Forumda Mühendislik Okuyan ya da Mezun Olan Var Mı ?

Arkadaşlar merhaba..
İki senedir kaldım tıpta..başka başka şeylerle uğraştığımdan..youtube kız sevmeyerek yazma fln.
Yeni yasa çıkmış başka bölüme geçebiliyorsun artık o seneki puanına göre.
Bakıyorum mesleklere bir tane mesleği hakkında olumlu yorum yapan yok..sözlüklerde olsun forumlarda olsun.
Varsa mühendislik okuyan bi youtuber iki üç sohbet ederiz diye konu açayım dedim..
Yazın ben pm atarım size ya da direk pm atın :/

Hocam konuyla ilgili linki atarmısınız

Edit buldum: http://www.yok.gov.tr/web/ogrenci/yatay-gecis

Şu an inanılmaz derecede mutluyum :D :D :D

Birde pm attım skype da gönderirmisin

Son düzenleme:
kaç girişlisin? ben 2008 girişliyim eem okuyodum, bıraktım artık okul bitmiyor. sakın seçme inanki tıptan daha zor. tıp fakültesini 2 soruyla kaçımıştım çok pişman oldum tekrar girmediğime.

Elektrik elektronik müh yeni mezunum 1 senedir calsiyorum zevkli meslek sevdigin meslekte calisman çok onemli cünkü gelecegin hep o iş

maden mühendisliği okuyordum bıraktım varsa sorun elimizden geldiğince :)

[MENTION=13170]UgurSeyma[/MENTION] hocam bu bölüm arası yatay geçiş işlemleri ösym sayfasından mı yapılıyor. Kaç üniversiteye başvuru yapabilir

Son düzenleme:
Makina Mühendisliği hocam buyrun

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=13170]UgurSeyma[/MENTION]

benin zamanımda öss vardı ygs puanım falan yok bende geçiş yapabilirmiyim? şuan kaydım var üniversitede

bazı okulların geçiş süreleri bitti zamanlarını bak

[MENTION=13170]UgurSeyma[/MENTION] Kendi durumumuza daldık seni unuttuk :D Hocam ben inşaat müh. okuyorum bölüm olarak güzel bir bölüm iş olanakları kazanç durumu fakat sevmediğim için bana işkence gibi geliyor desem yeridir. Hangi bölümü okuyabilirim hangi meseleğı severim diye düşünmen en iyi olacak bence

bende amasyada elektirk elektronik mühendisliği okuyorum 2. sınıfım . yok zor yok sakın gelme diyenleri koy kenarı gitsin. sevdiğin meslekse inan o zorlugu hisetmiyorsun. ben isteyerek geldim ve inan kadar zevkli ki. labaratuar derslerine girmek için can atıyorum desem yeridir. zevk alıyorum mutluyum. ve okudugun okulla yüzde yüz alakası oldugunu düşünmüyorum . kendini geliştirirsen ahlaklı bir çalışma prensibin varsa her yerde kapılan eleman olursun

Son düzenleme:
Marmara' da okuyorum bende, Metalurji ve Malzeme MÜhendislği, varsa soruların alabilirim. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri