Forumunun Heny Belası ve YT Paranoyası

Bunların hiç biri çözüm değil. Asıl çözüm bence.

İnsanlara ip ucu vererek kendi çözümleri kendilerinin bulmasını sağlamak.

ör:
*ben falan programla bu işi çözüyorum.
*ben şu bölümü kullanarak çözüm buldum.
*ben şu şu sırayı takip ettim çözüm buldum.

Hem insanları hazıra alıştırmamış olursunuz. Hemde bu sistemi çözenler para kazandıkça çözemeyen arkadaşlar hırs yapar. Çözen insanda zaten orda burda kolay kolay anlatmaz

Google dediğiniz bir firma koskoca devletler bile bazı insanların ne yaptığını çözemezken. Google nasıl çözsün?

Bu açıkları bulan arkadaşlar şöyle bir avantajınız daha var.

Bu açıkları sürekli bulan adam google ve googleye rakip firmalarının ilgisini illaki çekecektir. Size iş imkanıda sunabilirler. Buna benzer birçok örnek gördüm çünkü ;)

Valla yöntem cart curt paylaşmayın,ben paylaşılmasına karşıyım.Herkes kendi zekasıyla emeği ve uğraşı ile bulsun.Yoksa burda paylaşıldıktan sonra bir işe yaramıyor zaten bir kaç gün sonra.Yada satışı yapılsın böyle yöntemlerin ama ulu orta paylaşılmasın doğrusu budur bu işin bu zamanda.Ben de isterim bazı şeyleri paylaşmak ama paylaştıktan sonra heba olacak yöntemler.Kategori paylaşımı nasıl yasaksa paylaştırmıyorsa yönetim böyle şeylerde yasaklansın.Dünya engeli geçmeymiş ünlem geçmeymiş vs. paylaşa paylaşa işte bu hale geldik...Ben heny meny gibi saçma konular için demiyorum.Bir yöntemi çok kişi öğrenince B*ku çıkıyor googledan birileri direk çakar zaten davayı bu adamlar bu kadar salak değil.Herkes zekası yettiği kadar kazansın yada parası yettiği kadar.Ben ünlem geçmeyi bilmiyorsam bilmeyeceğim dünya engeli geçmeyi bilmiyorsam bilmeyeceğim anca kendim bulursam kendim içinde geçerli.Yoldan geçen youtube işi yapar oldu.

Son düzenleme:
yahu onu abartıık bunu abarttık şunu abarttık .....

o zaman benden size en güzel tavsiye bulun yabancı güzel bir site yt paylaşımları yapan oralarda takılın ...

burada bilgi paylaşılmadıktan sonra yeni başlayanlar eskiler bu forumdan bilgi alışverişi yapamadıktan sonra neden giricem siteye muhabbet için mi ? muhabbet heryerde var.. ama şunu bilin böyle yürümez bu şekilde....
adam çıkmış her ihtimale karşı cüzi bir ücretle satıyorum diyor güya heny i kasdediyor ..sanki ücretli olunca adamlar bilgiyi alamayacak...
yada adam çıkıyor konu açıyor biliyorum ama paylaşmayacağım diyor bak hele o zaman neden konuyu açıyorsun...

kısacası arkadaşlar parayı ***üren zaten ***ürüyor cebini dolduran dolduruyor ve bunların hiçbiri heny falan olmasada zaten sizinle bunu paylaşmaz... okuyun eski konuları kafanızı çalıştırın gerisi hikaye ...
ufak tefek şeyler paylaşılır bunlarıda zaten bu işe kendini koymuş insan elbet uğraşa uğraşa kendi çözer... bu heny hikayesi sadece bu işe yeni başlamış birşey bilmeyen insanların ekmegine taş koydu.. şimdi heny hikayesi olmasa ünlem geçmeyi burada paylaşan yine olmayacaktı.. herkes bildigini yine kendine saklayacaktı bundan emin olun

editt : paylaşan arkadaşlara sözüm yok elbette var içimizde gerçekten paylaşan ama bir elin parmağını geçmez

işin komik yanı o zaten koca google çalışanının parası yok parayla satılan yöntemi alamayacak :cool:

TC Kimlik yok CV bence çok saçma hiç birşey kesinleştirmez bunlar bence kendi içimizde kiçik gruplar kurup daha sonra diğer gruplarla karşılıklı güvenle birleşmen en iyisi...
Bi şekilde bir birini tanıyan arkadaşlar var aramızda onlarla başlayabiliriz. Şehirlere özel bi grup oluşturup forumdan belirtilen kişilerin girebileceği konuların açılmasını talep edebiliriz..

bence bu konuda TC onaylida iş görmez Telefon onaylıda bir insan bir şeyi kafasına takmışsa her halikarda girer bunun cözümü yok heny ile iş birligi yapmak google ona ne veriyorsa daha fazlasını vermek : ))))

Açıklıyorum Henny benim :)

Yoktur henny filan fazla paranoyaya gerek yok adam zaten sisteminde görüyor hangi işlemle nelerin gerçekleştiğini açığı görüyor bazen de bilerek izin veriyor baktı zarar ediyor kendisi bilerek kapatıyor o sistemdeki açığı yani Google sandığınız gibi ajanlarla böyle forumları takip etmez ama ediyorum izlenimi verir :)

Aaaa billur geçmişler ben yeni anladım :D

bu yoruma hala gülüyorum işyerinde, gözlerimden yaşlar gelior

Billur :D ahahaha

bildiğim halde kullanmazdım

Boşverin henyi falan

sadece dikkat çeksin diye heny yazmıştım

sanırım beklediğim paylaşımcı ruhu burada ortaya çıkaramayacağız.

özelden yt koçluğu yapacak kimseyle kar paylaşımı esasına göre teklif bekliyorum o zaman :D %75 ben %25 sen alırsın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri