Forumda Kullanıcıların Azalması

ödemeyi bile nasıl yaptığı belli olmayan adamlar var :)

Illegal bir ödeme yaparsa kendi başı belaya girer hocam :)
Benim zaten müşteri kayıt ve destek sistemim var, oraya kayıt olmadan hiçbir müşterime devir teslim işlemi yapmıyorum, üye olduklarında gerekli bilgileri sistem kayıt altına alıyor

Kısacası forum ziyaretcilerede açılsa güzel olur ve aktiflik artar :)

Forumda olan h*a*c*k sorunundan sonra gerçekleşen şifre sıfırlama olayıyla hala bir çok üyenin foruma erişim yapamadığı forumdaki ziyaretçi sayısından alanen belli...

doğru olan da budur. kanalı kapandı diye küsmez spamcılar. ben 1 hafta şifre değiştirildi dalgasına giremedim foruma. foruma giriş yaptığım epostamı gmail silmiş, sürekli şifre isteyip durduk biz de ytpara.com dan. neyse sonunda yöneticiye mail attık da rica minnet aldık.

Forumda olan h*a*c*k sorunundan sonra gerçekleşen şifre sıfırlama olayıyla hala bir çok üyenin foruma erişim yapamadığı forumdaki ziyaretçi sayısından alanen belli...

doğru tespit. Bende mobilden girmiyorum mesela. üşeniyorum şifre girmeye :D ne olduğunu bilmediğim bir şifre verdi bana onu değiştir de gir de ohooo uzun iş. ziyaretçi tadında son10 a bakıp çıkıyorum :D.

uyelıkler gıttı oyle olunca dönemeyenler -dönmeyenler oldu + spam bıttı neredeyse ımkansızlastı eskıden buraya uye olan en kotu adam 300-500 yolunu bulmustur kımısı trılyon kazandı sımdı donup gelseler ne olacak ? artık yt özgün kanal sahiplerinin yeri olur burası yavaş yavaş o da ülkemizde bir avuç insan

Bir Tek Benim Dikkatimi Çekmedi Değilmi Beyler Nereye Gittiler 1 hafta yoktuk forum adeta terk edilmiş gibi olmuş varmı bilgisi olan veya bugün böylemi oldu önceden bi konu açardım en az 200 kişi görürdü şimdi 50 görüyor felan :)

herşey cıkara dönünce işlerinde tadı kaçınca herkes yoluna bakıyor

neden ya şu saatte bile 1000 civarı kişi online bu bi azalmamı..

ama forumun 1-2 sene önceki eski tadı yok orası ayrı..

Son düzenleme:
Ben ne zamandır giremiyordum sitede bi şey vardı sanırım baya giremedim foruma şifremi kabul etmiyordu dün biri daha yazmış şifremi bulamıyorum vs diye hatta davetiye isteyenler kısmına yazmış bunla alakalı mı bilmiyorum ama ben bu sorundan dolayı giremiyordum siteye..

Spamı bitmesini istemem fakat bu iş özgüne yaradı şu forumda isterim daha çok özgün çalışan insan olsun kamera,mikrofon,ışık,editleme olayları paylaşılıp geliştirilsin hala yabancı youtuberlara göre çok gerideyiz. Özgünde kalite arttırılmalı

Forumu ayakta tutan spamdi spamda bitme noktasina gelince millet is aramaya basladi. 12 saat calisan asgari ucretli adamdanda umut beklemeyin :)

Spamı bitmesini istemem fakat bu iş özgüne yaradı şu forumda isterim daha çok özgün çalışan insan olsun kamera,mikrofon,ışık,editleme olayları paylaşılıp geliştirilsin hala yabancı youtuberlara göre çok gerideyiz. Özgünde kalite arttırılmalı

Versinler 1k basina ayni parayi özgünlükten uçariz

Mobil Mesaj

özgün çalışıyon millet basıyo dislikeları haysiyetsiz kitapsiz emek hırsızı troller! belkide bundan az tr de özgün emeğe saygı yok bu ülkede bide özgünmü yapıcan bunlara..

Artık youtube işi çok zorlaştığı için yeni şeyler paylaşılmıyor o ilk heyecan kalmadı herkes kendi yağında kavruluyor.

İnsanlar sıkıldı Youtube'tan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri