Forumu bırakıyorum arkadaşlar

• Kullanıcı #Sweat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar düşünce ayrılığından birbirinizle atışmanıza gerek yok, tarih herşeyi anlatıyor zaten biraz araştırma yapmanızla neyin gerçek neyin yalan olduğunu görüyorsunuz. Size ilkokul yıllarımda yaşadığım ve hala kulaklarımda çınlayan ilkokul öğretmenimin anlattığını lansedeyim. " Vahdettin paşa Mustafa Kemal'i çürük bir bandırma vapuruyla Samsun'a gönderdi. Mustafa Kemal Vahdettin Paşanın bu oyununu anlayıp belinden çıkardığı silahı kaptana doğrultarak kıyıdan takip et kaptan dedi..." Buraya kadarı yeterli sanırım, yıl 2014 tarih kitaplarına bakınız. Vahdettin paşa Mustafa Kemal'i Samsuna gönderirken kullanılan geminin hiçte çürük olmadığını ve bu olayın yaşanmadığını görürsünüz. Geçen gün'de internette rastladığım kar üstünde uyuyan Mustafa Kemal'in fotoğrafının aslında inönü ile o bölgeye gidip özel olarsk çekildiği farklı resimlerle gösteriliyordu. Burada atanızıda ecdadınızıda tartışmaya gerek olmadığını tekrar belirtiyorum. Ben Muhammed s.a.v. ümmeti Osmanlı torunuyum. Göz görür beynimlede düşünürüm...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bundan sonra bu konuda kimseye cevap vermeyeceğim mesajlarımı alıntı yapmayın bildirim gelmesin, bu boş tartışma burda bitmiştir daha fazla uzatılmasın.

konuyu çarpıtma kardeşim , ne kadar kemalist tanıdım hiçbirinin dinle ilakası yok , her fırsatta dinimize hakeret vs ediyor o yüzden yazdım.
Tanıdığın insanlar üzerinden ideolojileri sorumlu tutma hocam, ne dindarlar!! tanıdım namaz, oruç vs. herşeyini yerine getiren ama gel gör ki bunun yanında yalan, iftira, kul hakkı yeme.. gibi her türlu haramıda karakterine sığdıran tipler şimdi bu dediğim insanlar üzerinden diğer Müslümanlara laf etme hakkım var mı?

Git Çizgi film izle, parkta Kaydıraklarda Kay, Sokakta Saklambaç oyna.
Çocukluğunun keyfini çıkart o yaşlar birdaha gelmez. . .
:cool:

Şurda biri bir konu hakkında yardım istese cevap vermeye üşeniriz ama maksat polemik olunca herkes kendini yazmaya mecbur hissetmiş!

13 yaşındasın,git çocukluğunun tadını çıkar buradaki pek çok kişi gibi para kazanma mecburiyetin yoktur büyük ihtimal,harçlığını çıkar yeter!bu arada bilgisayarın da 3000 lik olmayıversin.

Konunun temel amacı ile alakalı yorum yapayım. Şuan benim kullandığım bilgisayar 500 TL'lik ve gençliğimi yiyen oyun Metin2'den 2 tane açamıyorum bilgisayarda. 3000 TL'lik bilgisayar kullanmasanda olur kardeşim. O kadar fakir çocuklar varki ekmek parası için su satıyorlar, inşaatta çalışıyorlar.

Ya şu konuyu kilitleyen lütfen. [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

mobil mesaj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri