Bazılarınız dünkü yaşanan talihsizliğin farkındadır.
Adım kullanılarak forumda bir kişi 305 tl dolandırıldı...
Sadece pm ile satışın teyit edilmesi de tek başına çözüm değilmiş bunuda anlamış olduk.
Ticaretin güvenliği ve dolandırılma durumları ile ilgili forumdan bazı yaptırımlar ve yenilikler bekliyorum ben ve beklemeliyizde.
Çünkü bu gerçekten ciddi bir konu.
Sabah forum üye listesinde dikkatimi çeken bir şey oldu. Bu gün üye olupta hemen banlananlar olmuş. İnanırmısınız bunların arasında ahmet can adını da gördüm.
Anlaşılan bazı haysiyetsizler foruma bir şekilde sızmak için her an fırsat kolluyor
İşte benim önerilerim sizde konu altına önerileriniz ekleyebilirsiniz.
En azından, onaylı onaysız mail satışı, partner kanal satışı, gelirli kanal satışı, paypal bozum gibi belli başlı satış konuları için böyle bir bölüm gerekiyor diye düşünüyorum.
Evet arkadaşlar yapılabilecekler hakkında sizinde fikirlerinizi bekliyorum.
Unutmayın bu gün bana veya bir başkasına yapılan bir gün sizinde başınıza gelebilir.
Adım kullanılarak forumda bir kişi 305 tl dolandırıldı...
Sadece pm ile satışın teyit edilmesi de tek başına çözüm değilmiş bunuda anlamış olduk.
Ticaretin güvenliği ve dolandırılma durumları ile ilgili forumdan bazı yaptırımlar ve yenilikler bekliyorum ben ve beklemeliyizde.
Çünkü bu gerçekten ciddi bir konu.
Sabah forum üye listesinde dikkatimi çeken bir şey oldu. Bu gün üye olupta hemen banlananlar olmuş. İnanırmısınız bunların arasında ahmet can adını da gördüm.
Anlaşılan bazı haysiyetsizler foruma bir şekilde sızmak için her an fırsat kolluyor
İşte benim önerilerim sizde konu altına önerileriniz ekleyebilirsiniz.
- Forumda sadece ticari amaçla kullanılacak bir chat bölümü açılsın. Ve bu bölümde satıcıların modlar tarafından onaylanmış üyeliği olsun. Alıcılarda sadece satıcıların davetiyesi ile bu bölüme girsin.
- Forumda ticaret yapmak isteyenler yeni üyeler, referansı sağlam en az 2 kefil göstermek zorunda olsun
- Skype üzerinden ve dışarıya yapılan alışverişlerde, yani chat alanı dışında (skype vs.) yapılan alışverişlerde şikayet konusunun açılması dahi yasak olsun..
En azından, onaylı onaysız mail satışı, partner kanal satışı, gelirli kanal satışı, paypal bozum gibi belli başlı satış konuları için böyle bir bölüm gerekiyor diye düşünüyorum.
Evet arkadaşlar yapılabilecekler hakkında sizinde fikirlerinizi bekliyorum.
Unutmayın bu gün bana veya bir başkasına yapılan bir gün sizinde başınıza gelebilir.