dinimizi karıştırmayında ne haliniz varsa görün
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
asıl sen bu 1 diyerek emrivaki konuşma benimle.
Adamın yazdığı ile senin yazdığın hiçbir şekilde bağdaşmıyor tamamiyle tartışma çıkarmak için yazmışsın.
Atanız diyorsun senin neyin oluyor?
Sen Türk değil misin? Kendi Türklüğünü ve tarihini red mi ediyorsun?
Ayrıca bana şu ataputluğun açıklamasını yapsana. ordan burdan okuma kendi bildiğini yaz bakalım.
asıl sen bu 1 diyerek emrivaki konuşma benimle.
Adamın yazdığı ile senin yazdığın hiçbir şekilde bağdaşmıyor tamamiyle tartışma çıkarmak için yazmışsın.
Atanız diyorsun senin neyin oluyor?
Sen Türk değil misin? Kendi Türklüğünü ve tarihini red mi ediyorsun?
Ayrıca bana şu ataputluğun açıklamasını yapsana. ordan burdan okuma kendi bildiğini yaz bakalım.
Osmanlı'ya verip veriştirenler tarihini çok seviyorlar sanırım . 1900 lerden başlamıyor bizim tarihimiz . Nereden çıkmış Mustafa Kemal'i sevmeyenlerin reddettiği . Sonuna kadar anti kemalistim . Bu yüzdende ne kadar şükür etsem azdır
Osmanlı'ya verip veriştirenler tarihini çok seviyorlar sanırım . 1900 lerden başlamıyor bizim tarihimiz . Nereden çıkmış Mustafa Kemal'i sevmeyenlerin reddettiği . Sonuna kadar anti kemalistim . Bu yüzdende ne kadar şükür etsem azdır
Müslümanlık tarihi demiyorum, sırf laf etmek için yazmayın.
Türklüğünü ve tarihini yazınca Müslümanlık tarihi mi aklına geliyor?
Türk tarihinden bahsediyorum. İşin içine hemen din karıştırmayın.
Ayrıca Müslümanım ve Atatürk'ü de çok seviyorum.
Adam forumu bırakıyorum diye konu aşmış siz atatürkten girmiş peygamberden çıkmışsınız ayıp yahu
bu yazdıklarınızın hiçbiri değilim ben.
sadece Türkiye'de yaşıyorum şehitlerimize ve bayrağımızı sonsuz severim.
ataputu bu saatte ben sana öğretemem güzel kardeşim git araştır , atayı ayrı put'u ayrı araştır sona birleştir bu tiyoyu da herkes vermez.
anlamıyorum arkadaş peygamberimiz(sav) yeri bambaşkadır ne kadar atamızda olsa ilk önce biz allahımızı biliriz sonra peygamberimizi biliriz ondan sonra kullarının yaptığı iyilikleri biliriz
unutmamak gerek allah iman gücü vermeseydi savaş kazanmamız zordu
anlamıyorum arkadaş peygamberimiz(sav) yeri bambaşkadır ne kadar atamızda olsa ilk önce biz allahımızı biliriz sonra peygamberimizi biliriz ondan sonra kullarının yaptığı iyilikleri biliriz
unutmamak gerek allah iman gücü vermeseydi savaş kazanmamız zordu
eğer ki Anıtkabir'de Atatürk'ün naaşı başında milyonlar toplanıyorsa bu putluk değildir tamam mı güzel kardeşim. O adam iyi birşey yapmış ki milyonlar toplanıyor. Ama sen bunu anlamayacak kadar beynin yıkanmış. Öğrenmek isteyeceğim şeylerin en sonunda gelir bu söylediklerinde. O tüyonu da al.
hocam o zaman çok nadir kişilerdensiniz.
dahasınıda yazarım form karışır.
hocam o zaman çok nadir kişilerdensiniz.
dahasınıda yazarım form karışır.
bu nasıl bir dar kafalılıktır.
Atatürk'ü sevenler Müslüman olamaz mı ?
Tamam kardeşim siz gidin cemaatlere girin oradan da Atatürk'e beddua edin.
Hiç mi bi yakınını yada sevdiğin bir kişinin mezar taşını öpmedin?
Cevabın hayırsa sende bir sorun var.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.