Fox Adına Gelen Eşleşenler var Ara sıra bular dogrumu Yalancımı

mustafakulaoglu

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar
Fox Adına Gelen Eşleşenler var Ara sıra Geliyor Siliyordum
bular dogrumu Yalancımı

X2W4LR.jpg

Fox'ta uyanmış desenize :D Atv ve Show ' da uyanırsa dizi işide biter yakında :D

arkadaşlar bende sormak istiyorum,fullscrenn eşleşen geliyo geçen gün bende itiraz etti, eşleşende ,itiraz etmekde ne tür sonuçlar alırız,

Bu işe ilk türk dizisi işiyle başlamıştım 2013 ün martı gibi o zamanlarda fox,star ve kanal d gönderiyordu telifi felan sonradan uyanma felan yok bunlar hep uyanık kanallar zaten baska kanallara kayın :D

Dizi işine baslamayın yeni baslayacaklar

atv fox star tv fox tv show tv

büyük kanalları 3-4 tane editörleri var issiz gibi telif atarlar her gün zaten işleri odur

Arkadaşlar
Fox Adına Gelen Eşleşenler var Ara sıra Geliyor Siliyordum
bular dogrumu Yalancımı

X2W4LR.jpg

işin enteresanı eşleşeni nerde veriyor kopar at orayı 1dkyı sil gitsin bir yabancı dizi calısıyım dedim şirket eşleşeni 00:01de veriyor ve o saniyeye baktıgında sadece siyah bir ekran var düşün :D

o saniyeyi silcek bu sefer başından eşleşen vercek :D
işin enteresanı eşleşeni nerde veriyor kopar at orayı 1dkyı sil gitsin bir yabancı dizi calısıyım dedim şirket eşleşeni 00:01de veriyor ve o saniyeye baktıgında sadece siyah bir ekran var düşün :D

Show eşleşen atıyor zaten 1080p videolarda eşleşen geliyor ama 360p kalitesinde bişey yok.şu an tek eşleşen atmayan ATV dizileri.ay yapım dizileri hariç.

bu dizilerde felan eslesen vermesi icin dizi tv de yayinlanmadan youtubemi yukluyorlar bu yapimcilar nasil isliyor bu sistem yoksa kendi sitelerindenmi algiliyor bu youtube

Dizi işinide yakında bitirecekler bu gidişle.

youtube mantığı ters işler gelmeyin telif var eşleşen var diyip hala yapıyor yukardaki vatandaşlar kategori bulamıyorum diyen arkadaşlar ..kunu çıkarmadan alın işte kategori güzelce yapın birşeyler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri