Forumdaki Gariplik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

azi_0156

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar,forumun yüzde 90ı quiz çalışıyor ve çok büyük darbe yedik.Ama anlamadığım bir nokta var.Bazı arkadaşlar mn bayilik veriyoruz tarzında ya konular açtı yada eski konularını güncelleştirdi.Anlamadığım şey ya millet quizin şokunda ya da ciddi ciddi mnye giriyorlar.Arkadaşlar bu güncelleştirme sadece quize özel değil.Ve quiz gibi paraya vuran bir şirket bile spamın çok çok zorlaşacağını bildiği için 40 günlük kazançlara el koydu.Yani mn gibi adı çıkmış partnerle şimdilik hiç bulaşmayın.Hazır quiz atmışken bekleyin.En azından eylülü bekleyin...

Arkadaşlar,forumun yüzde 90ı quiz çalışıyor ve çok büyük darbe yedik.Ama anlamadığım bir nokta var.Bazı arkadaşlar mn bayilik veriyoruz tarzında ya konular açtı yada eski konularını güncelleştirdi.Anlamadığım şey ya millet quizin şokunda ya da ciddi ciddi mnye giriyorlar.Arkadaşlar bu güncelleştirme sadece quize özel değil.Ve quiz gibi paraya vuran bir şirket bile spamın çok çok zorlaşacağını bildiği için 40 günlük kazançlara el koydu.Yani mn gibi adı çıkmış partnerle şimdilik hiç bulaşmayın.Hazır quiz atmışken bekleyin.En azından eylülü bekleyin...

hocam iyi hoşta quiz attı kanalları adsense bağladık sayım yapmıyor quiz yüzünden :) tek çare mn :D

ben fena komplo teorileri oluşturdum youtube sırf quiz için bile bu güncellemeyi getirmiş olabilir en çok göze batan o çünkü

hocam iyi hoşta quiz attı kanalları adsense bağladık sayım yapmıyor quiz yüzünden :) tek çare mn :D

bende onu diyorum zaten.neden mn :D aynı limitler onlara da uygulanmayacak mı? hatta şöyle tahmin ediyorum.Mn tarzı partnerler quizden daha aç gözlü olduğundan 1 eylül öncesi veritabanı sıfırlar ve kazançların üzerine yatar...Lütfen biraz rahatlayın hocam ..anlıyorum hepimiz olayın şokundayız ama biraz sabır...

bende onu diyorum zaten.neden mn :D aynı limitler onlara da uygulanmayacak mı? hatta şöyle tahmin ediyorum.Mn tarzı partnerler quizden daha aç gözlü olduğundan 1 eylül öncesi veritabanı sıfırlar ve kazançların üzerine yatar...Lütfen biraz rahatlayın hocam ..anlıyorum hepimiz olayın şokundayız ama biraz sabır...

mnye bağlama sebebi mn kapananları ödemiyo onlara çöküyo zaten :D fazla dikkat çekmiyodur diye düşünüyo olabilirler

quize gitmesinde mnye gitsin :) zaten gelmiyecek gözüyle bakıyorum artık :confused:

quize gitmesinde mnye gitsin :) zaten gelmiyecek gözüyle bakıyorum artık :confused:

hocam ben şuan partnerlerin öldüğünü düşünüyorum.tabi çok özel gelişmeler olmazsa.ama adsense gibi bir şansımız da duruyor.bu sebeple kanalları bir yere bağlamanın bir alemi yok :(

hocam ben şuan partnerlerin öldüğünü düşünüyorum.tabi çok özel gelişmeler olmazsa.ama adsense gibi bir şansımız da duruyor.bu sebeple kanalları bir yere bağlamanın bir alemi yok :(

adsense çözüm değilki şuanlık. quizden atılanlarlar adsense bağlandığında sayım yapmadı bende. mn geçirdim. sil baştan yaptım kısacası.

adsense full ünleme düşürdü bende kanalları nasıl para kazanıcam ?

adsense çözüm değilki şuanlık. quizden atılanlarlar adsense bağlandığında sayım yapmadı bende. mn geçirdim. sil baştan yaptım kısacası.

hocam ben o konuda şöyle düşünüyorum.Bazı arkadaşlar diyorki benim kanalımı atmalarına rağmen onların reklamları çıkıyor.Bunun quizin kasıtlı yaptığını düşünmüyorum.Bu daha çok yt un sisteminden kaynaklığını düşünüyorum.Bunu da şuna dayandırıyorum ben.Önceden reklam aralıklarını değiştirdiğimde belli bir süre sonra güncelleştiğim değerlerde reklamlar çıkıyordu.Bu olayından ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Evet baktığımızda kanalımızın quiz ile ilişiği kalmıyor ama reklam kısmı için biraz geç güncelleniyor olabilir.Ve bu sebeple adsenseye bağlanmasına rağmen reklamlar yansımıyordu.
Benden yine bir spammer tavsiyesi yanlış da olabilir tabi :) kanalınızı hiç bir partnere bağlamayın şu an için.:o

---------- Spam Engelliyici 19:51 ---------- Önceki Mesaj 19:49 ----------

adsense full ünleme düşürdü bende kanalları nasıl para kazanıcam ?

hocam valla :) bende quize sırtımı dayamıştım ama olan oldu. :( ben de bayağıdır adsense çalışmıyordum.Duruma göre ona da başlayabiliriz.Ona da elbet çözümler geliştireceğiz :)

forum olarak depresyona girdi millet.adsensede sagolsun para kazanmayı kapatarak kendini hatırlattı

iyide bu mn açık kanallara bile bloke koyuyor onu diyen yok :) cpm yükselince ödeme alamazsınız

E napalım boş mu oturalım?
Ben MN ile aylardır çalışıyorum. Kafasını kullanan, MN'nin şifresini çözen dünyaları kazanamasa bile az buz para kazanır.

E napalım boş mu oturalım?
Ben MN ile aylardır çalışıyorum. Kafasını kullanan, MN'nin şifresini çözen dünyaları kazanamasa bile az buz para kazanır.

hocam mn ile bir alıp veremediğim yok benim :D sadece bu güncellemenin sadece quiz için olmadığını hatırlamak istedim.Quiz gibi bir network bile herşeyi göze alıp binlerce kanal atmışsa bunda bir iş vardır.Olayın şokunda olan bazı arkadaşlar düşünmeden rec tekliflerini kabul ediyor.

hocam mn ile bir alıp veremediğim yok benim :D sadece bu güncellemenin sadece quiz için olmadığını hatırlamak istedim.Quiz gibi bir network bile herşeyi göze alıp binlerce kanal atmışsa bunda bir iş vardır.Olayın şokunda olan bazı arkadaşlar düşünmeden rec tekliflerini kabul ediyor.
Rec teklifine para mı alıyorlar para mı veriyorlar dostum [emoji4] MN ye kanal sokmanın maliyeti 1 TL o yüzden boş duracağına insan koşturmak istiyor. Benim vaktim olsa mn kanalları kendi Rec hesabımdan açıp bedava dağıtırım

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yüz izlenim şartı getirilmedi mi mn ye [MENTION=12071]SeaNoNe[/MENTION]

Valla biz 10 gün önce falan soktuk son parti kanalları hocam, şu an nedir hiç bilmiyorum ama 100 izlenim de çok zor değil ya

Rec teklifine para mı alıyorlar para mı veriyorlar dostum [emoji4] MN ye kanal sokmanın maliyeti 1 TL o yüzden boş duracağına insan koşturmak istiyor. Benim vaktim olsa mn kanalları kendi Rec hesabımdan açıp bedava dağıtırım

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sorun o işte millet reclerden kazanıcam diye :) düşünmeden hareket ediyor :D her neyse hocam ben fikirlerimi paylaştımdım sadece...Umarım yine eski kazançlara ulaşırız tekrardan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri