Forumu bırakıyorum arkadaşlar

• Kullanıcı #Sweat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

#Sweat

Kayıtlı Üye
Edit ; forumu bırakamadığımdan dolayı dönüş yaptım youtube kanalıma sırf para kazanamassın diyenlere inat 2 video atıcam

Son düzenleme:
Hayata erken atılmışsın :) Problemlerini görmek çok iyi Bırakıyorum diyen ve geri dönen çook kişi gördük burası sadece Youtubeden ibaret değil canın sıkıldığında tekrar gelebilirsin yine bekleriz

вєякαη;498362' Alıntı:
Hayata erken atılmışsın :) Bırakıyorum diyen ve geri dönen çook kişi gördük burası sadece Youtubeden ibaret değil canın sıkıldığında tekrar gelebilirsin yine bekleriz

yok be abicim bu sene gelemicem ilerlerde yatılı lisedeyim zaten 5 sene görüşemicez dersler yüzünden

olm saçma saçma konuşma =) konuştuk geçti gitti bişi yok büyütücek.. =) Ama blöf atıyosan harbi çok kızarız.. :D

git 1-2 arkadaş yap kendine. havalarda sıcak bi kız arkadaşın olsun gez toz , daha para kazanıp paranın sorumluluğunu alabilecek yaşta değilsin.

hayatında başarılar.

Para kazanma derdine düsme bu yasta. Git dersini çalıs, güzel bir üniversite kazan.Kız arkadası yap gez :). Hayatla ilgili bir derdin oldugunda gel sana yardımcı oluruz

özelliklede ömer abiden elveda almak istiyorum hayata atılmak için ayrılıyorum ben rcdeki olaydan değil

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumu bırakıyorum nedeni ise yaşımın daha ufak olması daha katılmam için 2-3 hatta 5 sene var neyse 5 sene sonra görüşürüz muattap oldugum herkeze son kere elveda demek istiyorum .

öncelikle ömer abiden özür dilemek istiyorum ahlaksızca davrandığım için.
ve raidcalldaki herkezden özür diliyorum.

hakkınızı helal edin

benim herkeze helal olsun hakkım

yaş 13 ama , yaşantın 16 senin cümle toparlaman bunu belli ediyor ama bu yaşda bu işte olman heleki maddi ihtiyacından dolayı ise ben sana seve seve kanal veririm adsensen varsa bağlaman için diğer arkadaşlarda verirler inanıyorum yada yaparlar en azından sana günlük 10 lira bıraksa aylık ihtiyacın giderilir inanıyorumki bir çok kişide sana bunu yapar. ama kazanma hırsından ise kendini bukadar bu yaşta ezme abi ,kardeş, baba , amca nasihati senden 2 yaş küçük kızım var benim oyüzden böle yazdım yanlış anlama.

sakın bırakma sakın asla vazgeçme imkansız diye birşey yoktur para kazanmayı düşünme hergün 1 video yükle birşey kaybetmezsin vaktini de almaz hergün yükle bir video 1 senede 350 video yüklesen 3 senede 1000 tane video olur yuvarlak hesap devam et sen 18 yaşında geldin mi 2000 3000 bin videon olur spam yapmış olmazsın özgün ol bir konu belirle kendine slay şeklinde sadece resimlerle video yap 18 yaşında aylık 5 bin tl alio olursun benden sana çok güzel bir tavsiye he yine yapacağını yap çalış oku ama günde 1 tane özgün video hazırlayıp yükle birşey kaybetmezsin beni takarsan eyer sana çalışabileceğin konular söylerim özelden

sakın bırakma sakın asla vazgeçme imkansız diye birşey yoktur para kazanmayı düşünme hergün 1 video yükle birşey kaybetmezsin vaktini de almaz hergün yükle bir video 1 senede 350 video yüklesen 3 senede 1000 tane video olur yuvarlak hesap devam et sen 18 yaşında geldin mi 2000 3000 bin videon olur spam yapmış olmazsın özgün ol bir konu belirle kendine slay şeklinde sadece resimlerle video yap 18 yaşında aylık 5 bin tl alio olursun benden sana çok güzel bir tavsiye he yine yapacağını yap çalış oku ama günde 1 tane özgün video hazırlayıp yükle birşey kaybetmezsin beni takarsan eyer sana çalışabileceğin konular söylerim özelden

kimse yardımcı olmuyor aksine dalga geçiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri