Fotoğraf Çekip Paylaşın Para Kazanın - Whatsaround

• Kullanıcı dkkobalt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

dkkobalt

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Merhaba,

---
Edit 16.01.2019: Sadece WoW'lardan günde 60-70 Shotcoin kazanıyorum. Günlük 25-30 TL etmektedir.
Edit 18.01.2019: Sadece WoW'lardan günde 90-100 Shotcoin kazanıyorum. Günlük 35-40 TL etmektedir.
Edit 20.01.2019: Sadece WoW'lardan günde 110-120 Shotcoin kazanıyorum. Günlük 45-50 TL etmektedir.
Edit 24.01.2019: Sadece WoW'lardan günde 150 Shotcoin kazanıyorum. Günlük 60 TL etmektedir.

Dün akşam ilk çekimimi yaptım. Ödeme kanıtı:

1 Etherum'u 20 günlük sürede kazandım. Uygulamaya giriş tarihim 03.01.2019
Günlük şuan 70 TL kazanıyorum.

En çok kazandıran fotoğrafım:

---

Whatsaround 2018'in 2. yarısında piyasaya çıkan, kullanıcılarına kripto para, hedye çeki vs. ödüller dağıtan para kazandıran bir sosyal medya uygulamasıdır.
Kısa süre önce kurulmuş olmasına rağmen Sosyal ağ kategorisinde ITunes'da 52. sırada. Büyük bir ivmeyle büyümekte.

Instagram'a hikaye veya post atar gibi uygulamaya fotoğraf atıyorsunuz. Fotoğrafınız ne kadar dikkat çekici olur WoW alırsa (WoW nedir anlatacağım) o kadar kazanıyorsunuz. Fotoğrafınız 10 WoW aldığında 1 ShotCoin kazanıyor. (1 Shotcoin = 0.4 TL)

WoW = Para Kazandıran Like diyebiliriz. WoW dedirten bir fotoğrafa WoW atılması amacıyla sanırım oluşturulmuş.

Normal like da atabilirsonuz fotoğraflara. Normal like alan fotoğraf daha çok kişiye görünüyor. Böylece daha çok WoW alma şansınız oluyor.

- Uygulamaya galerinizden fotoğraf yükleyemiyorsunuz. Snap atmanız gerekiyor. Ya anlık fotoğraf çekip göndereceksiniz yada uygulamayla fotoğrafınızı çekip kaydedip daha sonra atabilirsiniz.
- Çekilen tüm fotoğraflar haritaya işleniyor. Haritayı açıp kim nerde fotoğraf çekip göndermiş görebiliyorsunuz. Ben direkt ABD'ye baktım. ABD'de baya kullanan varmış uygulmayı. (Bu iyi işaret) Hatta İzlanda'ya da baktım. İzlanda'dan yüklenmiş fotoğraf henüz yok.
Uygulamayı detaylı anlatmadan önce bugün paylaştığım bir fotoğrafı size göstereyim.

Ekran görüntüsünü aldığım sabah çektiğim fotoğrafımda da görüleceği üzere 7 saatte 1.2 USD kazandım. Bu demek değil ki 7 saatte 1.2 USD ise 7 günde 30 USD. Kazanma hızı zaman geçtikçe fotoğrafların düşse de Youtube'da ne kadar videonuz varsa o kadar daha fazla kazanma ihtimali gibi fotoğraf sayınız sermayeniz olabilir.

Detaylı uygulamayı anlatacak olursam:

Üyelik refli: https://www.whatsaround.com/chorock

Uygulama refle üye olmak avantajlıdır. Refinden üye olduğunuz kişi level atladıkça siz ShotCoin kazanıyorsunuz. Ayrıca reften üye olduktan sonra 5 ShotCoin hesabınıza tanımlanıyor. Refiniz de ne kadar Level atladıkça siz ShotCoin kaanıyorsunuz. Level hakkında aşağıda detay vereceğim.
Reften üye olursanız size arkadaşlık isteği göndereceğim hemen. Kabul ederseiz başlangıç aşamasında destek vereceğim.

Üyelik refsiz: https://www.whatsaround.com/signup

Ayrıca refimden üye olduğunuzda ben bunu göreceğim ve WoW like desteğinde bulunacağım.

Üyelik bilgilerinizi (Profil resmi, cinsiyet, tel onayı) tamamladıktan sonra ilk fotoğrafınızı paylaşıyorsunuz ve hediye ShotCoin'leriniz 12 oluyor.

Profilinizi eksiksiz tamamlamanız gerekiyor bu arada. Profil resmi tel onayı vs. Gerçek isim kullanmanıza gerek yok.

Market'ten 12 ShotCoin'e 100 WoW hakkı alıyorsunuz ve artık başkalarının fotoğraflarını WoW atabiliyorsunuz. (Hesabınızı büyükmek için WoW, yorum atmanız lazım)

Uygulama içerisine etkileşim çok fazla. Fotoğrafınızı uygulmaya attığınızda sadece arkadaşlarınıza değil herkesin anasayfasında çıkıyor. Herkes birbirine WoW atıyor. Uygulamada Direkt mesaj özelliği de var. Kısa sürede çevre yapabilirsiniz.

Uygulamaya girdiğiniz her saatte bir 5 WoW kazanıyorsunuz.

Günde maksimum 50 arkadaş ekleyebiliyorsunuz.

Uygulamada Level sistemi mevcut.

WoW attığınızda 5 SP
Like veya unlike attığınızda 1 SP
Fotoğrafı raporlağınızda 5 SP
Yorum yaptığınızda 2 SP

Kazanıyorsunuz ve 1000 SP - 2000 SP - 4000 SP - 8000SP 16000 SP... de 1 Shotcoin kazanıyorsunuz.

Sadece Fotoğraf yüklemeyip Level kasarak da para kazanabilirsiniz.

O kadar ShotCoin kazandık ne yapacağız?

Şuan markette

- 1710 ShotCoin 1 ETH
-360 ShotCoin = 25 USD Starbucks Hediye Kartı
-360 ShotCoin = 25 USD Amazon Hediye Kartı
-1500 ShotCoin = 100 USD Paypal Ödeme
-360 ShotCoin = 25 USD Google Play Hediye Kartı
-360 ShotCoin = 25 USD AppStore Hediye Kartı

ETH nedir diyecek olan olursa: ETH bir kripto para olup, Ethereum'un kısaltmasıdır. Kripto borsalarda cüzdan açıp oraya çekip bozdurabilirsiniz. Yeterki kazanın. Sonrası kolay iş.

Ödeme Kanıtı:

Uygulamada henüz ödeme çekecek limite ulaşamadım. Youtube'da onlarca ödeme videosu mevcut. Ödeme alamayan henüz mevcut değil.

Uygulamada reklamlar mevcut olup, uygulama zaten ciddi bir miktar para kazanmakta. Ayrıca Yükledeğiniz fotoğraflar haritaya işlendiğinden bu fotoğraflar da büyük ihtimal parayla ileride satılabilir. (Benim tahminim)

---

Uygulama oldukça basit. Telefonda biraz fazla vakit geçirebilecekseniz tam size göre. Bağımlılık da yapabilir dikkatli olun.

Özellikle fotoğraf çekmeyi seven arkadaşlar mutlaka değerlendirmeli. Instagramda geçirdiğim bir kısım vakti burada harcıyorum mesela ben. Uygulamanın %80'i duvar, yer masa sandalye çekmekte. Tamamen ticari amaçlı düşünülünce fotoğrafların kalitesi de düşük oluyor. İyi fotoğraf WoW dedirten şeyler yakalarsanız iyi kazanırsınız sanırım.

Ayrıca uygulamayı kullanan arkadaşarı bu konuya beklerim.

Yükleyen yüklemeyen herkesin sorusuna cevap bu konuda bulunacaktır.

Kolay gelsin.

Günlük kazanç örnek:

Son düzenleme:
peki illa kendi fotografları bizim mi çekmemiz lazım ve yeni fotograflar mı olması gerek eski çektiğimiz fotograflarıda yükleyebiliyor muyuz hocam ? Teşekkürler.

peki illa kendi fotografları bizim mi çekmemiz lazım ve yeni fotograflar mı olması gerek eski çektiğimiz fotograflarıda yükleyebiliyor muyuz hocam ? Teşekkürler.

Evet sizin çekmeniz gerekiyor. Uygulamaya galeriden fotoğraf yükleyemiyorsunuz. Snap gibi, anlık fotoğraf çekip yüklüyorsunuz.

Uygulama ile fotoğraf çekip sonradan da o fotoğrafı yükleyebilirsiniz.

Evet sizin çekmeniz gerekiyor. Uygulamaya galeriden fotoğraf yükleyemiyorsunuz. Snap gibi, anlık fotoğraf çekip yüklüyorsunuz.

Uygulama ile fotoğraf çekip sonradan da o fotoğrafı yükleyebilirsiniz.

Bekleyen paylaşımlar diyor bunlar onayamı gidiyor resimler ?
Birde düşük kalite resim diyor ne yapmalıyım

Bekleyen paylaşımlar diyor bunlar onayamı gidiyor resimler ?
Birde düşük kalite resim diyor ne yapmalıyım

Fotoğraflar onaylanmıyor uygulama sahipleri tarafından. fotoprafınızı biraz yüksek kalitede çekerseniz yüklenecektir. Sanırım biraz ışıksız ortamda çektiniz. Biraz dha ışık olan bir ortamda deneme yapın.

Profil bilgilerinizin tümünü tamamladınız mı?

Bu da en çok kazanan fotoğrafım. 1 gün için fena rakam değil.

Her aldığını WoW beğenisi 0.01 USD değerindedir.

Tookla vardı sanırım bir de bize haritadan dükkanların fotoğraflarını çektiren. Arkadaşlar bu oluşumların işleyiş yöntemlerini bilen, anlatabilecek olan birisi var mı? Reklam gösterip mi para veriyorlar yoksa bu veriler bir işlerine mi yarıyor?

Tookla vardı sanırım bir de bize haritadan dükkanların fotoğraflarını çektiren. Arkadaşlar bu oluşumların işleyiş yöntemlerini bilen, anlatabilecek olan birisi var mı? Reklam gösterip mi para veriyorlar yoksa bu veriler bir işlerine mi yarıyor?

Şuan Google reklamları dönüyor uygulama içerisinde az da olsa hali hazırda.

Ama bence instagram gibi düşünün. Bu büyük veriyi birkaç ay sonra satacaklardır Zucker amcaya...

Dğn en çok ödül kazandığım gündü. Ref üyelikleri haricinde sadece fotoğraf like larından 68 shotcoin kazandım. Yaklaşık 27 TL etmektedir.

google playda ne kadar olumlu yorum varsa bi o kadarda olumsuz yorum var... para çekileceği sıra banlanmalar olumsuzlarda daha ağırlıklı

google playda ne kadar olumlu yorum varsa bi o kadarda olumsuz yorum var... para çekileceği sıra banlanmalar olumsuzlarda daha ağırlıklı

Uygulamaya girerseniz görürsünüz çoğu kişi duvarı, yeri, siyah ekranı vs çekiyor ve birbirimize wow atalım, wowlaşalım ( like a like) diyorlar. Türkiye'den kullanıcıların birçoğu böyle. Bu sebepten ötürü fotoğrafları raporlanıyor. Kurallara uymayan fotoğrafları raporladığınızda Level'ınız armakta.

Yani Youtube'da spama eşit davranışta bulunanlar, para çekilirken tabiki de banlamalara maruz kalacaktır.

Uygulamayı indirirseniz ve birkaç fotoğrafa bakarsanız ne demek istediğimiz daha net anlayacaksınız. Ayrıca ABD'den paylaşılan fotoğrafların kalitesine ve fotoğraf altındaki yorumlara bakınca Orta Doğu ülkesi olduğumuzu bir daha hatırlayabilirsiniz.

Birkaç güne bununda eğitim setini hazırlayıp forumda satmaya çalışırlar.

sisteme üye oldum biraz araştırdım fazlada mantıklı gelmedi bana... begenilerden para kazanılmıyor sadece wow dan para geliyorki o da 1 wow 0.01 dolar veriyor. wowun yoksa para kazanamazsın. sistem günlük 40 wow hediye veriyor.. sadece karşılıklı kullansan bu 40 wowu günde 0.4 dolar yapar. kimse kimseye karşılıksız wow atmıyor yabancılar olsun türkler olsun günlük 30-50 arası arkadaşlık isteği gönderme hakkınız var. sistemden anladığım bu şekilde para kazanan arkadaşlar nasıl kazanıyor merak ettim doğrusu...

sisteme üye oldum biraz araştırdım fazlada mantıklı gelmedi bana... begenilerden para kazanılmıyor sadece wow dan para geliyorki o da 1 wow 0.01 dolar veriyor. wowun yoksa para kazanamazsın. sistem günlük 40 wow hediye veriyor.. sadece karşılıklı kullansan bu 40 wowu günde 0.4 dolar yapar. kimse kimseye karşılıksız wow atmıyor yabancılar olsun türkler olsun günlük 30-50 arası arkadaşlık isteği gönderme hakkınız var. sistemden anladığım bu şekilde para kazanan arkadaşlar nasıl kazanıyor merak ettim doğrusu...

Haklısınız. Referans olmadan kazanmak çok zor yani boşa uğraş gibi geldi.

3 gündür üye olduğum foto yükledim en babasını çektim bi amacı yok para artmıyor boşa zaman kaybı

3 gündür üye olduğum foto yükledim en babasını çektim bi amacı yok para artmıyor boşa zaman kaybı

Merhaba, ref kazancım hariç dün toplam 44 shotcoin (18 TL) kazandım. (wowlardan gelen)
Çektiğiniz fotorafları merak etmedim değil açıkçası. Ben de Kaliteli fotoğraf çekiyorum neredeyse instagram hesabım kalitesinde ve hiçbir fotoğrafımın altına wow=wow wowlaşalım vs yazmıyorum. Doğal wow gelmekte. Wow gelmesinden ziyade fotoğrafınızın like almasına bakın. Like alınca daha çok kişiye gösteriliyor.

Toplam 35 fotoğrafım bulunmakta ve uygulamadaki 11. günüm. Günlük sadece wowdan rekor kazancım 28 TL.

Karşılıklı kullanarak hiçbir şekilde kazanamazsınız. Kaliteli özgün karşı tarafa wooww dedirtecek fotoğraf paylaşırsanız üstte verdiğim örnekteki gibi en az kazançlar elde edebilirsiniz.

Haklısınız. Referans olmadan kazanmak çok zor yani boşa uğraş gibi geldi.

Referans kazancı olmadan sadece wowlardan kazandığım günlük rekorum 78 Shotcoin. Özgün, kaliteli yeri gelir komik, karşı tarafa wow dedirtecek fotoğraf paylaşın gerisini izleyin.

Beyler üşenmedim günlük wowlardan kazancımı da ekledim. Kaç dakikada Shotcoin kazanabildiğime göz atın. Levelınızı artırmaya çalışın, bol yorum yapın. Gerisi geliyor.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri