanal bir platform olsada bilgisayarın arkasındaki kişilerin gerçek olduğunu öğreneli yıllar ve yıllar oldu.Kişisel görüş ve fikrlerimdir.
açdıgın konuda o açılan konu kadar bence yersizdi anlatmak istediğim o admini ,mod , sağdaki şikayet bölümü bu gibi işlemler için var. benim anlam veremediğim sırf bunu için konu açmış olman.

Sen ne diyon dostum 2 gun evvel bir yanlis anlasilma yuzunden savunma yapmama. İzin vermeden direk banladilar yonetim grubunu kurmus bence kimi begezmezlerse oyl yada boyle bir bahane ile banliyorlar birde son uyelik alan arksdaslari temizlemeye calisiyorlar yavas yavas bunlar tamamen sahsi dusuncelerimdir herkese hayirli forumlar inan her mesajimdan sonra tekrar bakiyorum acaba banladilarmi diye

açdıgın konuda o açılan konu kadar bence yersizdi anlatmak istediğim o admini ,mod , sağdaki şikayet bölümü bu gibi. Bolum şlemler için var. benim anlam veremediğim sırf bunu için konu açmış olman.

Bir forumda ana karakter konu dur konu acmak bu forumda neden herkesin zoruna gidiyor acicak tabi arkadas burasi forumsa eger acicak ve kostek yerine destek olacaksiniz o zaman forum degil ucretli danismanlik ofisi olsaydi burasi anlardim ok mi
Mesela konu disi kismina "kabizim" diye bir konu acabilirim sen tada diger arkadaslarda bol su ic ivir zivir yazabilirler tamam mi kardesim o Bolum varsa o konuyu acarim sende bakarsin manyak dolmus burasi diye

Son düzenleme:
Bir forumda ana karakter konu dur konu acmak bu forumda neden herkesin zoruna gidiyor acicak tabi arkadas burasi forumsa eger acicak ve kostek yerine destek olacaksiniz o zaman forum degil ucretli danismanlik ofisi olsaydi burasi anlardim ok mi

en başdan okursan ilk mesajımda birlik beraberlikden forum ailesinden bahsetim , konu açarak bireysel şikayet yerine gerekli yerlerden edelim dedim, rencide etmeyelim dedim , buranın forum oldugunu ve ne konuların açıldıgını ama kimsenin bireysel şikayet etmediğini kimseyi direk üzmeyelim dedim, kimseninde zoruna gitmez konu açmak burası bunu için tam yeri zaten. o kişi benim birtanıdıgım birşeyim olmaz takıldığım bunu üşenmeden ve düşünmeden açman dahada bişe yazmam kardeşim demek istediğim ne seni kötülemek nede onu üzmek allah emanet ol.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri