Forumun Müzisyenleri Kimler?

• Kullanıcı keremoflu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

keremoflu

Kayıtlı Üye
Forumda arama yaptım ama bulamadım. Daha önce yazılmamış.

Müzikle uğraşan arkadaşlar ne çaldığını yazabilir mi? Belki bir şeyler bile çıkarılabilir. Elektronik müzik yapanlar da kâfi.

Ben başlayayım, mızıka. Slow ve blues tarzında.
(Top15'te çıkmıyor diye konu taşındı :v )

Not: Bir de illeri yazarsanız süper olur dostlar.

Son düzenleme:
gitar, saksafon ve sazı iyi derece çalarım.

klarnete heves sardım bi ara ama temel denebilecek düzeyde bıraktım zor iş klarnet:)

enstürman'lar üzerine absürd espri yapacak olursa sert çıkarım demedi demeyin.

Telefonumun ekrani yanlıs gormediyse 2 tane konu acmisiniz

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Home studiom var fl studio, cubase 5 falan kullanıyorum rap vokal falan filan :D

Ama youtube temposundan dolayı artık evde olan vaktimi youtube harcıyorum.

ünideyken E-gitar çalıyodum. Jackson Rendy Rhods aldım duruyor köşede. Fruty Loops ve Reason la beat hazırlıyodum bi ara donanıma para yetiremediğimden o iş de yalan oldu. Geriye güzel kulak kaldı sadece :)

Gitarı iyi derecede çalarım aynı zamanda bir süre solistlik yapmıştım. Youtubedan sonra müzik işleri falan geride kaldı. Klarnet çocukluk hayalimdir halada öyledir ama amati acl340 a param yetmediğinden alamazdım şimdi ise zaman olmadığından almıyorum çünkü biliyorum onu alırsam diğer herşeyi unuturum o yüzden bir süre sonra alacağım :)

Bende baya iyi ıslık calarım hele nobrain.dk daki dedelerin muzigini inanılmaz calıyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocam kendime ait sütüdyom var. Dj set var. Pioner cdj 800 2 adet birde djlik yaptımda kazandığım paran'ın hepsini cdj 2000 nexus almıştım. Numark dj controller 6-4 kanal ns dj kontroller var. Ders aldığım enstüramanlar (piano ve bateri küçükyaştan), klarnet, saz, santur, ritim aletleri, darbuka, gitar ve akordion çalıyorum. Bunların dersini aldım harbi hocadan. Şimdi soracaksanız arkadaşlar sen nasıl öğrendin diye içimde azim istek vardı. Maymun iştahlılık yoktu. Yarısına kadar öğrenip canım sıkıldı diye bırakmadım hiç. Gitar çalmayı bile öğrene arkadaşlar bir iki şarkı çalmaya başladığında dersi bırakan çok kişi gördüm hep. Bende tam tersi derslere devam ettim kendimi gelştirdim. Sütüdyo kiraladım ilerlettim seviyemi bi sanatçının arkasında çalacak konuma geldim. En sevdiğim enstrüman bateri. Tama bateri var evdekiler alıştı komşular alıştı. Youtube işine başlamadan önce devamlı cover yapıyordum bateri çalıyordum akşam saat 21:00-22:00'a kadar. Şimdi bu sitedeki konuları okumada youtube ile kazanma yolları aramadan render yapmadaktan videolara zaman kalmıyor müziği kenara atmış gibi oldum ama genede arada sokakta müzik çalıyorum. Ben Aydın/Kuşadasında yaşıyorum. İyi forumlar iyi kazançlar; kazançlarınız bolsun arkadaşlar.

Gitar çalıyorum bende hocam :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 ıslık çalmasını 1 flüt çalmasını bile beceremiyorum .. sadece sizlere bakıp waybe diyorum :))

Gemide 1 hafta bağlama deneyimim oldu çabuk öğreneceğimi söylemişti arkadaş devamı olmadı
Van'da öğretmen evinde kalırken ney öğrenmeye çalıştım 2 günde bir kaç nota çıkartmıştım
Gerisi gelmedi :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri