Forumdaki Zavallı Dolandırıcı-LAR

kral2241

Kayıtlı Üye
Mesajda bahsi geçen arkadaş vefat etmiş. Abisi tarafıma ulaştı zararını karşılayacağını ve silmemi rica etti. Maddi bir kaybım yoktu bu konudan dolayı mesaj o yüzden silinmiştir

Son düzenleme:
Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 11 (7 üye ve 4 misafir) Aceba 4 Kişi'den hangisi :)

Dostum verdiğin mail adresinin üstüne kurulmuş skype adresleri, belki birşeyleri aydınlatmaya yardımcı olur.

Son düzenleme:
Dikkatimi çeken ss de şifre değiştirmeyi ve hesabı silmeyi vs yer imlerine eklemiş zaman kazanmak için galiba

parayı almadan kimseye bir şey vermeyin hocam en iyisi

Aman hocalarım dikkatli olun. İnsanın bir anlık dikkatsizliğinden yararlanmak isteyen kanı bozuk insanlar bunlar.
Geçmiş olsun.

Hocam bu işin bir çözümü var herkes profilinden skype adresi ve iletişim adresini kaldıracak sadece pm ile verecek iletişim adreslerini

Geçmişte 3-5 tane rahat kanal sattım hepsinde ilk para geldi sonra kazançlı kanalı verdim. Çoğu kişi kanalı vermeden para vermem dedi bende sen bilirsin deyip engeli bastım . Baban bile olsa ticarette güvenmeyeceksin para vermeden bir şey vermem bilmediğim görmediğim tanımadığım insanlara ...

Skype adresini paylaşıyoruz burada herkese, garip garip tipler ekliyor mesaj atamam matamam şu var bu var diye bahaneler üretiyor. Asla taviz vermeyin, uzmanı oldum sanırım artık 2 belirgin özelliği vardır bunların, birincisi alahın ismini bol bol kullanırlar, açız, şu lazım bu lazım satmam lazım derler, ikincisi de fiyatı o kadar çok düşerler ki insan artık yuh lan ne yapıyor bu falan der. Ben yabancı forumlarda bile yaşadım bunu.

Bide kiz gibi trip atiyo yok sende guven problemi var , insanlara guvenmen lazim boyle yaklasman ayıp falan ahlak dersi veriyo. Malesef arkadasin dedigi gibi ticarette babana bile guvenmiceksin biraz para gorunce eli ayagina dolanan zavalli insanlarla dolu ortalik yazik gercekten

Bu haysiyetsiz paypalbozum diye skypesi vardı namussuz beni dolandırmış ti 50k adsense gitmişti bir anlık dalgınlığima gelip Allah böylelerse belasını versin

Bu haysiyetsiz paypalbozum diye skypesi vardı namussuz beni dolandırmış ti 50k adsense gitmişti bir anlık dalgınlığima gelip Allah böylelerse belasını versin

50K yı çektimi hocam kendi bankasına hiçbirşey yapmadınızmı

100 lira yüzünden dolandırcı damgası yemek.. ileride akılları başına gelir ama işte iş işten geçmiş olur

Hocam birşey yapmadınız mı 50k adama öylece gittimi yani

Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar üçüncüde yandım Allah der
Fitil fitil çıkar o aldıkları,alacakları paralar...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri