Forumumuzda Kimler Varmış :)

reis1477

Kayıtlı Üye
Laptoplugezgin son videosu

Dakika 2:30

Son düzenleme:
bunlar bilinenler... ismini hatırlamadığım milyonluk insanlar geçti buralardan.

okandır bu cocuktur felan bunlar ünlü oldu parayı buldu ama bu forumda ünsüz olup ama nice cevherler var, reina vardı alex vardı videoyap sahibi efe hoca vardı hala da var kendisi videoyaptan milyonlar kazanmıştır.. Bu adamlar ünlü olmasa da büyük adamlardı millet spamı bilmezken bunlar işi götürürdü..
günde binlerce kanal yaparlardı.. 10 sene önce kimse bilmezken bitcoin doge coin alanlar vardı forumda adamlar o coinleri satmamış olsalar forumdan sabancı çıkardı :D

4-5 sene youtube'da izlenilen videoların yarısı bu forumdakilerin kanallarıydı :D

hatta 1 ara ben okana boş kanal bile satmıstım scrollock diye skypesi vardı :D

Son düzenleme:
okandır bu cocuktur felan bunlar ünlü oldu parayı buldu ama bu forumda ünsüz olup ama nice cevherler var, reina vardı alex vardı videoyap sahibi efe hoca vardı hala da var kendisi videoyaptan milyonlar kazanmıştır.. Bu adamlar ünlü olmasa da büyük adamlardı millet spamı bilmezken bunlar işi götürürdü..
günde binlerce kanal yaparlardı.. 10 sene önce kimse bilmezken bitcoin doge coin alanlar vardı forumda adamlar o coinleri satmamış olsalar forumdan sabancı çıkardı :D

4-5 sene youtube'da izlenilen videoların yarısı bu forumdakilerin kanallarıydı :D

Buradan ben şuan en baba Adobe videoları çeken arkadaşa çekiliş takipçisi satmıştım :)

Ama dediğin gibi hocam şuan hala forumda olup yüzü adı bilinmeyen milyon abonesi olan arkadaşlar var. Umarım birgün bizim içinde aynı şeyi söylerler :) :) Burası bırakmam ben ne olursa olsun :D

forumda doge coin reklamı vardı... Maalesef o yıllarda ne bitcoin yanaştık nede doge coin aldık :D ne yıllardı. yanlış hatırlamıyorsam doge 0,25 kuruştu.

eski youtuberların çoğu ytpara dan yolu geçmiştir.

forumda doge coin reklamı vardı... Maalesef o yıllarda ne bitcoin yanaştık nede doge coin aldık :D ne yıllardı. yanlış hatırlamıyorsam doge 0,25 kuruştu.

o zaman ben almıştım güzel para ile sattım valla :)

eski youtuberların çoğu ytpara dan yolu geçmiştir.

o zaman ben almıştım güzel para ile sattım valla :)

Tebrikler hocam , kripto 2020 ekim veya kasım aralık aylarında yatırıp yapmaya başladım tesadüf güzel kazandım ve güzel kaybettim.

Çok ilginç olarak bitcoin boğa öncesi ilk adımları diyebilirim. 4 yıl sonra yeni boğa gelmiş olacak. Altcoinler yine tarihi zirvelere çıkacak, Doge gbii coinler demiyorum bunların market cap 10 milyar doların üzerinde.... Market değeri 50-100 milyon dolarda olan coinler güzell xler yapacak. Çok teknik konu kabaca yazdım

Tebrikler hocam , kripto 2020 ekim veya kasım aralık aylarında yatırıp yapmaya başladım tesadüf güzel kazandım ve güzel kaybettim.

Çok ilginç olarak bitcoin boğa öncesi ilk adımları diyebilirim. 4 yıl sonra yeni boğa gelmiş olacak. Altcoinler yine tarihi zirvelere çıkacak, Doge gbii coinler demiyorum bunların market cap 10 milyar doların üzerinde.... Market değeri 50-100 milyon dolarda olan coinler güzell xler yapacak. Çok teknik konu kabaca yazdım

ben artık öyle yüksek miktar da coin filan alma derdim yok hocam. benim için bunlar yüksek seviyeler.

bende şuan çok ünlü birisinin bir standup programının her videosuna dünyanın izlenimini satmıştım :D

ben artık öyle yüksek miktar da coin filan alma derdim yok hocam. benim için bunlar yüksek seviyeler.

2020 tesadüf eylül ekim aylarında kripto sektörüne katıldım ve Boğa sezonun başlangıcı imiş. Alt coinde güzel kazandım o dönem.

Şuan 2020 altcoin boğa başlangıç dönemi olduğunu düşünüyorum. 4 yıl geçti ve sezon açıldı 1 yıl içinde güzel kazananlar olacak. Önemli olan aldığın coin kaç x yaptığını yaklamak olacaktır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri