Fotoğraf Çekip Paylaşın Para Kazanın - Whatsaround

• Kullanıcı dkkobalt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Steemit'in stok fotografçılık versiyonu. Bazı arkadaşlara mantıklı gelmemiş. Steemiti araştırırlarsa mantığını bulurlar.. Güzel ve pratik bir şeye benziyor. Hayırlı işler.

Merhaba, ref kazancım hariç dün toplam 44 shotcoin (18 TL) kazandım. (wowlardan gelen)
Çektiğiniz fotorafları merak etmedim değil açıkçası. Ben de Kaliteli fotoğraf çekiyorum neredeyse instagram hesabım kalitesinde ve hiçbir fotoğrafımın altına wow=wow wowlaşalım vs yazmıyorum. Doğal wow gelmekte. Wow gelmesinden ziyade fotoğrafınızın like almasına bakın. Like alınca daha çok kişiye gösteriliyor.

Toplam 35 fotoğrafım bulunmakta ve uygulamadaki 11. günüm. Günlük sadece wowdan rekor kazancım 28 TL.

Karşılıklı kullanarak hiçbir şekilde kazanamazsınız. Kaliteli özgün karşı tarafa wooww dedirtecek fotoğraf paylaşırsanız üstte verdiğim örnekteki gibi en az kazançlar elde edebilirsiniz.

Referans kazancı olmadan sadece wowlardan kazandığım günlük rekorum 78 Shotcoin. Özgün, kaliteli yeri gelir komik, karşı tarafa wow dedirtecek fotoğraf paylaşın gerisini izleyin.

Beyler üşenmedim günlük wowlardan kazancımı da ekledim. Kaç dakikada Shotcoin kazanabildiğime göz atın. Levelınızı artırmaya çalışın, bol yorum yapın. Gerisi geliyor.

hocam iyi hoşta like gelmesini nasıl sağlayacağızki sonuçta bizim gönderimiz diğerlerinin ana sayfasına belki düşmüyor.. yorum olayıda 5-6 yorumdan sonra hata diyerek yorum yapılmıyor.. birde paylaştığınız fotoları merak ettim hesabınızı pm olarak atsanızda bi incelesem aslında süper olur

hocam iyi hoşta like gelmesini nasıl sağlayacağızki sonuçta bizim gönderimiz diğerlerinin ana sayfasına belki düşmüyor.. yorum olayıda 5-6 yorumdan sonra hata diyerek yorum yapılmıyor.. birde paylaştığınız fotoları merak ettim hesabınızı pm olarak atsanızda bi incelesem aslında süper olur

Manzara, doğa vs. Diğerlerden farklı olun. Pm attım.

Steemit'in stok fotografçılık versiyonu. Bazı arkadaşlara mantıklı gelmemiş. Steemiti araştırırlarsa mantığını bulurlar.. Güzel ve pratik bir şeye benziyor. Hayırlı işler.

Stok fotoğrafçılık değil de snap fotoğrafçılık diyebiliriz. Uygulamanın kripto curriencies ile alakası bulunmuyor. Kazanç sabit. Shotcoin diye bir coin zaten piyasada bulunmuyor. İşin espirisi sadece ETH ile çekim.

Ayrıca Steemit gibi kripto para ile power alma vs de bulunmuyor.

Bence İnstagramın para kazandıran versiyonu ki tahminim uygulama daha da büyüdükten sonra Zucker amca gibi birine satarlar. İnstagrama ciddi rakip olabilir.

Beyler günlük kazancım 40 - 50 TL seviyelerine çıkmıştır. Günde 3 fotoğraf yüklüyorum.

Bişey sorma telefon onayı istiyor.eğer telefonumu girersem sonra sorun çıkar mı?Ödeme falan talep ederler mi?

Bişey sorma telefon onayı istiyor.eğer telefonumu girersem sonra sorun çıkar mı?Ödeme falan talep ederler mi?

Hayır tabiki de. Gmail hesabı Snapchat hesabı vs her sosyal medya üyeliğinizde istediği gibi telefon onayı spam hesapları engellemek için istiyorlar.

bende uygulama atıyor profilime girdiğimde nedendir? Android 5.0.2 sürümüm

Benim günlük sp 200de takılı takıldı artık beğeni alsamda sp gelmiyor

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bugün 2. günüm ve hocamla beraber çok güzel şekilde ilerliyoruz kullanıcı adım : Halduna

İlk ödememi 20. günümde çektim. Görüntü eklenmiştir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri