Forumda Siyaset

umudumuz800

Kayıtlı Üye
Forumdaki siyaset konularından gına geldi,bazı elemanlar sürekli provokatif mesajlar yazıyor, Adam 10 mesaj yazıyorsa 7-8 i siyaset ,

Ülkemize iftiralar atıyorlar,çaktırmadan isim vermeden pkk yanlısı mesajlar yazıyorlar, Forum yönetimi bunları görmüyor mu ?

Veya benmi yanlış düşünüyorum , sizde isim vermeden çaktırmadan pkk yanlısı mesajlar yazanları ,her siyasi konuya atlayanları ,10 mesajının 8 i siyasetle ilgili olanları görüyor musunuz ?

Son düzenleme:
Forumdaki siyaset konularından gına geldi,bazı elemanlar sürekli provokatif mesajlar yazıyor, Adam 10 mesaj yazıyorsa 7-8 i siyaset ,

Ülkemize iftiralar atıyorlar,çaktırmadan isim vermeden pkk yanlısı mesajlar yazıyorlar, Forum yönetimi bunları görmüyor mu ?
bırak dostum onları bu ülkeden bi taş parçası alamaz o soysuzlar alsalar alsalar...
bu arada modlar hangi birisini banlasın, onlarda ellerinden geleni yapıyolar

Yönetim görüyor sınırsız banlıyor ama sonra geri banları açılıyor bir şekilde bunu keşke bizede açıklasalar

Siyaset ve din konusunda taviz verilmese gitsinden baska forumlara ya din ve siyaset kesinlikle tartisilmamali

siyaset tartışılsın tartışılsın da adabıyla o kadar absürd yorumlar varki cevap vermeye değmeyecek şekilde ben bi cevap yazdım diye 1 ay ban attılar ama şuan bakıyorum o kadar farklı siyasi yorumlar varki hiç..

Bence kimseye taviz verilmeden banlanmalı, konuda siyaset konuşulursa banlanmayan kişi kalmaz çünkü bazı yorumları görünce insan yazmamak için zor duruyor.Bir anlık sinir ile herkes birbirini kırıyor döküyor.Herkes siyasetçi kesiliyor.

Son düzenleme:
Kesinlikle haklısın. Bence ytpara siyasetin tartışılabileceği bir yer değil. İlla bu konular tartışılacaksa facebook gibi çoluk çocuk yeri (herkes üstüne alınmasın) çok daha mantıklı. Burada bir sürü aklı başında insan var ve siyasi seçimleri ve tartışmaları yüzünden herkes kırılabiliyor ve yanlış anlaşılabiliyor

Mesele aslinda forumda siyaset degil,Siyaset diye bölücülük yapilmasi.Dikkat edin Akp lisi chp lisi yada mhp lisi bir konuda tartisiyor ama sonunda kimse banlanmiyor ama bu son 10 yilda iyice simarip, Bölücülügü özgürlük adi altinda yapan bu vatan haini kansizlar her yerde oldugu gibi burada da ortaya bir laf atiyor,Ortalik toz duman oluyor.Insan yazmayacaksa da yaziyor ve sonucta banlarda kacinilmaz oluyor.Benim yetkililerden ricam, Forumda bölücülük yada sempatizanca mesaj yazanlarin,Bu ülkede yerlerinin olmadigi gibi bu forumda da yerlerinin olmadiginin anlatilmasidir.

Yönetim görüyor sınırsız banlıyor ama sonra geri banları açılıyor bir şekilde bunu keşke bizede açıklasalar

bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum .. çok banlanan gördüm aradan biraz vakit geçince banları geri açılıyor , bu nasıl iştir anlamadım gitti

Şikayet et butonunu kullan, gerekli görülürse modlar ilgilenir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri