Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
noldu rc de ?
вєякαη;498362' Alıntı:Hayata erken atılmışsınBırakıyorum diyen ve geri dönen çook kişi gördük burası sadece Youtubeden ibaret değil canın sıkıldığında tekrar gelebilirsin yine bekleriz
olm saçma saçma konuşma =) konuştuk geçti gitti bişi yok büyütücek.. =) Ama blöf atıyosan harbi çok kızarız..![]()
Para kazanma derdine düsme bu yasta. Git dersini çalıs, güzel bir üniversite kazan.Kız arkadası yap gez. Hayatla ilgili bir derdin oldugunda gel sana yardımcı oluruz
yeri değil ama half life de iyi indirdim seni haha![]()
haklısın hayatımda ilk kez girmiştim
Panpi senin ne işin var recallda hıamina
Sıkma canını, raad ol daha önünde seneler var.
Bu yaşta YT ye başlaman harika
Forumu bırakıyorum nedeni ise yaşımın daha ufak olması daha katılmam için 2-3 hatta 5 sene var neyse 5 sene sonra görüşürüz muattap oldugum herkeze son kere elveda demek istiyorum .
öncelikle ömer abiden özür dilemek istiyorum ahlaksızca davrandığım için.
ve raidcalldaki herkezden özür diliyorum.
hakkınızı helal edin
benim herkeze helal olsun hakkım
gel emircan
9227244
sakın bırakma sakın asla vazgeçme imkansız diye birşey yoktur para kazanmayı düşünme hergün 1 video yükle birşey kaybetmezsin vaktini de almaz hergün yükle bir video 1 senede 350 video yüklesen 3 senede 1000 tane video olur yuvarlak hesap devam et sen 18 yaşında geldin mi 2000 3000 bin videon olur spam yapmış olmazsın özgün ol bir konu belirle kendine slay şeklinde sadece resimlerle video yap 18 yaşında aylık 5 bin tl alio olursun benden sana çok güzel bir tavsiye he yine yapacağını yap çalış oku ama günde 1 tane özgün video hazırlayıp yükle birşey kaybetmezsin beni takarsan eyer sana çalışabileceğin konular söylerim özelden
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.